Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 100/200 Variklis,pavaru deze  (Skaityta 345465 kartus)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
Re: 100/200 Variklis,pavaru deze
« Atsakymas #1800: 2016 Spalio 28, 11:09:00 »
O kas buvo? Nes aš šiandien ir saviškę pas daktarus nuvežiau, viena iš procedūrų turėjo būt vairo hidraulinio skysčio pakeitimas. Bet meistras sako kad čia pas mane hermetiko bus pripilta, gali būt kad pakeitus visai kolonkė apsimyš.. Tai ir nežinau ką daryt. Pakeitus - gali būt kažkas blogo (kas?), nepakeitus - vėl žiemą vairo neįmanoma pasukt :think:

Kitas dalykas - dėl ko 'šaudo' ant benzino? Ir šiaip negražiai dirba. Užsikuria normaliai, bet gazo reikia duot iš lėto. Jei staigiai spaudi - ne gazuojasi, o dūsta tarpe 1000-2500 apsukų. Pora kart buvo kad pokštelėjo kažkas po kapotu ir užgeso, į saloną smarvės atėjo, jau maniau užsidegiau :think:
Paskui po kapotu ranka pagazavau, tai per staigiai ir per daug gazo davus, šaudo per oro paėmimo gofroj dujoms sumontuotą 'vožtuvą'. Kam čia amen? Krabui?
Benzinu kuriasi normaliai, laisvas apsukas laiko, dujom darbas normalus taipogi..
Ar susigyvent su tuo, ar dar varyt kažką pakrapštyt kol visai ne :think:

jei hermetiko privaryta ir jį išplaus, tai apsimyš arba kolonkė arba siurblys. Aš keisčiau. Šiaip ar taip juk normaliai neveikia jau, tai arba pradės normaliai veikt arba bus proga pasikeist ir tada normaliai veiks.

Dėl dujų ir benzo, tai manau nevark. Vieną kart tik buvau susidūręs su silkę, kuri dirbo ant abiejų kurų gerai. Visais kitais atvejais dirba tik ant vieno kažkurio kuro. Čia forume irgi dauguma vargsta, nes dirba tik ant vieno kuro