Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 100/200 Variklis,pavaru deze  (Skaityta 343539 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Re: 100/200 Variklis,pavaru deze
« Atsakymas #1250: 2013 Vasario 24, 20:48:59 »
pirmas ir pas mane gan stiprus yra, pastiprejo per paskutinius metus gerokai.

o trecias labai garsus? pas mane is dezes letai judant arba letejant, toks kaip dzerzgimas tylus yra, gal toks kaip pas mane jei esi girdejes? jis nuo pirkimo buvo, pastebejau po pakabinamo remonto, neseniai po pirkimo. O po dezes perrinkimo nepasikeite jis.

Nu tas garsas toks tikrai labai bjaurus ir kartais labiau girdisi , kartais silpniau, bet tai turbūt labiau priklauso nuo to , ar aplink didesnis triukšmas ar ne. Pamenu naktį riedėjau čia kažkada per Kaišiadoris , be manęs buvo dar kelios mašinos , nu bet plius minus tylu aplink... Eina tokia grupelė jaunimo , nu kažkaip ta viena priekyje manęs mašina pravažiavo ir jie nieko , aš sau riedu ramiai , tie net atsisuko , man pačiam norėjosi pasislėpt , nes žinau dėl ko atsisuko - ten taip trinasi , triukšmauja kažkas iš po dugno , kad net gėda ,nes garsas iš tiesų labai blogai skamba :F

Aš sakau , gal pabandysiu nufilmuot "ant dienų" , pažiūrėsim ar išeis ar ne. Aišku gerai būtų nuvažiuot ant keltuvo ir ten "pasivažinėt" su pakelta mašina , bet tai nėra kur taip jau nuvažiuot , o į servisą bet kokį tai nenoriu važiuot  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 24, 20:52:30 sukūrė quattro »