Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 100/200 Variklis,pavaru deze  (Skaityta 343329 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Ats: 100/200 Variklis,pavaru deze
« Atsakymas #1175: 2012 Spalio 21, 23:57:50 »
Delsiau , delsiau , delsiau , kol jau daėdė...
Žodžiu yra ta va mano silkė , kurią daugelis žino. Joje dėžė nuo 2.3 quattro ir ji tokius garsus leidžia , kad neduok dieve. Na , aš manau , kad ten iš dėžės eina  8:8 Bėgiai jungiasi gerai ir visi , ant apkrovos jokių garsų lyg nėra ,nors čia gal reikia kaip nors ant keltuvo pasikėlus klausyt po apačia ,  bet va tik perjunk bėgį , arba užgazuok daugiau tai barškančio metalo garsai kai pradės rėkt iš po mašinos... Dabar jau ir riedant laisvu bėgiu girdisi kažkas negero. Kitavertus , jeigu važiuoju su įjungtu bėgiu , tada irgi garsas yra , bet tik atleidus gazą - nu žodžiu kai apkrovos neturi. Pridėjus gazą , su bent menka apkrova garsas pradingsta.
Suvokiu , kad kažkas , kažkur labai laisva ar siaubingai išsidėvėję, nesinorėtų sustot viduryje kelio.
Jau buvau užsižiebęs keist į turbininę , ilgesnę dėžę , bet ten reikėtų keist netik dėžę o dar daug detalių, todėl galvojau gal tada pasikeist tik pačią 2.3 quattro dėžę , bet dabar dar sugalvojau , kad gal ir mano dar eina sutaisyt  :D
Kas ką galit patart?
P.S. Tepalą mažu gal reikėtų pasitikrint , nors metų pradžioj buvo tikrinta pirmą ir vienintelį kart per eksploatacijos laikotarpį - čiut dapylėm , nes buvo kaip ir gerai.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 22, 00:08:26 sukūrė quattro »