nebūtinai posūkyje sankabą išminant. Omeny labiau turėjau manevrus aikštelėse, kur vairu ir sankaba tenka daugiau pasidarbuot o tai kas tada laisvas apsukas palaiko jei LEV neveikia šiltam? Tvarkingam varikliui sklendė juk visai užsidaro gazą atleidžiant. Ir pilno užsidarymo momentu pasispaudžia toks jungtukas, kuris ir informuoja LEV'ą, kad laikas suveikti. Esmė ta, kad dabar kai esu varžteliu šiek tiek pravėręs sklendę, tas jungtukas nebenusispaudzia visai. Tai ir LEV nebedirba jokiu atveju. Atšalus orams turėčiau sklendę vėl užsukti
tai tu ne ta varzteli sukineji
vienas reguluuoja ta klendes praviruyma o kitas apsukas kuris yra kur nors iš šono ir ten su juo uzsisukinėja skilutė pro kuria patenka oras laisvoms apsukoms
nebent pas tave nėra tokio varštelio, bet kiek maciau pas silke 2,2 ku motora buvo
pas bulka 2,0 3a motora buvo nes pas 2,3 20v hitachini varianta yra tik pas bosch'ini kur jau nuo 90-91 metu gal jau nebėra
levas ir kaštam reguliuoja apsukas, keliskart ant 2,2 ku simtinės buvo pastrugęs tai kriokdavo kol su rakteliu jam trenkdavai, paskaui praplaudavo patetdavau ir vel normaliai
pas dujininkus tai tokia dėda paprastai išprendė iš vis iškišo jį atjungė fiške ir kira šlanga užglušino ir paliko be jos tai ant šilto variklio kai sureguliuota viskas tai noramliai būdavo bet ant šalto reikėdavo gaza laikyti kol pašils kad neužgestų
Dar klausimėlis: pas mane greičių dežėj viena šalia kitos yra dvi jungtys davikliams. Viena jų trijų laidų kiek supratau yra greičio daviklis. Buvo nusimovęs ir greičio neberodė. O koks ten antrasis? Fiškė didesnė, atrodo 5 kontaktų, bet pas mane tik du ateina laidai
gali būti lemda zondo laidas arba atbuolinio bėgio jungiklio esančio dežėje laidas