Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 100/200 pakaba, stabdziai  (Skaityta 160919 kartus)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
Re: 100/200 pakaba, stabdziai
« Atsakymas #275: 2011 Balandžio 19, 00:01:40 »
slegis padideja ne del spyruokles :) o luzus spyruoklei cilnindriukas nebegryzta i nuline padeti, ypac uzkaitus motorui, cia jau fizika,
o kas liecia perinkima, tai cia ne zigulys galu gale, nupirkai nauja ir pamirsai ;)

Neprisijungęs valentusis

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2011 Balandžio 20, 08:10:11 »
gerai jus cia snekat cilindriukas,kol buvo nuo hidraulikos stabdziai ir man uzspausdavo,bet kodel perdarius ant vakumo,ir nieko nekeitus,nei skyscio nei darbinio cilindriuko,neliko uzspaudimo problemos?  ?!? as vis tik esu linkes kaltinti ,gal but hidro stiprintuva,kuris del kazkokiu priezasciu buvo ismestas is c4 audyniu...  :)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2011 Balandžio 20, 23:11:46 »
gerai jus cia snekat cilindriukas,kol buvo nuo hidraulikos stabdziai ir man uzspausdavo,bet kodel perdarius ant vakumo,ir nieko nekeitus,nei skyscio nei darbinio cilindriuko,neliko uzspaudimo problemos?  ?!? as vis tik esu linkes kaltinti ,gal but hidro stiprintuva,kuris del kazkokiu priezasciu buvo ismestas is c4 audyniu...  :)
bet tu juk nepabandei pakeisti cilindriuko? zinoma hidrauline sistema jau savo atgyvenus, bet skestantis ir uz siaudo griebiasi, zinoma galima isideti vakumini stiprintuva ir susitvarkys viskas, bet cia jau ir laikas ir kruva detaliu papildomu :)
ir dar, kuomet pradeda uzspaudinet stabdziu, tai siulau pasibandyt galinius suportus nusiorint, otai turesit uzsiemima, beja galima ir nekurt masinos, visvien cilindriukas pats nebegryzta iki galo, ir visame kalta spyruokle, kuri ant neuzkurtos masinos neturi nieko bendro su hidraulika,

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18292
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2011 Balandžio 21, 01:24:27 »
valntusis, gi tas cilindras labai lengvai patikrinamas. Jei užstabdo, atsidarai kapotą, ir pažiūri ar cilindras karštas (variklis, šiluma, na man pasireiškė vasarą) ir jei taip tada tėški ant jo šalto vandens - jei atleidžia, diagnozė aiški

Neprisijungęs ram@

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2011 Balandžio 21, 20:24:21 »
sweiki turiu beda tokia ant sawiskes audines c3 uzsidejau biski didesnius ratus 205/40 R17 ir pradejo kabinti desines puses galine :/ arka kaires nekabina,kas galetu buti ? :/ nejaugi tiltas pasislinkes daugiau i desine ?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2011 Balandžio 21, 20:33:12 »
sweiki turiu beda tokia ant sawiskes audines c3 uzsidejau biski didesnius ratus 205/40 R17 ir pradejo kabinti desines puses galine :/ arka kaires nekabina,kas galetu buti ? :/ nejaugi tiltas pasislinkes daugiau i desine ?

tikrai taip, jis pasislinkes. Kodel taip darosi ir kur jis slenkasi prie kokio aukscio, suzinosi daugiau pasidomejes konstrukcija.

Neprisijungęs ram@

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2011 Balandžio 21, 20:43:08 »
reiskias salinblokai susinesioje reik keisti,tai ciuju kad jis wisada kliutu tiesiokdb yra taip kad vienas pirstas uzlenda normaliai o kai i kokia duobe tai tik zykt uzkabina,reiskias reiks ziureti priezastis,tikriausiai pradeti reiks nuo reaktyvines traukes. dekui (h)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282: 2011 Balandžio 21, 20:49:50 »
keis ne keites sailentblokus, galine asis su kebulu sujungta istrizu balkiu, kai silke linguodama pritupa, kebulas pasislenka siek tiek i sona ;)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2011 Balandžio 21, 21:04:58 »
reiskias salinblokai susinesioje reik keisti,tai ciuju kad jis wisada kliutu tiesiokdb yra taip kad vienas pirstas uzlenda normaliai o kai i kokia duobe tai tik zykt uzkabina,reiskias reiks ziureti priezastis,tikriausiai pradeti reiks nuo reaktyvines traukes. dekui (h)

nieks nepades ir gali nepradet net ziuret. Jei jau nori, kad butu lygiai, greiciausiai teks masina kelt ir eksperimentuot su spyruokliu aukscius, kad atitaikyt viduriuka, kad ir lingavimo metu neliestu sparnu. Dar karta sakau, pasidomek vaziuokles konstrukcija ir kur ji pasislenka pilnai iskelta, o kur nusedus.

Neprisijungęs ram@

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2011 Balandžio 21, 22:02:33 »
pasidomesiu,na bet dekui db bent jau zinosiu nuo ko pradeti :)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2011 Balandžio 22, 21:54:15 »
gerai kad quattro`inei tera tokiu bedu ;)

Neprisijungęs geduxaz

• Įrašai: 415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2011 Balandžio 23, 11:40:54 »
na labai norit galima ta skersine trauke padaryti reguliuojama.. tada nusileidi auto i norima auksti ir reguliuodamas ta trauke pastatai tilta tixliai per viduriuka. o ta trauke vadinama "panaro" trauke..

Neprisijungęs valentusis

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2011 Balandžio 23, 20:33:40 »
valntusis, gi tas cilindras labai lengvai patikrinamas. Jei užstabdo, atsidarai kapotą, ir pažiūri ar cilindras karštas (variklis, šiluma, na man pasireiškė vasarą) ir jei taip tada tėški ant jo šalto vandens - jei atleidžia, diagnozė aiški
na mano atveju budavo tik vasara ir tik toliau vaziuojant,kuo toliau ir karciau tuo sunkaiu varikliui vezt budavo,masina tik nupirkta apibegau visus servizus,niekas neatsake,kokia diagnoze,tik pasake,kad greiciausiai vairo stiprintuvas,arba pusle,cia forumo nelankiau ,nieko nezinojau,dbr prisiskaites gali but gudrus,keiciau pusles,siurblius nieks nepadejo,buvau uzdejas net nebeveikiancia pusle,tda buvo gerai,neuzspausdavo,bet labai sunkus stabdziai spaudesi,kaip be stiprintuvo... ff kai perdarinejau is hidraulikos i vakumini juk stabdziu pagrindini cilindra palikau ta pati,o net ir dbr neliko uzsstabdymo problemos...  aiskau galima,butu apkaltinti ir stabziu skysti,na tipo galejo but senas,be as jo dar ir iki siiol nedapilinejau ir nekeiciau... tai taip iseina,kad man buvo kita problema pasireiskianti tokia pat diagnoze...  :V del patikrinimo,tai ir net neuzvestos is vieto nepastumdavo du vyrai kai uzspausti stabdziai,po 10 minuciu atvesimo vienas lengviausiai pastumu... cilindriukas neikaisdavo,ko nepasakyciau apie variklio tepalo temperatura...  :-]

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18292
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2011 Balandžio 24, 15:40:08 »
na visgi gali būti dar ir cilindriukas, gal vakuuminė sistema lengviau veikia :V šiaip jei jau supranti kad pakaitus kažkam strigti pradeda, taada stabdžių komponentus vieną po kito tikrinčiau su vandeniu šaltu

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2011 Balandžio 29, 13:50:03 »
Gal cia kas man paaiskins kaip isardyti pagrindini stabdziu cilindruka? Sustojo man visi darbai...

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2011 Balandžio 29, 22:34:34 »
stopora isimk, ir istrauksi viska, bet kaip tu planuoji ji surinkt, jei net isardyt nepavyksta ;)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2011 Balandžio 30, 07:52:05 »
Viskas labai gerai, isrinkau, isvaliau ;) gal dar su surinkimu padetum? Surenku atrodo gerai, bet bijau kad nebuciau ko sumaises, nes ardant viskas pasiskleide.

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2011 Gegužės 01, 11:17:08 »
nebereikia, viska jau surinkau :)

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2011 Gegužės 05, 11:09:37 »
Pas mane sukant vaira tam tikroje padetyje girdimas lyg koks metalu trynimasis. is isores nieko nesimato. Gan ilga laika vazinejuosi taip ir galvoju - tvarkyti ar keisti? Na c3, kaip zinia nepirmas desimtmetis. kaip vairas dirbo isriedejas is fabriko sunku pasakyti.

Pasedejus prie naujesniu metu auto (pvz kad ir a4 tdi, ar seat desel 'kamstis') vairas yra nautresnis. Reikia net flegmatiskai sukineti ji, kad nesijustu staigus auto metimas i sona.

Tad man idomu, ar kas meginote daryti koki upgrade ir itaisyti naujesni vairo stiprintuva ?

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #294: 2011 Gegužės 09, 08:45:03 »
Uzkniso galu gale :-{ padekit kasnors, nes jau nebezinau ko griebtis, pradejo blokuotis stabdziai, nuorinau, radau nemazai oro, tam kartui pasitvarke. Uzejo vel, atsirado oro, vel pastabdinejus uzkanda stabdzius, isdraskiau pagrindini stabdziu cilindruka, viskas ten gerai, pakeiciau visus mandzetus naujais, supyliau i sistema nauja skysti, viska kruopsciai nuorinau, gal savaite viskas isliko gerai, prasidejo vel tas pats... Is kur gali prigaudyt to oro? Istikruju problema praktiskai tuo pat metu prasidejo kai man pradejo mest abs klaida, gal kam yra teke su tuo susidurt?

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #295: 2011 Gegužės 09, 17:40:02 »
Taj nebus minciu? :V kokie kiti mazgai gali itakoti sias bedas? Man itarima kelia abs blokas, ar gali jis turet itakos? Ar mest ji is galvos? Pagrindinis stabdziu cilindrukas pas mane kaip naujas, nestringa, vidus neissinesiojes, viskas atrodo ledas kaip sakant ;) Speju teks ir man pradet mastyt apie vakuuminius stabdzius... Speju jau ir diskus naujus perkaitinau, niekada vairas nesimaskatuodavo spaudziant stabdzius, db pradejo :A

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #296: 2011 Gegužės 09, 23:27:27 »
jei atvirai tai dekis vakuminius stabdzius, tikrai daug problemu atkris, beja abs blokas nestabdo, o atvirksciai- neleidzia stabdyti(ciouzti) ratui, oras tikrai nepagerina stabdymo ir nuo jo stbdziai nesiblokuoja, gali but siurblys perdideli slegi sukelia jei redukcinis durniuoja, nu zodziu jei tikrai esi isitikines kad pagrindinis nekaltas tuomet belieka siurblys arba kriause

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #297: 2011 Gegužės 10, 00:34:17 »
garantuotas visiskai neesu, bet pagrindinis atrodo veikia be problemu... Viskas buna gerai kol nenaudoji stabdziu, gali vaziuot simtus kilometru, tik paspaudi stabdzius, viena kart minkstai nusispaudzia, atra kart taip pat po to jau kietas pedalas ir jauciasi kaip stabdyt pradeda. Kai taip pasidaro, sustoju, palauki bent 10 ar 15 min vel viskas normaliai kol vel prie stabdziu pedalo neprisilieti.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #298: 2011 Gegužės 10, 00:40:02 »
na matai ten tokia slidi sistema, kad turi kirvis kota ayitikt :) slegis perdidelis- spyruole nebegrazina, siulau ideti 2 spyruokles i pagrindini cilindra, turetu padeti

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #299: 2011 Gegužės 10, 00:46:06 »
na matai ten tokia slidi sistema, kad turi kirvis kota ayitikt :) slegis perdidelis- spyruole nebegrazina, siulau ideti 2 spyruokles i pagrindini cilindra, turetu padeti
tai kad ten dvi spyruokles ir yra tam cilindruke, viena stipresne kita silpnesne vienodu ilgiu. Beje dar ka pastebejau kai buvo visiskai uzkande stabdzius, atsukau nuorinimo varzta ant cilindruko, nubego skystis ir atpalaidavo stabzius, taip padariau nes nebezinojau ko griebtis, o vaziuot reikejo. Aisku buvo gerai kol vel stabdziu nepanaudojau. Bus beda matyt vistiek cilindruke