valntusis, gi tas cilindras labai lengvai patikrinamas. Jei užstabdo, atsidarai kapotą, ir pažiūri ar cilindras karštas (variklis, šiluma, na man pasireiškė vasarą) ir jei taip tada tėški ant jo šalto vandens - jei atleidžia, diagnozė aiški
na mano atveju budavo tik vasara ir tik toliau vaziuojant,kuo toliau ir karciau tuo sunkaiu varikliui vezt budavo,masina tik nupirkta apibegau visus servizus,niekas neatsake,kokia diagnoze,tik pasake,kad greiciausiai vairo stiprintuvas,arba pusle,cia forumo nelankiau ,nieko nezinojau,dbr prisiskaites gali but gudrus,keiciau pusles,siurblius nieks nepadejo,buvau uzdejas net nebeveikiancia pusle,tda buvo gerai,neuzspausdavo,bet labai sunkus stabdziai spaudesi,kaip be stiprintuvo...

kai perdarinejau is hidraulikos i vakumini juk stabdziu pagrindini cilindra palikau ta pati,o net ir dbr neliko uzsstabdymo problemos... aiskau galima,butu apkaltinti ir stabziu skysti,na tipo galejo but senas,be as jo dar ir iki siiol nedapilinejau ir nekeiciau... tai taip iseina,kad man buvo kita problema pasireiskianti tokia pat diagnoze...

del patikrinimo,tai ir net neuzvestos is vieto nepastumdavo du vyrai kai uzspausti stabdziai,po 10 minuciu atvesimo vienas lengviausiai pastumu... cilindriukas neikaisdavo,ko nepasakyciau apie variklio tepalo temperatura...
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)