Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bendros diskusijos su Audi A2 susijusiais klausimais  (Skaityta 91649 kartus)

Neprisijungęs Bulka3000

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Klaipeda,

matai mano darbas prasideda 6 ryto :)) tai kamsciu nera o baigiasi 15/16 h irgi kamsciu nera :) savaitgali klaipedoje isvis realiai gatves galima pavadinti tusciomis.

Sita norejau paklausti neislidno jokiu bedu pas tavaja audi ? Kiek prabegusi jau ?

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Klaipeda,

matai mano darbas prasideda 6 ryto :)) tai kamsciu nera o baigiasi 15/16 h irgi kamsciu nera :) savaitgali klaipedoje isvis realiai gatves galima pavadinti tusciomis.

Sita norejau paklausti neislidno jokiu bedu pas tavaja audi ? Kiek prabegusi jau ?
mano darbas 7val ryto prasideda ir 16val baigiasi tai kamščiuose irgi nereikia stovėti, nors Šiauliuose greičiausiai normalių kamščių ir nebūna :) bet aš be 6,5l/100km mieste niekaip neišsitenku :V matyt koja dešinė sunki :D
rida šiuo metu 204000km. bėdų rimtų kaip ir nebuvo, pagrinde tik eksploatacinės išlaidos. neskaitant galinių amortizatorių, temperatūrinio daviklio ir OSM keitimo.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Bulka3000

• Žiūrėti profilį
Na tai tokie gedimai tai normalu :) as irgi dabar kolkas dziaugiuosi bet reik jau numesti dirzus :) manajai gal zinai po kiek kainos vaiksto tokiu darbu su dalimis kainos ?

Taip pat vienas pazystamas prigazdino kad joms po 200 000 km reiktu pasikeisti tepalo pompos grnadine su zvaigzdemis bet blin.. pradejau narsyti iterneta tai radau max du postus kur butu buvusi tokia beda....

Neprisijungęs saulyooz

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
Slimshady :think: turbūt tavo koja labai sunki, man Kaune per paskutines 3sav. vien tik mieste, gavosi 5,7l/100 :V Gal padangos kokios labai plačios? Nors vasarą, man su r16 215/45 vidurkis ~5l būdavo, tai skaitau normaliai..
O kaip jums su variklio temperatūra?  (H-) nuvažiuoju ~10km į darbą miesto režimu - užkyla iki 70 laipsnių maždaug, kai lauke apie -2..-4. Termostatą keičiau pavasarį, vasarą užšyla kaip turi būti. Aišku, visad įsijungiu šildymą ant auto pradžioj važiavimo.

Neprisijungęs Bulka3000

• Žiūrėti profilį
Na jo padangos daug ka duoda as uzsimeciau R17 ratus tai kuras sparciai isaugo :) o kiek tavoji audele nulekus yra ? :) jau

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Slimshady :think: turbūt tavo koja labai sunki, man Kaune per paskutines 3sav. vien tik mieste, gavosi 5,7l/100 :V Gal padangos kokios labai plačios? Nors vasarą, man su r16 215/45 vidurkis ~5l būdavo, tai skaitau normaliai..
O kaip jums su variklio temperatūra?  (H-) nuvažiuoju ~10km į darbą miesto režimu - užkyla iki 70 laipsnių maždaug, kai lauke apie -2..-4. Termostatą keičiau pavasarį, vasarą užšyla kaip turi būti. Aišku, visad įsijungiu šildymą ant auto pradžioj važiavimo.
nežinau ar labai sunki, bet už bendrą automobilių srautą visada judu truputį greičiau. ratai R15, padangos standartinės pas mane. tik tiek, kad iki darbo nuo namų ne daugiau 5km tai galima sakyt pastoviai šaltu varikliu važiuoju.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs saulyooz

• Žiūrėti profilį
nu tarkim, kad dėl šalto variklio, bet vis tiek, turėtų mažiau ryti aš galvoju..nes pagal spritmonitor.de kur sąnaudas vartotojai deklaruoja, kam kiek suvartoja, aš į didesnę pusę su 5,04 bendru vidurkiu randuosi :think: maniškė jau 238k prabėgusi :D reiks diržus keisti ne už ilgo  (-)

Neprisijungęs Bulka3000

• Žiūrėti profilį
:) o gal domejais keik dirzai kainuoja ? :) su vandens pompa ir panasiai ?

Neprisijungęs saulyooz

• Žiūrėti profilį
kiek turiu info iš plikio aka bratka, tai diržų komplektas+pompa, turėtų gautis apie ~110eurų kažkur :D :D + darbai :think:

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu tarkim, kad dėl šalto variklio, bet vis tiek, turėtų mažiau ryti aš galvoju..nes pagal spritmonitor.de kur sąnaudas vartotojai deklaruoja, kam kiek suvartoja, aš į didesnę pusę su 5,04 bendru vidurkiu randuosi :think: maniškė jau 238k prabėgusi :D reiks diržus keisti ne už ilgo  (-)
jeigu bendras kuro  sąnaudų vidurkis tai pas mane gaunasi apie 5,35l/100km :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Nu blyn, is esmes su tom a2 kazkas negerai. Tokios karaputkes o ima kaip rimtesni auto. Idomu butu palygint svorius su lupo 3l, is esmes varikliai tie patys o jie vaziuoja ant oro.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nu blyn, is esmes su tom a2 kazkas negerai. Tokios karaputkes o ima kaip rimtesni auto. Idomu butu palygint svorius su lupo 3l, is esmes varikliai tie patys o jie vaziuoja ant oro.
Cipuot reik :smoke:
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Nu bent jau vaziuos normaliau....

Neprisijungęs saulyooz

• Žiūrėti profilį
jeigu bendras kuro  sąnaudų vidurkis tai pas mane gaunasi apie 5,35l/100km :V
tada, manau, viskas normaliai  (y)

yra lupo 3L ir yra a2 3L tai jie panašesni, abu nedaug ryja ;) ir juos reiktų lyginti, o pas mus 1.4 TDI, tad su 3L versija nėr ką lyginti :) 1.4TDI šiaip vadinasi 5L, bent jau pas mane bagažinėje taip ant lipduko parašyta :D beto lupo su a2, net neįmanoma lyginti, ten gale turbūt neįmanoma sėdėti ir bagažinės nėr visiškai  :think: o a2 bagažinė ant popieriaus netgi kiek didesnė negu a3 :D realybėj neturėjau progos palyginti..
3L versijos lupo ir a2, tai lupo 20kg lengvesnis...825 ir 803kg..maniškė dokuose 1090  (H-)
bet šiaip, kai turėjau passatą (1.9TDI 85kW) tai jo sąnaudos toli gražu iki a2, tikrai džiaugiuosi  (+)

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu bent jau vaziuos normaliau....
kad tik srėbtų vidutiniškai ne daugiau 5l/100km ir būtų jėga :D o važiuot važiuoja ir taip.

1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
kad tik srėbtų vidutiniškai ne daugiau 5l/100km ir būtų jėga :D o važiuot važiuoja ir taip.

Su 1,2 TDI man mieste gaunasi 4-4,5l - čia labai pasistengus ir naudojant start/stop. o šiaip apie 5litrus judant kiek greičiau už kitus, Užmiestyje tas magiškas 3l/100km ganasi nebent neviršyjant 90km/h ir vasarą, padangos standartinės dviratinės 145/80R14 :D

Neprisijungęs Mužikas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
O trasoje važiuojant su tais kelio gūzais kokį 120-130km/h neatrodo iš garso, kad tuoj pakilsi? ar normali ta garso izoliacija? nors turbūt ne vartotojų klausti, šališkos nuomonės nelabai gausi :)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
O kas kitas apart vartotojų pasakys šališką nuomonę? Nežinau, kaip su didesniais varikliais, bet su 1,2 140km/h kelionė link Palangos be jokių parkių važiuoja ir be jausmo, kad varikliui sunku, 160 - jau kiek per jėgą, pasiekta ir 190 - jokio nestabilumo jausmo.
O iš garso tuo labiau nieko neeina spręsti nes jis minimalus - ir ne izoliacija o daugiau gera aerodinamika prisideda ir siauros tylios padangos.

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
Ir kam jūs šitas dėžutes perkat,kurių net audi vadint neišeina..

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kas kitas apart vartotojų pasakys šališką nuomonę? Nežinau, kaip su didesniais varikliais, bet su 1,2 140km/h kelionė link Palangos be jokių parkių važiuoja ir be jausmo, kad varikliui sunku, 160 - jau kiek per jėgą, pasiekta ir 190 - jokio nestabilumo jausmo.
O iš garso tuo labiau nieko neeina spręsti nes jis minimalus - ir ne izoliacija o daugiau gera aerodinamika prisideda ir siauros tylios padangos.
nežinau kas ten per stebuklas pas tavo A2 garso izoliacija, bet prie 140km/h maniškės variklis kriokia jau tikrai garsiai :F iki 110km/h visai komfortiškas važiavimas būna ;)
P.S. o kaip tu sugebėjai 190km/h greitį pasiekti kai gamintojo deklaruojamas maksimalus apie 160km/h? :D matyt gerą nuokalnę radai :-]

Ir kam jūs šitas dėžutes perkat,kurių net audi vadint neišeina..
kaip tai kam? :O moterom savo :bedantis:
ir šiaip mano galva A2 savo kategorijoje vienas labiausiai vykusių automobilių. bet čia tik mano asmeninė nuomonė ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs saulyooz

• Žiūrėti profilį
dėl garso izoliacijos: su 1.4 TDI iki 140km/h dar galima važiuoti (+) o lyginant su 1.2TDI, tai pastaroji turėtų būt tylesnė, nes pas 1.2 TDI pavaros ilgesnės+siauros padangos. Beje, kaip ir minėjo, prie didesnių greičių - jokio nestabilumo. Prie 140km/h jei gerai pamenu apie 2,8-3k rpm :think: pas 1.2 turėtų būt apie 0,3 mažiau kažkur. (H-)

EDIT: bet kaip ir minėjo Slimshady iki 110-120 važiuojant tikrai tylu.

Neprisijungęs Mužikas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
Klausiu todėl, nes važiavau su toyota yaris verso 1.3 benzinu autostradoje 110-130 km/h tai draugas paskambino, sako, gal su kabrio važiuoji? :) tai jei pas jus tokios problemos nėra, tada liuks  ;) nes su tuo pramynęs 600km pavargau konkrečiai.

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
nežinau kas ten per stebuklas pas tavo A2 garso izoliacija, bet prie 140km/h maniškės variklis kriokia jau tikrai garsiai :F iki 110km/h visai komfortiškas važiavimas būna ;)
P.S. o kaip tu sugebėjai 190km/h greitį pasiekti kai gamintojo deklaruojamas maksimalus apie 160km/h? :D matyt gerą nuokalnę radai :-]

Nereik jokių nuokalnių, tik važiuot pavejui :smoke: ir taip - kaip ir matosi video, netgi prie tokio greičio galima susikalbėti nekeliant balso ar ramiai klausyti radio - tikrink variklį, reguliuok purkštukus arba gal išmetimas kiauras  :-]
https://www.youtube.com/watch?v=vYGsiP0B8Dw
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 05, 00:23:35 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
Klausiu todėl, nes važiavau su toyota yaris verso 1.3 benzinu autostradoje 110-130 km/h tai draugas paskambino, sako, gal su kabrio važiuoji? :) tai jei pas jus tokios problemos nėra, tada liuks  ;) nes su tuo pramynęs 600km pavargau konkrečiai.
Tou vokiečių inžinierija ir skiriasi nuo japonų - kad pastarieji nelabai žino, kad už miesto ribų  egzistuoja gereitkeliai, teko su ne vienu japonu važiuoti ir prie 120km/h apsukos jau virš 3000prm būna  Vokietis net pagaminęs mažalitražį automobilį, atsižvelgia, kad jam gali tekti judėti autobanu ir atitinkamai parenka perdavimus ir Nm charakteristikas.

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nereik jokių nuokalnių, tik važiuot pavejui :smoke: ir taip - kaip ir matosi video, netgi prie tokio greičio galima susikalbėti nekeliant balso ar ramiai klausyti radio - tikrink variklį, reguliuok purkštukus arba gal išmetimas kiauras  :-]
https://www.youtube.com/watch?v=vYGsiP0B8Dw
išmetimo sistema ideali maniškės A2 :) variklis dirba gražiai, alyvos nė lašo nedegina, bet purkštukus gal ir reikėtų patikrinti jeigu jie gali įtakoti variklio darbo garsą :V
1.4Tdi
328Ci