Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bendros diskusijos su Audi A2 susijusiais klausimais  (Skaityta 91648 kartus)

Neprisijungęs saulyooz

• Įrašai: 101
    • Žiūrėti profilį
ką, kolegos su a2, esate užmovę ant savo žieminių skardelių?:D  kokie matmenys ir kokie įspūdžiai?
Per vėlai apsižiūrėjau, kad pačiam reikia kažko naujo :V tad, sakau, gal bus koks vienas kitas patarimas :) 
Pats kelis vasaros sezono mėnesius atvažinėjau su 155/65 R15 žieminiais continental'iais - įspūdis geras :D gal kiek labiau jausdavosi provėžos ir vėjas lyginant su vasarinėm 215/45 :think:

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
pas mane žieminės 175/60 Hankook'ai kažkokie :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Mužikas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
Kažkur skaičiau, kad A2 (bei kokio Polo tų pačių metų) turi opią problemą su vairo stiprintuvais, kažkokie ten elektrohidrauliniai ar kokie ten velniai jie stovi, tai tiesa? nes čia skyriuje tokios temos prie A2 neradau (arba pražiūrėjau), tai keista, kad audi forume apie tai nediskutuota. Ačiū.

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
taip ir golf 1.4 ir fabia ir ibiza...
Kažkur skaičiau, kad A2 (bei kokio Polo tų pačių metų) turi opią problemą su vairo stiprintuvais, kažkokie ten elektrohidrauliniai ar kokie ten velniai jie stovi, tai tiesa? nes čia skyriuje tokios temos prie A2 neradau (arba pražiūrėjau), tai keista, kad audi forume apie tai nediskutuota. Ačiū.

Neprisijungęs Mužikas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
ten kur skaičiau, rašė, jog remontas 1,5k (2012m postas buvo), dabar gal jau kas pasikeitė?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sublūdo šiandien žmona, kad nupirkčiau a2 :D Ar labai jau prasta jinai mašina? :D Kokios dažnos bėdos pas jas? Konkrečiai žiūriu 1,4 benzą.

Neprisijungęs saulyooz

• Žiūrėti profilį
jau turiu gerą pusmetį, tai tfu tfu tfu su vairo stiprintuvu nėr problemų(šiaip pasikeičiau skystį, kad nebūtų problemų), čia irgi niekas nesigyrė tokiu "malonumu" tai gal ne tokie jie ir blogi?:) bet šiaip ir aš tokių kalbų buvau girdėjęs neva silpna vieta. Apie benzus nieko nežinau :think: o šiaip tai smagi mašina, prie kelio kaip prilipusi dėl savo standžios važiuoklės, 1.4 tdi 55kW pakanka bent jau man. Ir sanaudos mieste nebaisios :H Kas iš eksploatacijos: valytuvas vienas ir kainuoja jei geras kaip du paprasti :D padangos tik žemo profilio. Daugiau kažko nepastebėjau :D kapoto atidarinėt nereikia :D kolkas pilu kurą ir važiuoju patenkintas (+)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Įdomu, ar pas 1,4 benzą diržas koks stovi, ar grandinė paskirstyme? :think:
Bėje, odiniai salonai joms retas reikalas ar eina rasti rinkoje? Medžiaginio salono nesinori, reiktų odą surasti  (H-)

Neprisijungęs saulyooz

• Žiūrėti profilį
diržas man rodos..
šiaip odinių būna, bet labai retas atvejis su tokia komplektacija ir jie būna arba mėlyni arba raudoni :D juodas/šviesus dar retesni atvejai,o antrinėj rinkoj tokios mašinos saloną rasti turbūt dar sunkiau :) iš tiesų lietuvoj nemačiau ardomos su oda :D
tai gal žmonai geriau iškart 1.6 FSi su 81kW? :D ir tegu rieda sau laiminga :D tie būna su pilnesnėm komplektacijom  :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nėra tų a2 pasirinkimo, o ypač 1,6. :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Įdomu, ar pas 1,4 benzą diržas koks stovi, ar grandinė paskirstyme? :think:
Bėje, odiniai salonai joms retas reikalas ar eina rasti rinkoje? Medžiaginio salono nesinori, reiktų odą surasti  (H-)

Buvau uzmates Taurageje su odiniu salonu, labai solidziai atrode (y) Tik abejoju ar rasi sau tinkama, visos atvaziuoja mustos, nuo taves tokio dalyko nepasleps :-), o kaip diuralis lyginasi pats zinai :F

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Buvau uzmates Taurageje su odiniu salonu, labai solidziai atrode (y) Tik abejoju ar rasi sau tinkama, visos atvaziuoja mustos, nuo taves tokio dalyko nepasleps :-), o kaip diuralis lyginasi pats zinai :F

Esu radęs variantą. Buvo silpnas daužimas, kapoto nelietęs. Sustojo ties klimos radiatoriumi, tai jis palenktas vos apačioje, bet nekiauras. Dvi apatinės grotos sulaužytos, o daugiau +- ok atrodo. Tiesa, servizo knygoje yra įrašas apie keistą variklį (!) į naują ties 109000km. Kaip tai reiktų patikrinti, kiek realiai teisybės?
http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-a2-1-4-l-hecbekas-2002-benzinas-3941244.html

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Esu radęs variantą. Buvo silpnas daužimas, kapoto nelietęs. Sustojo ties klimos radiatoriumi, tai jis palenktas vos apačioje, bet nekiauras. Dvi apatinės grotos sulaužytos, o daugiau +- ok atrodo. Tiesa, servizo knygoje yra įrašas apie keistą variklį (!) į naują ties 109000km. Kaip tai reiktų patikrinti, kiek realiai teisybės?
http://auto.plius.lt/skelbimai/audi-a2-1-4-l-hecbekas-2002-benzinas-3941244.html

Apie A2 benzus nulis ziniu, bet jeigu variklis kaip 4 golfo 1,4 tai normalu, jo resursas 120-130K km, ne viena turejau su variklio defektu.Bet kur tu su tokia spalva pasirodysi (wow),ji  atpoliruota nesiziuri, o kai pavazinesi is viso bus baisu, o nepamirsk, zmonos masina vyro vizitine kortele :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O kas konkreciai su tais varikliais? Jo, toks ejo ir i golfus4. Kazka apie galvas ju girdejau ar pan.
Kas del spalvos tai butent spalva man ir patinka ziauriai. Visad megau raudonas auto :H

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kas konkreciai su tais varikliais? Jo, toks ejo ir i golfus4. Kazka apie galvas ju girdejau ar pan.
Kas del spalvos tai butent spalva man ir patinka ziauriai. Visad megau raudonas auto :H

Ka galiu pasakyti, iskrypimas ir tiek :bedantis:
Pagrinde visi buvo sudeges stumoklis, trukes svaistiklis ar pirstas (!!!),  pagrinde su sita vieta, kazkaip su blogom galvom nepapuole, na ir sanaudos to variklio pacios didziausios is benzininiu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Po tavo minčių, atsisakyti tikriausiai teks šito varianto. Nesinori problemų ateityje turėti.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Idomiausia vieta sito modelio varikliuose tai,kad elsa neleidzia atleidineti alkuninio indeklu kakliuku,jei atsukai-keiti bloka.Idomu,ten kokia geometrija pabega ar kas :think:,nors zinau kelis kas tvarke butent prasuktus alkuninius ir po surinkimo normaliai tie varikliai dirbo.

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
1.4 sąnaudos nedžiugina Vilniuje ~9-10 lr (100% mieste žmona važinėja, iki darbo 6km), nors tai žinojau prieš pirkdamas :D
Būčiau žinojęs prieš pirkdamas, kad 1,4 TDI turi elektrinį pečiuko radiatorių bučiau ėmęs TDI, nes šiltą orą pučia praktiškai po 1-2min (sniegą nukasi, atsisėdi ir jau šilta šilta (+)).

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kažkaip ant tdi tų 3 cilindrų bijau :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kažkaip ant tdi tų 3 cilindrų bijau :V

Visai be reikalo, tas pats 1,9 tik nupjautas cilindras :-), daugiau niekas nesiskiria, gal kiek vibracija didesne.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
o tik 1,2 ar ir 1,4 turi tą kažkokį balansavimo veleną vibracijom mažinti?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Visai be reikalo, tas pats 1,9 tik nupjautas cilindras :-), daugiau niekas nesiskiria, gal kiek vibracija didesne.

Ai, kažkaip ne taip vistiek :D Metu lauk jaučiu iš galvos visas tas a2. Norėjau to benzo, bet kad variklius išpeikėt, tai tada jaučiu jokios neimsiu. ff

Neprisijungęs saulyooz

• Žiūrėti profilį
o tik 1,2 ar ir 1,4 turi tą kažkokį balansavimo veleną vibracijom mažinti?
abu turi turėti, nes abu tricilindriai. Apie 1.4 tdi tai tiksliai kažkur skaičiau, kad turi kažką tam reikalui. :D
o tas pečiukas tai gėris :D tik jis įsijungia kai <5+ lauke, jei daugiau tai šalt tenka :D

Neprisijungęs Bulka3000

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Turiu sita masina,Juoda su R17 panoraminis liukas, oda, bose apratura, oda, pilna Elektra langai ir panasiai. Siaip viskas tvarkoje, uzsienio forumose skaiciau, kad su jomis labai problemu nebuna. Vieni sako, kad grenadine kuri suka tepalo siurbli buna nukrenta bet perskaites labai daug interneto atradau tik 2 variantus taiga sito mito nei paneigti ne patvirtinti negaliu. Variklis pas mane 1.4 TDI 55 kW kuro sanaudos mieste 4,5/5.5 dyzelio. Bandau automobili ekplotuoti ziuresiu kas gaunas :))))
P.S nustebino garso kokybe ir plastmasiu viduje kokybe 10 balu :))))

Neprisijungęs slimshady

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Variklis pas mane 1.4 TDI 55 kW kuro sanaudos mieste 4,5/5.5 dyzelio.
čia kokiam mieste tokias sąnaudas tau pavyksta išlaužti? :V pas mane mieste be 6+ l/100km niekaip neina išsiversti :think: už miesto 4+ l/100km priklausomai nuo greičio.
1.4Tdi
328Ci