Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi A2 ventiliatoriaus isijungimo temperatura  (Skaityta 9915 kartus)

Neprisijungęs saulenas04

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
audi A2 ventiliatoriaus isijungimo temperatura
« Topic Start: 2012 Gruodžio 16, 20:17:33 »
Sveiki, isigijau A2 ir itariu esant gedima susijusi su ventiliatoriumi. Noreciau suzinoti ar A2 ventilatorius turi suktis visa laika, nes kitoje audineje maciau, kad sukasi visada, o maniskeje ne. Tiesa pasakius jis neisijungia apskritai: ziemos metu varikli ikaitinau iki 90 laipsniu (daugiau nekilo), bet nieks neisijunge. Ventiliatorius yra tik vienas visiems raiatoriams. Buvau ji tesiogiai pajunges nuo akumo - veikia. Is radiatoriaus issiemiau termo jungikli. Jis yra keturiu laidu, dvieju kontaktu. Istraukes fiske laidu uztrumpinau kontaktus: vienas kontaktas ventiliatoriu suka letai, kitas paleidzia pilnu greiciu. Akivaizdu, kad rele gera. Taigi, noreciau suzinot prie kokios temperaturos tas termo jungiklis turi paleisti pirma ir prie kokios antra greiti? Bandziau nardint ji i verdanti vandeni - isijunge tik pirmas greitis, o kaitinant su fenu isijungia ir pirmas, ir antras. Is anksto dekoju uz pagalba.

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
ant korpuso buna užrašyta temp bet po tokiu bandymu matosi kad viskas tvarkoje su tuo davikliu ir ventiliatorium, ateis vasara ir viskas veiks kaip priklauso o temp 95-110.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2433
    • Žiūrėti profilį
ant korpuso buna užrašyta temp bet po tokiu bandymu matosi kad viskas tvarkoje su tuo davikliu ir ventiliatorium, ateis vasara ir viskas veiks kaip priklauso o temp 95-110.
Veiks ir tik per karščius kamščiuose arba užklimpus pusnynuose. Važiuojant temperatūra tiek nepakyla, puikiai aušina priešpriešinis oro srautas. Visa tai dėl variklio ekonomiškumo.

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
O aš ir žiemą girdėjau kaip sukas  (h)

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2433
    • Žiūrėti profilį
O aš ir žiemą girdėjau kaip sukas  (h)
Tikriausiai draginai.  :party:

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Negaliu teigti jog jis veikia gerai, nes netikrinau, bet temperatūrą stabiliai ties 90 stovi skydelyje, diagnostikoj taip pat.
Daviklio info:
8D0 959 481 B
95-84C/102-91c

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
nepamirškit kad termojungiklis matuoja temperatūrą radiatoriuj, o ne variklyje.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
nepamirškit kad termojungiklis matuoja temperatūrą radiatoriuj, o ne variklyje.

Jau senai i radiatorius nesimontuoja jokie temperaturiniai.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Jau senai i radiatorius nesimontuoja jokie temperaturiniai.

Is radiatoriaus issiemiau termo jungikli.

turbūt būgniniai stabdžiai irgi jau seniai nesimontuoja?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

turbūt būgniniai stabdžiai irgi jau seniai nesimontuoja?

:-] Oij persiprasau, cia juk a2 , o as galvojau apie automobilius snekam.

Neprisijungęs saulenas04

• Žiūrėti profilį
masina masina audi A2. Neseniai nusipirkes,  kuriasi ziama lauko salygom is puse abaroto, manevringa pakankamai, kad ir nemazu greiciu, sparti. Pagal jos isvaizda, viduje vietos pakanka – nesijauti, kad sedetum suspaustas - mano ugis 1,87,  gan stambaus kuno sudejimo, ir man sociai vietos pakanka nepaliginsi su reno clio (ten sedi kaip kamuoliukas). Autosdrada paspaudus mano A2 160 pakele greiti nesunkiai - dar buvo gazo, bet variklio pagailo. Dyzeliuko valgo mazai. Turiu ir Chrysleri 2,5 ir nissan patrol 3,3 dyzeli. Uzpuste kelia, galvoju, reik imti dzipa, benzokolonelej  ipiliau   11 litru kuro ir galvoju, kur as nuvazuosiu? O gi, galvoju, niekur - rodykle kuro gal kiek pajudejo. Nuo tokiu masinu kai  nulipi ir atsisedi i audi A2 supranti, kad dabar dauk kur leksi ir liks dar kuro davelnia.

Neprisijungęs saulenas04

• Žiūrėti profilį
Pagalvojau, gal turi sukti klima ta sparnuote pastoviai letai, bet dauk kas raso, kad ziema nesijungia klima del minusines temperaturos. Bet del ko tokia auksta teperatura turi pasiekti  antras begis - net 110 - man atrodo, turetu viskas uzvirti ir aplamai tarpine pramusti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Juokauju as del A2  :-], siaip labai gera miesto masina, sanaudos ispudingos, tik stai su vaziuokles remontu blogai, brangokos detales palyginus su kitais audi modeliais. Papasakok daugiau kaip cia su tais 110 laipsniu  :O, skydelyje cia tiek rodo?

Neprisijungęs saulenas04

• Žiūrėti profilį
Forume buvo rasita zidrunoA4, kad isijunktu pagrindinis vintiliatorius pilnom apsukom, turi pasiakti 110 lapsniu. Tai pagalvojau, kad turi ausinimo skystis pradet virti. Negi prie tokios aukstos temperaturos pasileidzia audiniu ventiliatoriai, o tai variklis neperkaista?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Forume buvo rasita zidrunoA4, kad isijunktu pagrindinis vintiliatorius pilnom apsukom, turi pasiakti 110 lapsniu. Tai pagalvojau, kad turi ausinimo skystis pradet virti. Negi prie tokios aukstos temperaturos pasileidzia audiniu ventiliatoriai, o tai variklis neperkaista?

Neskaiciau as tos temos, bet ten kazkas negerai, jau truputi virs 90 jie turi pasileisti, kita beda, kad pas ji greiciausiai temperaturinis jau grybauja tai tokias nesamones ir rodo.Beje antifrizo virimo temperatura didesne negu vandens, jis gali ir neuzvirti jeigu rodys apie 110.

Neprisijungęs saulenas04

• Žiūrėti profilį
Isemes termo jungikli radau ant jo uzrasita: dvieju kontaktu termo jungiklis - pirmo kontakto paleidimo temperatura yra 95c, antro kontakto paleidimo teperatura - 102c. Reiskias as tiek nebuvau uskaitines variklio. Itariu, kad klima turetu  sukti  ventiliatoriu letai, bet junginek, reguliuok kaip nori - klima niekaip nesuka to ventiliatoriaus. Kaip suzinot, ziemos laiku, ar veikia ta klima  :think: 

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasijungti kompa ir matysi turi klima klaidu ar ne, tuo paciu ir vintiliatoriu darba matysi ir ju testa padarysi.