Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a2 granatos, reik skubios pagalbos  (Skaityta 10521 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
Audi a2 granatos, reik skubios pagalbos
« Topic Start: 2012 Birželio 20, 16:30:51 »
Barska nerandu kas, granata einanti i greiciu deze gali barsketi ? pafilmavau ar tai labai blogai?

http://youtu.be/pPMRhvNoEqY
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 30, 19:53:38 sukūrė herounique »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi a2
« Atsakymas #1: 2012 Birželio 20, 21:54:43 »
Tai ji ten ir barska, jokio laisvumo ten negali buti.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Birželio 20, 22:35:01 »
Aisku, nes keliems jau servisams variau , ale nieko neranda, sako vaziuokle ideali, net amortikus naujais pakeiciau :), keiciant granata geriau pakeisti pusasius? Ar cia jau pagal situacija?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Birželio 20, 22:57:00 »
Aisku, nes keliems jau servisams variau , ale nieko neranda, sako vaziuokle ideali, net amortikus naujais pakeiciau :), keiciant granata geriau pakeisti pusasius? Ar cia jau pagal situacija?

Nieko nuostabaus, manau greitu laiku is vis neliks normaliu meistru, visi pabegs i uzsieni. Kad sitaip barsketu granata ir nematyti-ziauru.
Gerai, kad kaimyna turiu meistriuka, garazas paprastas, irankiai elementarus, bet ar 90 metu ar 2010, jokiu problemu ir kas barska suranda ir atrestauruoja ka reikia ir kainos juokingos.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Birželio 20, 23:13:32 »
o tu su A5 vazyneji ? :) na matau jog tu is kauno, toli tavo tas meistrukas ? :) butu gerai palekt, nes jau nezinau kur vaziuoti, nes visi daro tik tai ka pasakai, ir svarbu padaro savo darba ir paima pinigus.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Birželio 22, 16:21:13 »
sunku vidines granatas nuimti nuo pusashio ? ar jos taip pat nusiima kaip ir isorines?

beto radau nebloga straipsneli zaliems , tokiems kaip as :)
http://www.automobiliuremontas.lt/granatu-keitimas-isorines-ir-vidines-granatos-keitimas

dabar suprantu kodel vaziuojant man musa vaira, vaziavau pasidariau suvedima, norejau vaziuoti balansuot ratus per nauja.
Ir dar turiu keleta klausimeliu, su kuo praplaunamos granatos ? ar apskritai jas apsimoka praplaudineti ?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 22, 17:30:23 sukūrė herounique »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ats: Audi a2 granatos
« Atsakymas #6: 2012 Birželio 22, 21:40:26 »
o tu su A5 vazyneji ? :) na matau jog tu is kauno, toli tavo tas meistrukas ? :) butu gerai palekt, nes jau nezinau kur vaziuoti, nes visi daro tik tai ka pasakai, ir svarbu padaro savo darba ir paima pinigus.

A4B8. Meistriukas aleksote.Granata gali praplauti su saliarka, tik jeigu ten jau pilna zemiu tai nepades, jeigu tik siaip profilaktiskai, tai isvalai sena tepala ir idedi nauja.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Birželio 23, 13:11:51 »
vidines granatas restauruoja ? jei taip tai ar apsimoka -.- ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2012 Birželio 23, 13:42:18 »
vidines granatas restauruoja ? jei taip tai ar apsimoka -.- ?

Neteko girdeti, kad kas restauruotu.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2012 Birželio 23, 13:58:54 »
reiskias ir nerestauruoja :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2012 Birželio 23, 14:12:13 »
O tai tokios brangios, kad nori restauruoti?

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2012 Birželio 24, 23:53:02 »
Viena 700 lt su saliga, jog atiduosiu savo senaja. Nes originalas,o kitu firmu nera. Nebent pas bratka, bet dar nieko neatrase.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
Ats: Audi a2 granatos, reik skubios pagalbos
« Atsakymas #12: 2012 Birželio 30, 19:55:52 »
Zodziu jusipirkau granatas , siandien spejau pakeisti tik vienos puses, pilna granata 255lt kaina o , tai zodziu as ja pakeiciau ir vos ne taip pat judinant barska , gal kanors blogai padariau? Kas dar gali but blogai? Netikiu jog pusasis gali but kaltas del to ? :/

Neprisijungęs omidas

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
pažiūrėk ant senos granatos nuėmęs tripoidą ir viską išvalęs, kai taip barška turėtų būti akivaizdus išsidėvėjimas  :)

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
o jeigu nebus isidevejimo ? kas tada gali del to but kaltas ? nes sakau nauja idejau ir vistiek jinai taip kalatojasi, lyg ir viska gerai sudejau. Juk visai neturetu kalatois, net nepajudinti turetum.

radau tema su volvo , sitam bachureliui irgi tas pats kaip ir pas mane , taciau senas postas ir problemos sprendimo nera.
http://www.autovikingai.lt/forumas/tema/granatos-jungtis-su-greiciu-deze/6300?page=0

gali but gal greiciu deze ? virs 100km negaliu vaziuoti nes dreba vairas, o kartais nedreba.. nesuprasi
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 01, 17:28:20 sukūrė herounique »

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
y virsu ir y apacia neturetu klibeti ,bet pasisukinet pirmyn atgal pas visas jauciasi laisvumas milimetrinis ,jei blogai butum sudejes nevaziuotu masina arba isinertu arba suluztu , netrukus... ten nera ka sumaisyt nebent neidet fiksatoriaus

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
Na man ir taip atrodo, idejau viska

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
y virsu ir y apacia neturetu klibeti ,bet pasisukinet pirmyn atgal pas visas jauciasi laisvumas milimetrinis ,jei blogai butum sudejes nevaziuotu masina arba isinertu arba suluztu , netrukus... ten nera ka sumaisyt nebent neidet fiksatoriaus

Negali buti laisvumo ir sukinejant , jei buna is karto atsiranda kalimas pradedant vaziuoti ir permetinejant begius. Yra tik isilginis pusasio judejimas.

Neprisijungęs herounique

• Žiūrėti profilį
Taciau juk negali naujai pakeitus darytis beveik tas pats ,vaziuojant vis 100 dreba vairas ir vaziuojant per smulkias duobytes baladojasi kazkas ikyrqus toj pusej.. Ryt varysiu dar gerai viska perziuresiu, padeda kylti itarimas iog tai greiciu deze

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Paimi uz pusasio ir jis kliba, nejaugi taip sunku rasti per kuria vieta kliba? Nuimk ta apsaugine guma nuo granatos ir ziurek kurioje vietoje klibejimas. Elementarus dalykas, o tiek problemu