Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: veikia tik 3 padetis vejalio. kur bedu ieskot ?  (Skaityta 7141 kartus)

Neprisijungęs persikas

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
veikia tik 3 padetis vejelio. (audi b4) kur ieskot bedu ?  ?!?
zinau kad kaskokia varza reikia pasikeisti bet kur ji stovi ? gal kam teko jau ja keist ?

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
taip varza. stovi peciuke,tikslios b4 vietos nepamenu. ten lengva ja surst,bus fiske plati, tiesiog pajieskok.

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Trint tokias temas ir duot ispejimus uz siukslinima :)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Ko toks kietas?As dar tokio gedimo,kad dirbtu tik trecioj padeti neturejau,o simtus perejes.Ta kad pats nesiukslink.

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
Ko toks kietas?As dar tokio gedimo,kad dirbtu tik trecioj padeti neturejau,o simtus perejes.Ta kad pats nesiukslink.
Ne kietas ne kietas :) bet ateina uzkuria tema ir daugiau nesirodo jie. O toj temoj beviltiska diskusija uzverda. ;) ta turejau omeny

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Ne kietas ne kietas :) bet ateina uzkuria tema ir daugiau nesirodo jie. O toj temoj beviltiska diskusija uzverda. ;) ta turejau omeny
Tik siandien parase,o atsakymu nebuvo,tai ko cia rodytis.O gedimas neeilinis,ant durniaus nepasakysi.Yra zymiai debiliskesniu temu,ten ir ardykis.

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
Nesiardau gi. Baigiam OT :)

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
veikia tik 3 padetis vejelio. (audi b4) kur ieskot bedu ?  ?!?
zinau kad kaskokia varza reikia pasikeisti bet kur ji stovi ? gal kam teko jau ja keist ?
bordacioka atidaryk ir desinej pusej virsui matosi ta varzike zalia:)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
jei veiktu 3,4 arba tik 4 tada varza. O pas teve labai panasu i ventiliatoriaus jungikli.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
jei veiktu 3,4 arba tik 4 tada varza. O pas teve labai panasu i ventiliatoriaus jungikli.
Jo,bet paprastai jungiklis puliuoja ant pirmu dvieju.Nepaciupines,nepasakysi

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
pas mane dar keisčiau, visos padalos veikia, išskyrus 3 :D . tiesa, ji atsigauna jei ant jos ilgiau palieki įjungęs.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
pas mane dar keisčiau, visos padalos veikia, išskyrus 3 :D . tiesa, ji atsigauna jei ant jos ilgiau palieki įjungęs.
Cia aiskiau,reguliatoriaus kontaktai toj padeti.

yamaikis

• Svečias
Prie to pacio, pas mane nedirba (80 bulka) Saltas vejelis, daryk ka nori pucia silta, ir pirmas ventiliatoriaus begis, ka man patartumet ? :p Ir tu varzu ieskoti ? :P

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Prie to pacio, pas mane nedirba (80 bulka) Saltas vejelis, daryk ka nori pucia silta, ir pirmas ventiliatoriaus begis, ka man patartumet ? :p Ir tu varzu ieskoti ? :P
Kaip suprast,,saltas vejelis,daryk ka nori pucia silta..."

Neprisijungęs Egas

• Įrašai: 344
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tik ant auksciausio greicio dirba peciukas. A90q (bulka) Irgi tapati varza yra zalia prie peciuko??? Peciukas yra idetas naujas.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Pas mane tik ant auksciausio greicio dirba peciukas. A90q (bulka) Irgi tapati varza yra zalia prie peciuko??? Peciukas yra idetas naujas.
Isimi varzyna,uztrumpini balta termosaugikli arba pakeiti ji,ir veiks.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Tik kai įdėsit varžą naują ir paleisit ventiliatorių ant pirmų padėčių, tai geriau nelieskit tos varžos, nes labai įkaista.

yamaikis

• Svečias
Minai, neskaicius skliausteliu gaunasi kad neveikia ar tai nepucia salto vejelio

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
O kam tau ziema saltas vejalis?

yamaikis

• Svečias
Vsarai ruostis reikia :-]

Neprisijungęs Egas

• Įrašai: 344
    • Žiūrėti profilį
Isimi varzyna,uztrumpini balta termosaugikli arba pakeiti ji,ir veiks.

Ta varza po daiktadeze? Ir joje bus saugiklis?

Neprisijungęs persikas

• Žiūrėti profilį
jo uztrumpinus ta saugikli viskas dirba puikiai pas mane , o veike tik 4 padetis (suklaidinau priestai kad tik trecia veikia) galvojau kad tik trys ir yra  :D pasirodo ir ant pirmos pucia vos vos.
taciau vistiek klausimelis , kas zino koki ta saugikli stiprumo statyti, nes jaigu jis ten buvo tai ir turetu ten buti  (!?)  matomai saugo nuo perkrovimo.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Saugo nuo perkaitimo. Ant jo nurodyta temperatura. Siaip jis dega, jeigu yra kazkoks pasipriesinimas suktis motorui, issausejes tepimas, uzkimstas filtras..

Neprisijungęs persikas

• Žiūrėti profilį
iziurejau kad raso 240 C
tai cia jame amperai kaip ir neegzituoja  (!?)
tik tepmeratura taip.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
va pvz
http://www.evita.lt/?pid=catalogue&action=search&keyword=termosaugiklis&submit=Ie%C5%A1koti

Pastebiu, kad ten yra privirintas jis, kadangi litavimas gali neatlaikyti vibraciju ir temperaturos. Taigi siulau itvirtingi mechaniskai, varztelis su poverzle ar pan.