Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Spaudziant gaza traska prieky desinej pusej  (Skaityta 1529 kartus)

montenis

• Svečias
Spaudziant gaza  tiesiai nesusukus vairo traska prieky desinej pusej tik atleidus gaza viskas tylu ramu paspaudi gaza vel trasket pradeda, bet buna kad ir netraska kaip uzeina cia nzn gal nuo salciu kas:) nzn kas cia gali buti ar variklio pagalves ar granata?patarkit.Dekui

Neprisijungęs Daries

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
Man ir tas pats ant a4,tikraj,gal yra zinanciu kur saknys pagedusios?

Neprisijungęs wilddog

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Granata veikiausiai . Pas mane tarkim  gazuojant griaudzia per skylute duslintuve , irgi maniau kad granata pagal triuksma .

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
man irg desinej pusej kazkas yra, numini gazo pedala iki dugno ir girdisi melodija :D, atleidi ir vel nrml

Neprisijungęs Lukis

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
pas mane irgi trata... bet aš galvoju kad duslintuvas liečiasi į rėmą.. nes per medžioklę neprastai pakabines ant pilvo buvau  (!?)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
islipes draugelis paklauso o jus uzminat tapke ir wiskas aisku granata ar ne :D

Neprisijungęs Lukis

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
tai ant laisvo nieko nesuprasi, jei nori apie granata pažiūrėt... pataisysiu tave, liepiat draugeliui išlipt, ir bėgt paskui mašiną, klausantis ar barška ar ne  :-] :-] :D :D :D

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
jei granata butu kalta tai ant posukiu girdetusi braskejimas,bet ne ant lygaus kelio 8:8

Neprisijungęs wilddog

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Pirmine granatos diagnostika - gumines apsaugos sandarumas , jei jinai tepaluota ir skyle yra - td granata keisk . Su viskuom , nauja - 65~ litai .