Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Remonto ir detaliu kainos audi 80/90  (Skaityta 70332 kartus)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Re: Remonto ir detaliu kainos audi 80/90
« Atsakymas #175: 2009 Gruodžio 22, 07:41:23 »
vakar nupirkta karterio tarpine 2,3 10V,. Firma AYUSO, tanagroj su gera nuolaida 19lt :) Snd bandysiu tarpine keist ir paziuresiu kaip svaistikliniai indeklai laikosi tuo paciu :)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2009 Gruodžio 24, 18:40:45 »
nupirktas termostatas MOTORAD kazkoks 22litai :)

Neprisijungęs wilddog

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Manoji b3 per 2 su virsum metu (stovis perkant 7/10)

1)Ivaziavau i lexusa  - smugis is priekio i keleivio puse teko , sulankste kapota , radiatoriu nemsarkiai , zibintas desinisis + sparnas keleivio . Siap is akies atrode baisokai , bet jei kebulas tvirtas tai 400-500 su viskuom (pazystami meistrai) . Buvo komplikacijos - teko virint kebula - 1000 litu isejo su viskuo . (buvo jau dauzta pries tai kadaise ).

2)Pasikeiciau zibinta - 70 litu naujas , pats istaciau . Zibintu nureguliavimas - nureguliavo nemokamai

3)Spidometras uzsilenke - 100 litu naudotas (nesijuokit )

4)Uzvedimo spyna luzo - rele iki 30 litu berods , spyna buna arba uz 30~ litu (retesne spyna ) arba uz 80lt (daugumoi) .Pasiseke retesnis variantas . Daugoka terliones .

5)granata - 65 litai (pats keiciaus )

6)Sailentblokai (lemforder ) tikrai nebrangiai uzmokejau , pakeitimas 30 lt uz 1 :(

7)termostatas - pigiausias uz 12 lt.

8)laidai 50 lt ir zvakes po kazkiek .

9)duslintuvo sujungiamoji 20 lt + 20 lt uzdejimas = toi pradejo burzgti vel , td wel pavirino , td wel pradejo burgsti , td 3 karta patepe man pasta+pavirino = dabar tik ant 1 pavaros burzgia

10)karbiuratoriaus padas (5 rusis  , reik nuimt senaji ir vezt rodyt pries perkant naujaji) 25-40 lt

Padangu , akumuliatoriaus , tepalu , filtru ir duju irangos nesamuju kastu neskaiciuoju .

Audi - das auto .
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 13, 23:38:21 sukūrė wilddog »

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
Turiu pagirti taivanio granatą už 50 lt - 50 tūkst. km numyniau, kol suplėšiau miške į šakas gumą, pateko smėlio, išploviau, bet dabar praėjus pusmečiui matau, tiksliau girdžiu, kad reiks pasikeist. Pateko ji pas mane per klaidą, meistras sakė nelaikys, o va tau :D
Pigūs termostatai linkę užstrigti (neatsidaryti) po tam tikro laiko eksplotavimo. Mano prancūzas virš 3 m puikiai dirba (24 lt).

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179: 2010 Vasario 20, 23:06:15 »
Sveiki, kiek kainuotu audi 90 2.3E 100kW dirzelius visus pakeist? Ka dar kartu keist reiktu? Ir kur Kaune patartumet keistis? Gal kas esat keite, tai pasidalinkit info ;) Cypia dirzelis beveik pastoviai, tai reik jau pasikeist del sventos ramybes  ff O gal uztektu tik patempt ji?

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2010 Vasario 21, 17:48:37 »
Sveiki, kiek kainuotu audi 90 2.3E 100kW dirzelius visus pakeist? Ka dar kartu keist reiktu? Ir kur Kaune patartumet keistis? Gal kas esat keite, tai pasidalinkit info ;) Cypia dirzelis beveik pastoviai, tai reik jau pasikeist del sventos ramybes  ff O gal uztektu tik patempt ji?
o tai kada keites paskutini karta? Jei net nezinai kas ir kada keista, tai rizikinga vazinet, visgi trukus variklio dirzui turesi problemu. Bijau pameluot, bet ~300Lt mokejau pries kelis metus. Keite vandens pompa, dirzus, dar guoli kazkoki.

Neprisijungęs Vyckiokas

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2010 Vasario 22, 17:29:15 »
tai va siandiena teko ir man visa vaziuokle perinkti :) daliu kainu konkreciai nepamenu bet keite daug ka amortikus kaladeles beveik visas gumas ir dar kaska zodziu beveik visa vaziuokle :) tai uz dalis sumokejau ~450 su nuolaidom ivairiom o uz darba 200lt :)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2010 Vasario 22, 20:52:00 »
powliuz, generatoriaus dirželis fiunfzylinder'iui isitempia 13 ir berods 19 raktų pagalba, nuėmus plastmasę tarp teliko ir radijatoriaus, pasikeičia taip pat tik vokietis beveik tam vietos nepalikęs - būna smagu :D vairo stiprintuvo paprasčiau prieit (irgi 13 raktas). Dirželiai šitie po 16 - 18 lt kažkur. Pirmą kart keisdamas užtruksi iki valandos.
Paskirstymo diržus gerai keičia šalia atramos g. 174 esančiuse garažuose (susirask per maps.lt), man keitė. Diržai yra 2: ilgas ir trumpas, pirk abu su sąlyga, kad 1 grąžinsi ir meistras pagal seną parinks kuris. Vienas 57 lt, kitas 53 atrodo. Mano NG ilgesnis priklauso. Contitech (Continental dabar). Pompos ir įtempėjo guolio nekeičiau, tai nieko negaliu pridurt (60 k km numyniau).

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2010 Vasario 22, 21:30:18 »
powliuz, generatoriaus dirželis fiunfzylinder'iui isitempia 13 ir berods 19 raktų pagalba, nuėmus plastmasę tarp teliko ir radijatoriaus, pasikeičia taip pat tik vokietis beveik tam vietos nepalikęs - būna smagu :D vairo stiprintuvo paprasčiau prieit (irgi 13 raktas). Dirželiai šitie po 16 - 18 lt kažkur. Pirmą kart keisdamas užtruksi iki valandos.

del generatoriaus dirzelio tai ten tos vietos per akis, svarbu irankius tinkamus turet, t.y. galvute su prailginimu 17 ar tai 19 dydzio ir ta 13 rakteli. Atleidi 13 varzteli, generatoriaus apacioj atsuki abu didziuosius varztus ir dirzas nusiima. As dar isimu vidurines bamperio groteles, tuomet su prailginimu patogu pasiekt. Pirmakart keiciant aisku uztruksi, o ir varztai gali taip lengvai neatsisukt, bet siaip ten 5 minuciu darbas.

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2010 Vasario 23, 22:45:19 »
Aš kadangi pirmą kart keičiau, kai dar prailginimo neturėjau ir galvų, tai prilipo prie dūšios per viršų lyst, bet pamenu įtempinėt ir su prailginimu teko :)

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2010 Vasario 25, 17:19:19 »
kadangi katik TA praejau tai teko keleta daliu keist, 2 sakiu silentblokai po 10lt, granata su ABS 54lt, oro filtras 15lt, sarnyra turejau tai nekainavo :D, lempu ir duju reguliavimas tik 25lt (aa) gabaritine lempute 1lt :D :D :D viska pats pasikeiciau ;)

Neprisijungęs Vyckiokas

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2010 Vasario 25, 17:57:31 »
as siandiena irgi praejau TA tai dar sukainavo tik sveisas sureguliuoti 10lt o daugiau viskas tvarkinga :)

Neprisijungęs MaxMeister

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2010 Vasario 25, 18:39:01 »
Turiu audi 90 2.3 e. 91m. jau beveik 2 metai ji pas mane.Tai galiu pasidalint info ka per visa eksploatavimo laika keiciau:
Kai tik nupirkau turguj uz 4100lt.tai pries TA pakeiciau naujas priekines padangas,nes buvo skirtingos (300lt), lempu reguliavimas (10lt) ir sake (45lt.) Tepalu, filtru (visu) neskaiciuoju.kuri laika vazinejau be jokiu investiciju, tik buvo nuo akmenuku suskilineje priesrukiniai, tai gal kokius 4 kart juos keiciau,tai mokejau po (50lt uz 1vnt).Pernai sausi uz visu dirzu (contitech) pakeitima su dalim sumokejau (300lt).O pries menesi uz  tepalo(100lt), kuro filtro (38lt), tepalo filtro (17lt), visu stabdziu kaladeliu (65lt) pakeitima sumokejau 100lt uz darba.Tai tiek, o siaip pakaboje isvis jau 2 metai kaip ranku nekista,kolkas nieks nebilda, salone tai tik keiciau vairuotojo dureliu trosa (25lt).O siaip visa kita ledas. :)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188: 2010 Vasario 25, 19:08:24 »
MaxMeister, su tuo ir sveikinu ;)

audi_80

• Svečias
sveiki , turiu audi 80. 91 metu 2.0 pilnas ipurskimas 86kw benzinas / dujos . ir turiu tokia problemele nevaziuoja ant benzino o ant duju geriausiai . kai buna ant benzo noretu kaip ir ciaudet kaip duodi gaza ir gazo nelabai nori priimt ir dusta yjungi dujas viskas gerai veikia. gal kas zino kas cia galetu buti ir kiek galetu sutaisymas kainuot? aciu iskart ;)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs MaxMeister

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Gal kas žinot kiek kainuotų Audi 90 2.3 žvakės, jų laidai, skriejikas?
Ir dar įdomu būtų sužinoti kiek kainuotų po galva esančios tarpinės keitimas su darbu,tarpine bei galvos šlifavimu? (prapūtė tarpinę,varo antifrizą į karterį.)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
Žvakės eolte pamenu buvo 26 lt/vnt. NGK 2 kontaktų kodas BPR5EKU, gal atpigo dabar, laidai normalūs Bremi arba lenkiški spec. duju irangai (jei pas tave dujos) 140 lt. Skreijiko dangtelis 35 lt itališkas - laiko gerai, o skriejikas nzn kiek.

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
uz BPR5EKU mokejau po 16lt.

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
Aš prieš beveik 3,5 m irgi 16, prieš 2 m. per patį ekonominį pakilimą ir kainų šoktelėjimą 26 kainavo (bet pirkau su nuolaida), dabar visai tikėtina, kad vėl kainos grįžo į proto ribas (+) Pamenu už magneti marelli baltą posūkį 70 lt prašė urmo bazėj veikėjai ir dar įsižeidė, kai pasakiau... nu nesakysiu ką aš jiems pasakiau :D

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
priekiniu amortiku isemimas, atrestouravimas ir idejimas uz abu 120lt ziuresim kaip laikys (aa)
granatos su ABS viena 56lt kita 80lt, ziuresim kuri ilgiau temps :D
vandens siurbliukas- 37lt

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
Koks tikslas amortikus restauruot tokiai masinai, jei geri nauji panasiai kainuoja.
"isemimas, atrestouravimas ir idejimas uz abu 120lt" - nu nu, jei jau kalbam apie gerus, tai aš už 1 kayabą 120 sumokėjau su nuolaida prieš metus (dabar gal 110 būtų), kinietis 60 (imanoma ir už 50 surast), darbas 40-50 vienos pusės, o čia abu ;)
"granatos su ABS viena 56lt kita 80lt, ziuresim kuri ilgiau temps" abi ilgai (+) tau užteks, nebent apsiženysi kokiem 5 metam su baltaja bulka :)

p.s. beje, ta taivanio granata kur pas mane 50 k atlaikė pasirodo yra kitoj pusėj, negu dabar keičiau, reiškia jau 55 k numynė ir nei garso :)

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
pakeista oro filtras, FAM firmos atrodo, nepamenu,15lt. valytuvai uzrasyta Bosch, na sakykim jie buvo prie Bosch valytuvu  :-] 40lt. pritaikius nuolaida sistema "pazystamas" sutilpta i 30lt  ff

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Primenu kad tema skirta faktams, o ne diskusijoms.

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
siandien-vakar: variklio alyva (tepalas) Total 10/40 pusiau sintetika 12lt/1ltr - pilstomas (4.5litro 50lt), tepalo filtras (nezinau pavadinimo) 15lt, tepalo temperaturos senderis (daviklis) 13lt.