Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Remonto ir detaliu kainos audi 80/90  (Skaityta 68982 kartus)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
man tai pati skyveli ant kurio eina dirzas ir guolius skyvelio :) na ir pr to pacio pakeite dirza bet dirzas buvo mano

Neprisijungęs autoPILOT

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
Citata>>Evaldas>>Tema beprasmė, čia ne kokia a8, kad detalių kainų nieks nežinotų. Pvz geras - kaladės 10lt

Kokios cia kalades uz 10lt?
Atsiprasau kad taip cituoju, nerandu mygtuko  :V

Neprisijungęs autoPILOT

• Žiūrėti profilį
Citata>>BeniTTo>>Cituoti iš: antanaszzz ... Vakar20:37:07
tai tau pigiai viskas kainuoja tada kas susije su varikliu  na bet aisku variklis gan daznas

cia zmonai
buvo ir vaziuokle tvarkyta, tik kainu neatmenu. ir stabdziai pries 2metus pries TA. o dbr rugseji vel TA, tai reiks vel remontuoti 
didziausia beda su ja tai rankinis,kai gale diskiniai stabdziai. nzn ar cia pas visas buulkas tokia beda, kad paskuj uzkirmyja jie ar kas jiem pasidaro
mano bulkele 1.8karbas 66kw (90ag), bet nenusileidziu vaziavimu 2.0i 85kw     
keiciau karbo pada 65lt, zvakes ngk ~40lt, zvaklaidziai ~60lt, skriejikas 7lt, paskirstymo dangtelis 15lt.
buvau cofap amortikus sudejes tepalinius, tai su zemintomis spyruoklemis per 3men, nebeliko amortiku, planuose sudet dujinius amortikus.
variiklio balkio sailentblokai pakeisti 4vnt.x30lt=120lt, pakeitimas 20-30lt (pas viena pazystama garaze, todel pigiai gavos).
spyruokles zalios ~100lt. (visos 4vnt).

buvo pusasis keleivio puses atsisukes nuo greicio dezes, ten kur 6 varztai sukasi, 3 nurauti jau buvo ant triju dar biski laikesi, tai kainavo su 3 isgrezimu, naujais varztais, klijais (hermetiku) ir darbu 189lt (ukmerge optima13, tai buvo pirmas irpaskutinis karta skai kazka tvarke man jie, nebent suvedima vaziuot tik daryt pas viena zmogeli, kuris ten dirba, 50-60lt,bet tikrai labai gerai padare).

Pas mane 1.6 karbas 1990m. irgi zinau kad iplysus po karbu kazkokia guma stovinti. Cia tas padas tas pats yra? Servise sake kad vien detale kainuos apie 120lt

Neprisijungęs autoPILOT

• Žiūrėti profilį
Dar yra tokia problema pas man kad neveikia garsinis signalas (nepypauja). Senas savininkas sake kad neisivaizduoja kas gali but. Apsvieskit mane kas nors prasau kas ji sudaro, kas be dudos pacios ten stovi ir ka reiktu ardyt kad issiaiskint. Aciu

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
autoPILOT> tas padas - tai tarpine, tarp karbiuratoriaus ir isiurbimo kolektoriaus. ten paciam lengva prieit ir pasikeist, tik pradzioje nusiimk gal, nes as nulekiau i parde sako yra dvieju rusiu, kokios tau reik? sakau, ka as zinau, tai grizau nusiemiau ir atsiveziau kaip pavyzdy.tai gal 120 paprase su darbu?
ryt busiu garaze tai jei rasiu sena tai nufotkinsiu kaip tas padas atrodo. jie tevukas neismete tvarkydamas garaza.

o seip cia paziuret gali apytiksles kainas http://www.oltransa.lt/lt/automobiliu-dalys.php?page=34

o del signalo, tai priekyje kairej pusej (vairuotojo) po bamperiu stovi signalas (turguje 10-15lt), ir po vairo dangteliu kontaktai, saugiklis (3nr  Звуковой сигнал, лампы сигнала торможения 25A) (cia is kazkokios programeles, kur saugikliu sarasas yra).

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
waziuokle twarkiau apie 400lt suejo su darbu ir detalem, ateityje amortikus pakeist i dujinius,
warikliui zwakes ngk 38lt, ir woztuvu gumeles keiciau tj 120lt su darbu antifryzu ir guoliu wienu :)

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
kap pastebejau voztuvu gumytes tai keite dauguma cia pasireiskianciu :) o gal kas zinote kiek mazdaug kainuotu kondensatoriu keitimas ar gal kas buvote susidure su tuo? 8:8

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
kap pastebejau voztuvu gumytes tai keite dauguma cia pasireiskianciu :) o gal kas zinote kiek mazdaug kainuotu kondensatoriu keitimas ar gal kas buvote susidure su tuo? 8:8

kokiu kondensatoriu?
gal hidro kompensatoriu?  :V

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
 :s oj truputi susipainiiojau,deku iuz pataisyma (h)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
:s oj truputi susipainiiojau,deku iuz pataisyma (h)

nieko baisaus ;)
nzn kainos. o kodel nori keisti?
klaksi salta? ar ir karsta klaksti jau?

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
na karsta dar neklaksi bet salta jau klaksi ir man tai nebepatikt pradeda nes megstu grazu garsa  ff ar nevereta to daryti?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
na karsta dar neklaksi bet salta jau klaksi ir man tai nebepatikt pradeda nes megstu grazu garsa  ff ar nevereta to daryti?

sudejus naujus, pradeda klakseti po 20-30tukst vel, bent servise aiskino, kai turejau seniau bulka, kai eme klakset. tai salta trumpai paklaksedavo ir viskas. paskui emiau pilti brangesni tepala 10w40 pusiau sintetini, tai retai klaksedavo. :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
na pas mane mobil super 2000 supilta irgi 10w40 :) bet kazkaip klakset pradeda :/ na reiks bandyt issiaiskint ar tikrai nuo ju :)

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
ar sunku tuos kompencatorius pasikeisti?kokia ju mazdauk kaina 2.3 varikliuj?
nes supyliau mobil pusiau sintetinius tepalus ir kartais net karstam varikliuj dirbant klakseti pradeda  :/

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
tu isitikines kad nuo tepalo cia tau ?

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
tu isitikines kad nuo tepalo cia tau ?
jei klausimas man adresuotas,tai pries pakeiciant tepalus tik saltam varikliuj su klaksedavo,tai uztrukdavo apie 5 sec.
pries tai buvo tepalai castrol tepalai tai pat pusiau sintetinei
gal tuos mobil tepalus pradejo kur tai pogrindyje gaminti lietuvos rinkai  :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
na nzn ar lietuvoj bet kaina ju gerokai issaugo  ff nes db ju litras kainuoja 25 lt o 4 litrai 110 lt maciau :O

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
tirstesnius pilk ir neklakses ;)

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
man su mobil tepalais prie aukstu apsuku tepalo spaudimo rodykle nebepasiguldo.....
galvoju pasikeisiu greitu laiku tepalus pilsiu vel castrol :)
ir galvoju uzsisakyti k&n tepalo filtra is ebay gal kas jau esat bande juos?

Neprisijungęs autoPILOT

• Žiūrėti profilį
Sveiki.
Pas mane 1.6 karbas audi 80 1990m. Ar yra prasmes pilti tokius tepalus kaip castrol ir det brangu tepalo filtra?  :D
Ir kokie jusu atsiliepimai apie arecos tepalus?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
Sveiki.
Pas mane 1.6 karbas audi 80 1990m. Ar yra prasmes pilti tokius tepalus kaip castrol ir det brangu tepalo filtra?  :D
Ir kokie jusu atsiliepimai apie arecos tepalus?

o kuom blogai filtras tau uz 10-18lt? as pilu total 10w40, 4litrai~50lt kainuoja (gal ir pigiau daba), (1.8 karbas, ir 2.0i). ir neturiu vargu jokiu kolkas, o pilu jau ne pirmi metai. tepala keiciu kas 7-9tukst. del arecos nieko negaliu pasakyt...

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Arecos tai nerekomenduoju, buvau kazkada isipyles, negraziai pradejo variklis dirbti, visiska piguva tie Areca...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Arecos tai nerekomenduoju, buvau kazkada isipyles, negraziai pradejo variklis dirbti, visiska piguva tie Areca...

Areca į uaziką pyliau, tai apdegė netgi tepalo dangtelis kažkokiais brūdais :D

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
as tai geriausiai pamenu, kad kai gavau bulkai i uzpakali, tai draudimas ismokejo 2000 litu, uz kuriuos ir sikna buvo sutvarkyta, ir naujos galines faros nupirktos, o taip pat perrinkta visa vaziuokle (iskaitant pakeistus visus dujinius amortikus), variklio tepalai ir filtrai pakeisti ir dar dvi padangas uz tuos pacius nupirkau  :D  :D  :D
ot gera ir pigi masinele (y)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Kas zinote, kokia b4 1.9TDI greiciu dezes kaina? Bent orientacine...  ?!?