Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Remonto ir detaliu kainos audi 80/90  (Skaityta 68988 kartus)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Nu va reikia ir man parasyt kiek pamenu kainas ;) Tai va, buvo ikrites sankabos pedalas, pakeite cilindriuka pagrindini tai su darbu 215Lt; dujiniai galiniai Bilstein amortizatoriai- 2x130Lt plius apsaugines gumos (nepamenu kiek kainavo, gal kokie 30Lt), siandien nupirkti aukstos itampos laidai Bremi- 130Lt, dar neisbandyti :) Vakar pakeite vidurini bakeli, su darbu 130Lt gavosi, garsas malonus ausiai wel, nebebaubia db, kaimynai nebekeiks manes kai nakti griztu :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 07, 15:31:39 sukūrė powliuz »

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
pakeiciau temperaturini davikli a90 trieju kontaktu,originalas 80 lietuvisku  ;)

Masterofcar

• Svečias
Duru troselis naujas kainuoja 25 tl  :D ir jau darinejasi 1metus  (be)

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 2004m  pirkau priekines stabdziu kaladeles 92lt ir MANN  kuro filtra 86lt pirkau Eolte ,Vilniuj.Pakeitimas kainavo 4 butelei alaus  :-] is kuriu du pats isgeriau :-]

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
prekio desnes puses su abs ,2 granatos vidine ir isorine kokibiskesnes 300lt prekinai stabdziu diskai febi bilstain 2x198lt 1vnt 99lt kaladeles 64lt. :-{

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
prekio desnes puses su abs ,2 granatos vidine ir isorine kokibiskesnes 300lt prekinai stabdziu diskai febi bilstain 2x198lt 1vnt 99lt kaladeles 64lt. :-{
ajajaj :) reikejo 1.8 pirkt :D

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
neko atgailejau bet uztat dabar ciki :D kaip originalui super 15metuku atlaike.

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
neko atgailejau bet uztat dabar ciki :D kaip originalui super 15metuku atlaike.
geriausia turet pazistamu autodaliu parduotuvej, tikrai gali zemesnem kainom nusipirkt viska ;) pries keleta metu 2.3 bulkelei diskai priekiniai po 40Lt buvo paimti nauji

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
priekiniu amortiku pakeitimas 60lt, granatos gumos keitimas 30lt+ guma 20lt  :O ratu suvedimas 50lt

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
Atėjo laikas man žvaklaidžius pasikeist. Ketinu dar eksploatuoti savo bulkę 2 metus, todėl kyla klausimas: ar man būtinai pirkti "Bremi" už 135 lt ar yra kas pigesnio, atlaikysiantis minėtus 2 metus (maždaug 40 tūkst. km) šėrimo DUJOM?
Šiaip dėčiau, kad ir "bremi", gal "bosch", bet kad esu dabar bedarbis ir visdar studentas, o šiais metais dar ir už mokslą mokantis, žodžiu ubagas su mašina :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 19, 17:21:42 sukūrė tomazas »

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
audi 80 1.8 66kw 91'
wisi 4 rato guoliai -190lt
galiniai stabdziu cilindriukai 2*25lt
darbas 140lt. Dekui saulytei :)

p.s. kokios wentiliuojamu stabdziu disku kainos?
kazkas cia po 99lt pirko, tj jos wisur panasios?

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ale jau guoliu pigumas  (z) as uz viena 120 mokejau SKF berods firmos, tik cia 90-ei buvo pirktas

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
granata 1,6d 70lt (kaina prasideda nuo 50lt iki 150lt)

Neprisijungęs VooDoo

• Žiūrėti profilį
nejemiau paciu brangiausiu :D laikys ir pigesni, cia + nuolaida siokia tokia

Neprisijungęs decibelas

• Žiūrėti profilį
nejemiau paciu brangiausiu :D laikys ir pigesni, cia + nuolaida siokia tokia
ant guoliu dar pradekim taupyt ir musu bulkeles pabirs dalim greit (!?) jei keist dalis tai tik geriausias det, kad laikytu ilgiau nei metus (be)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
na bent jau as kai nusipirkau savo bulka tai buvo vaziuokle pribaigta ff irgi is pradziu galvojau pigesnes detales det bet persigalvojau ir susidejau brangesnes :) tai va iki sio pavasario atlaike o masina pirkta pries pora beveik metu  8:8 tad manau geriau labai netaupyt :D

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
Atėjo laikas man žvaklaidžius pasikeist. Ketinu dar eksploatuoti savo bulkę 2 metus, todėl kyla klausimas: ar man būtinai pirkti "Bremi" už 135 lt ar yra kas pigesnio, atlaikysiantis minėtus 2 metus (maždaug 40 tūkst. km) šėrimo DUJOM?
Šiaip dėčiau, kad ir "bremi", gal "bosch", bet kad esu dabar bedarbis ir visdar studentas, o šiais metais dar ir už mokslą mokantis, žodžiu ubagas su mašina :D
na tai bus pamastymu situo klausimu? nes jau savaitgali pirksiu arba dar kokas nuplesiu metalinius "ekranus" - sako protingi zmones, kad padeda...

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na tai bus pamastymu situo klausimu? nes jau savaitgali pirksiu arba dar kokas nuplesiu metalinius "ekranus" - sako protingi zmones, kad padeda...
na as ant laidu tikrai netaupyciau, ypac kai masina dujomis varoma

Neprisijungęs VooDoo

• Žiūrėti profilį
nepergywenkit del mano guoliu :-] ziurekit sawo bulkas :D
su senaisiais du metus atwaziawau ir neaisku kiek wokieciuose
o jie sako kad sitie nelaikys :-]
butu pinigu atliekamu sudeciau orginalius :P
dar ir taip stabdzius reikia keisti, amortizatorius jei lituku liks :-]

Neprisijungęs decibelas

• Žiūrėti profilį
nepergywenkit del mano guoliu :-] ziurekit sawo bulkas :D
su senaisiais du metus atwaziawau ir neaisku kiek wokieciuose
o jie sako kad sitie nelaikys :-]
butu pinigu atliekamu sudeciau orginalius :P
dar ir taip stabdzius reikia keisti, amortizatorius jei lituku liks :-]
kas stabdziam?

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
Re: Remonto ir detaliu kainos audi 80/90
« Atsakymas #95: 2009 Balandžio 30, 18:39:07 »

BERU firmos laidai dar neblogi ir kainuotu iki 100 lt. o kokybei tikrai nenusileidzia kitos rimtoms firmoms.

Neprisijungęs Joaquin

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2009 Balandžio 30, 18:50:31 »
 B4 92m. keistu detaliu sararas ir zinoma kaina... remontas darytas 4.2 servise ( tikuos 4.2 serwisas nesupyks uz ju ikainiu paviesinima ).
Priekiniai amortai BOGE 272 lt
Atraminiai guoliai FEBI 50 lt
Amortu apsauga BOGE 56 lt
Stabilizatoriaus laikiklis HEYD 40 lt
Galinio rato guolis FAG 50 lt 
VISO: 428 lt  + darbas 172 lt - nuolaida 40 lt = 600 lt.

taip pat,audi forumo pagalba pirkti nauji stabdziu diskai galiniai,ir rankinio trosai 90 lt
Termostatas BEHR 40 lt. Aleksoto turgus.
Pilstomi tepalai "kuttenkeuler" firmos (vokiski)+ tepalo filtras 78 lt
galines kaladeles 40 lt
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 20, 20:13:23 sukūrė extendet »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2009 Balandžio 30, 19:35:30 »

BERU firmos laidai dar neblogi ir kainuotu iki 100 lt. o kokybei tikrai nenusileidzia kitos rimtoms firmoms.

O tai nori pasakyti, kad beru nerimta firma? :D

Neprisijungęs Joaquin

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2009 Balandžio 30, 22:26:53 »

O tai nori pasakyti, kad beru nerimta firma? :D
RIMTA RIMTA !!ff

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2009 Gegužės 24, 10:45:10 »
as sendien buvau aleksto turgui, ir klausiu kiek salono filtras b4, sako 50, nes pigiu nebuna. nuvaziuoju i eolta o ten sumokejau 24.lt, ir dar ira pigesniu (kinija). kele man sypsena tas aleksoto turgus.