tai tau pigiai viskas kainuoja tada kas susije su varikliu na bet aisku variklis gan daznas
cia zmonai
buvo ir vaziuokle tvarkyta, tik kainu neatmenu. ir stabdziai pries 2metus pries TA. o dbr rugseji vel TA, tai reiks vel remontuoti
didziausia beda su ja tai rankinis,kai gale diskiniai stabdziai. nzn ar cia pas visas buulkas tokia beda, kad paskuj uzkirmyja jie ar kas jiem pasidaro
mano bulkele 1.8karbas 66kw (90ag), bet nenusileidziu vaziavimu 2.0i 85kw
keiciau karbo pada 65lt, zvakes ngk ~40lt, zvaklaidziai ~60lt, skriejikas 7lt, paskirstymo dangtelis 15lt.
buvau cofap amortikus sudejes tepalinius, tai su zemintomis spyruoklemis per 3men, nebeliko amortiku, planuose sudet dujinius amortikus.
variiklio balkio sailentblokai pakeisti 4vnt.x30lt=120lt, pakeitimas 20-30lt (pas viena pazystama garaze, todel pigiai gavos).
spyruokles zalios ~100lt. (visos 4vnt).
buvo pusasis keleivio puses atsisukes nuo greicio dezes, ten kur 6 varztai sukasi, 3 nurauti jau buvo ant triju dar biski laikesi, tai kainavo su 3 isgrezimu, naujais varztais, klijais (hermetiku) ir darbu 189lt (ukmerge optima13, tai buvo pirmas irpaskutinis karta skai kazka tvarke man jie, nebent suvedima vaziuot tik daryt pas viena zmogeli, kuris ten dirba, 50-60lt,bet tikrai labai gerai padare).