Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1254416 kartus)

Neprisijungęs audia8quattro

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2575: 2009 Liepos 20, 17:16:44 »
Evaldui klausimas, kodel ta tavo buvusi S8 pardavinejama, gal kas uzlinke buvo jai?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2576: 2009 Liepos 20, 18:30:07 »
Evaldui klausimas, kodel ta tavo buvusi S8 pardavinejama, gal kas uzlinke buvo jai?

Kiek žinau, tai niekas :V

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2577: 2009 Liepos 22, 09:13:08 »
Pasinaudojus paiešką, šį bei tą galima suprasti  (h)

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,3914.msg295672.html#msg295672

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2578: 2009 Liepos 22, 13:14:10 »

Tu tai tikrai psyhadelikas, nes jei dar paskaitytum, tai tą mašiną gal pora mėnesių tebuvau turėjęs. Jei naują pirkęs iš salono būčiau, tai galėčiau istoriją papasakoti, o dabar tai...

Neprisijungęs egis222

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2579: 2009 Liepos 22, 20:11:44 »

Tu tai tikrai psyhadelikas, nes jei dar paskaitytum, tai tą mašiną gal pora mėnesių tebuvau turėjęs. Jei naują pirkęs iš salono būčiau, tai galėčiau istoriją papasakoti, o dabar tai...

Sveiki, be panikos, buvo ten ta lempute pridengta, bet viskas dabar sutvarkyta ir veikia kuo puikiausiai. Bajoras ja ciupinejo paskutinis ir su elektra, kaip ir su viskuo likusiu ten viskas tvarkoj.

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2580: 2009 Liepos 23, 09:23:04 »
nu va prisivazinejau  vakar ir as :D  lekiau prie minijos ir biski akmenuka uzkabinau , truko du vamzdziai tas kur spyruokle yra tik zemiau ten truko ir kitas vamzdis uz liambda zondo truko vel tik priejimo suviritni nebebus ten jauciu reikes imt kolektoriu. aisku vaiznet galiu nieko nenutiks bet tik kad garsas didesnis yra  :[

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2581: 2009 Liepos 23, 15:52:11 »
buvo ir man taip tik  as ant sulinio dangcio papuoles buvau, teks imt kolektoriu dar ziurek, kad anas trukes nebutu

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2582: 2009 Liepos 23, 16:07:45 »
buvo ir man taip tik  as ant sulinio dangcio papuoles buvau, teks imt kolektoriu dar ziurek, kad anas trukes nebutu
as jau pratirkinau kur truke yra :) kolektorius geras . nu meginsiu gal dar eis kaip nors uzkist privirint jei ne tai gaila man saves :D
nesuprantu kaip kiti turi eske ir dar ja susizemina ir vazineja su suzeminta ir duobeliu reiktu bijot tuomet  nesamone zdz :D :)  su stock viska kabinas , o zeminta eske is vis niekur nebetinkama niekur nebenususksi nuo asfalto is vis niekam tikus tuomet tacka pasidaro :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 23, 16:10:22 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2583: 2009 Liepos 23, 16:34:43 »
niekam tikus sakai ?  :V  :D  a, man patinka zeminta :D siaip jau kur vamzdziai issiskiria nuo kelniu ir ten yra atrodo zemiausiai veita, bet gelbsti, kad tai yra ties ratu asim mazdauk.  Su zeminta eske reikia ipatingai ziuret giliu ratu provezu, nes kitaip labai kentes "kelnes" ir galu gale kolektorius  (z) nu ir jei dar nebutu dugno apsaugos tai va tada jau tikrai zopa  (z) zeminta pakaba minusu turi nemazai  (+)

P.S> savo kolektoriu taikrai kada nurausiu  (z)

o sita esininkai, jus man daba pasakykit, kokia pas jus buna vandens temperatura kai pvz vazinejat po miesta kai buna sauleta ir silta (turiu galvoj ir su kamsciais) ?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 23, 16:49:59 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2584: 2009 Liepos 23, 17:40:34 »
visuomet pas mane apie 90 gal vos vos nezymiai daugiau bet praktiskai  sakau apie 90 jei gazo nespaudi pastoviai iki dugno :)   be to pas mane ir nera dugno apsaugos :DDD 

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2585: 2009 Liepos 23, 17:54:52 »
o aš savo eskę buvau išsikėles kai allroadą, pofigu buvo vėžios ir duobės- IR STABILUMAS NUO TO NENUKENTËJO  (be) (be) :D
va http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,42.msg140.html#msg140

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2586: 2009 Liepos 23, 19:16:02 »
maciau sitas nuotraukas, seniai jau buvo apziuretos. O jei nepaslaptis kodel tiek iskelta buvo ? kiba daznai i miska vazinedavai ? :D :D :D :D ir nesakyk, svorio centras tikrai aiksciau buvo, tai nebent ten vietoj amortu kuolai stovejo, kad tokia stabili buvo  :D :D :D

del temperaturos tai pas mane daznai kai mieste pabruzinu, tai ir simtas laikos. Poto vintilius isijungia tai numusa iki kokiu 95 bet poto vel apie 100 laikos. Trasoj apie 87-89 laipsniai laikos. Jauciu cia kazkas nieto  :V ?!?

bernisbra

• Svečias
« Atsakymas #2587: 2009 Liepos 23, 20:29:09 »
pas mane irgi taip tap  ;) mieste kai triniesi ar kamsciai ar laukt reikia ko nors sustojus tai beveik 100 siekia, o trasoi tai nebuna 90 :) o kas del suzeminimo, tai mano irgi zeminta ir kolkas jokiu problemu, kur kelias nekoks tai jau prisisaugau, bet seip nesikabina niekur. ir technikinei bedu buna, tenka lentas pakist po ratais  :D :D :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2588: 2009 Liepos 23, 21:47:58 »
zemintos vaziuokles trukumus ir as pajauciau visai netiketai, praeita savaite 80 vaziavau ir buvo ant kelio keli idubimai, tai as taip drasiai varau ir tik per tuos idubimus brukst dusliokas prieki i asfalta (z), tai net nustebau kad taip gali but,atrodo nedaug zeminta

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2589: 2009 Liepos 23, 22:08:09 »
o aš savo eskę buvau išsikėles kai allroadą, pofigu buvo vėžios ir duobės- IR STABILUMAS NUO TO NENUKENTËJO  (be) (be) :D
va http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,42.msg140.html#msg140
ja ja,pasakok toliau kad nenukentejo :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2590: 2009 Liepos 23, 22:09:26 »
siaip zeminta pakaba nera toks didelis keblumas jei vaziuoji su galva. Dabar vazineju su dzipu,tai duobiu nelabai skaiciuoju,ne taip kaip su audi  :-]

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2591: 2009 Liepos 23, 22:24:59 »
o kokio jums stabilumo reik? jūs su šitais modeliais slalome važinėjat ar žiede?  :D :D :D :D :D
man užtekdavo stabilumo važiuojant prie 200 km/h puikiausiai komfortiškai ją suvaldyt...... ir kai prie 160 km/h mane apsuko ant 180 laipsnių tai net ratai nuo asfalto neatsiplėšė nors keleiviai galvojo kad stogą pagausim  :D
stabilumui svarbu ne aukštis, o tvarkinga važiuoklė, standartus atitinkantys ratlankiai ir geros nesenos nenudrožtos padangos  (be)

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2592: 2009 Liepos 23, 22:56:22 »
nu su zeminta vaziukle dar kolkas man irgi nebuvo bedu (prie ezeru dar kolkas nebuvau :D), va tik mane biskiu gilios provezos neramina (bijau, kad koliko nenurauciau). Karta jau vaziuodamas nezinomu keliu biskiu kabinau taip normaliai dugmna  (z) bet lyg nieko ir nenutiko.. Na o auksta vaziuokle aisku bliusa turi dideli pries zeminta, bet turi viena dyyydeli minusa mano akim. Nu cia kaip kam aisku :)

Va dar vienas klausimelis. Kam teko issukinet ismetimo kolektoriaus "spilka" nusukta ? ji te labai kieta ? eina kazi jeme isgrest skyle ir ppoto bandyt su atbulinio sriegio varstu ji issukt ? ar cia be galvos nuemimo niekaip neisiais ?  (z)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #2593: 2009 Liepos 23, 23:09:09 »
o kokio jums stabilumo reik? jūs su šitais modeliais slalome važinėjat ar žiede?  :D :D :D :D :D
Nu, as vaziuoju slalome :V :D

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2594: 2009 Liepos 23, 23:14:19 »
as tai i Nemuno zieda planuoju valandeliai nuvaziuot pasibandyt  :D jauciu stabdziams bus nekas :D dar bent begine butu  (z)  :D daba dirzai pakeisti, guoliai, apatinis "dantyto" dirzo skriemuliukas , variklio tapalai irgi na dar liko greiciu dezes tepalus pasikeist ir i trasa :D :D :D jauciu vaizdu bus  :D :D :D

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2595: 2009 Liepos 24, 00:05:16 »
gal kas galit tiksliai pasakyt ka reiktu ziuret ir ka keist? :G taip jau pora metu vazineju... :/

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2596: 2009 Liepos 24, 00:06:26 »
cia next page ff

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2598: 2009 Liepos 24, 08:51:25 »
man užtekdavo stabilumo važiuojant prie 200 km/h puikiausiai komfortiškai ją suvaldyt...... ir kai prie 160 km/h mane apsuko ant 180 laipsnių tai net ratai nuo asfalto neatsiplėšė nors keleiviai galvojo kad stogą pagausim  :D
stabilumui svarbu ne aukštis, o tvarkinga važiuoklė, standartus atitinkantys ratlankiai ir geros nesenos nenudrožtos padangos  (be)
stabilumo reikia norint unt tukstancio pedagogini zieda iveikt :-]
Ka noriu pasakyt,kad tarkim silke su standartine pakaba yra blogis - siubuoja,svyruoja,kreipiasi be proto. Ir padangos su ratlankiais cia jau nepadeda...
O tie ciau miau diskai kur buvo ant eskes jos gyvenimo pabaigoje pas tave - atitinkantys standartus? :D

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2599: 2009 Liepos 24, 08:59:39 »
gal kas galit tiksliai pasakyt ka reiktu ziuret ir ka keist? :G taip jau pora metu vazineju... :/
kompas chipintas? kiek pompuoja?
Pirmas tai cia mielaciovke,antras - jei slegis daugiau 1.5 bar - irgi suprantamas.
Trecia klaida - reiktu paziuret lambdos greiti - kokia jos reakcija.
Ketvirta - pamatuoti isiurbimo koliko temperaturini davikli - atjungti ji ir paziureti varza - turetu buti ~500 Omu ribose.http://www.sjmautotechnik.com/trouble_shooting/20vairt.html

Paskutiniai - diagnostika daryta uzkurtam motorui ar ne? Jei ne - tai tokia klaida ir turi mesti,jei uzkurtam - davikli keisk ir nesuk galvos :V
Nemates ir nedares as tokiu diagnostiku - pas save per lempute ismirksinu,i knyga arba www.sjmautotehcnik.com paziuriu ir aiskuma :V