Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 616794 kartus)

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1125: 2012 Sausio 05, 18:40:28 »
Dar vienas klausimukas iš a90 B3 išėmus kampus su blenda, įdėčiau a80 B3 visas galines lempas su juodą plastmasinė blenda aplink numeri? viskas ten vienas prie vieno? Lempos pasijungia prisisuka taip pat? neįsivaizduoju kokie skirtumai tarp 80 ir 90  (v) yra galimybė apsikeist lempas tik nežinau ar viskas tiks. Norėčiau išgirst bent kelias nuomonęs apie tikimą kad įsitikinčiau kad tikrai tinka.  8:8
tinka viskas :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1126: 2012 Sausio 05, 23:01:05 »
Aniuols,jei neklystu tavo auto šiauliuose prieš kokias 2 sav,daugiau gal užmačiau lukoile (šiauliuos,prie bendriko)... Iškart atkreipia dėmesį devinoskės blenda ir numeriai su perspektyva (mtm)  :D

Neprisijungęs aniuols

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1127: 2012 Sausio 06, 13:32:17 »
Aniuols,jei neklystu tavo auto šiauliuose prieš kokias 2 sav,daugiau gal užmačiau lukoile (šiauliuos,prie bendriko)... Iškart atkreipia dėmesį devinoskės blenda ir numeriai su perspektyva (mtm)  :D
jo laikau lukoile,  po langais kaip sakant mašina :D gyvenu barake tai pati ta vieta ten  :) gaila tik investicijų nėra kišenėje tiek, kad ta perspektyva būtų :D

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1128: 2012 Sausio 09, 16:11:16 »
Liukas elektroninis pas mane, ir buna jis padaro zapadlo, atsidaro liukas viskas ok, o kai reik uzdaryt nereguoja visiskai..O kartais net neatsidaro, spaudi spaudi ir nieko nereguoja. saugikliai viskas ok. Kame gali but beda?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1129: 2012 Sausio 09, 20:16:23 »
Kiek girdejau jungiklio beda ;) Jau ne pas viena taip yra ;) pas mane kaip nekeista tfu tfu tfu gerai veikia :D.
Klausimėlis chebrytei : Žodžiu reik pasikeist veidrodėlį (vis labiau bręsta reikalas :D ,nes nera originalus,o bukles tragiskos,bet vis tyngisi :D) ,bet tame,kad visi sako, jog tie ratukai (reaguliavimo,pas mane mechaninis) turi nusitraukti su ranka ,as juos su didele jega traukiau,nepavyko. Bijau nulauzt ka. Gal kas papasakosit nuo iki kaip ka daryt :D nes nesinori nulauzt ju... Norisi viska zinot ka kaip daryt. Dėkingas iš anksto.

Neprisijungęs aive23

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1130: 2012 Sausio 09, 20:29:18 »
Kiek girdejau jungiklio beda ;) Jau ne pas viena taip yra ;) pas mane kaip nekeista tfu tfu tfu gerai veikia :D.
Klausimėlis chebrytei : Žodžiu reik pasikeist veidrodėlį (vis labiau bręsta reikalas :D ,nes nera originalus,o bukles tragiskos,bet vis tyngisi :D) ,bet tame,kad visi sako, jog tie ratukai (reaguliavimo,pas mane mechaninis) turi nusitraukti su ranka ,as juos su didele jega traukiau,nepavyko. Bijau nulauzt ka. Gal kas papasakosit nuo iki kaip ka daryt :D nes nesinori nulauzt ju... Norisi viska zinot ka kaip daryt. Dėkingas iš anksto.
nelabai supratau ka cia nori pasikeis ar veidrodeli ar stikliuka jei veidrodelis tai jis atsisuka su dviem varstais o jei stikliukas tai jis lengvai nusiima kaip ir sakei

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1131: 2012 Sausio 09, 21:01:32 »
Na taip,gal biški neaiškiai aš parašiau. Noriu visą veidrodėlį keist.. Ir neaišku kaip nuimt tą patį valdymą nuo abšyvkės. Sako turi nusitraukt tie ratukai du reaguliavimo... Bet nepavyksta nuimt man ju

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1132: 2012 Sausio 09, 23:53:13 »
Nusiimt turetu kiek pamenu

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1133: 2012 Sausio 10, 14:41:01 »
Virsutinis tai tikrai nusiima, tik pamenu kazka plokscio uzkisau ir tuo paciu momentu suemes uz virsaus traukiau, bet ar apatinis nusiima tai neatsimenu.

Vis ieškau kilimėliu kol žiema dar neatėjo, vienus teko matuotis Gumarny Zubri , viskas kaip ir ok tik , kad spalva pilka , todėl labai skiriasi nuo juodo kilimo, žiurėjau urbo bazėje esančioje auto dalių parduotuvėje ( apie 90 lt kaina, lyg galėtu užsakyti ir juodus , bet tada jau kaina kyla apie120 lt ir veš kelias sav.), buvau eolte , bet ten irgi tik pilki (ir kainuoja apie 110lt).  Tai idomu gal kas nors žinote kur dar prekiauja šitos firmos ar kitos guminius modelinius kilimėlius, Kauno mieste? Tokie kilimėliai kuriuos apžiurėjau http://www.aroste.lt/catalog/product_info.php?manufacturers_id=17&products_id=921

Neprisijungęs zilva

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1134: 2012 Sausio 10, 15:11:24 »
nu va tokius kur linka idejai turiu nusipirkes, tai nieko jie ten nepilki, normalus, ar tu nori tokiu kaip maximiniai juodi - blizgantys   :-]

Neprisijungęs aniuols

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1135: 2012 Sausio 10, 15:12:23 »
o kaip keleivio  ? nėra labai susiglamžęs ? ar gerai įsidėda ? ;)

Neprisijungęs zilva

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1136: 2012 Sausio 10, 15:17:44 »
jeigu tokie kur linke, tai labai graziai isideda, tik vairuotojo po pedalais biski ilgesnis galetu but, bet taip kokybiski

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1137: 2012 Sausio 10, 15:51:43 »
Kai buvau idėjas į saloną tai akivaizdžiai pilki , lyginant su kilimu ir plastmasėmis. Beveik gerai tinka, keliose vietose lyg per platus kazkuris kilimėlis, bet su universaliais nėra net ko lyginti, žymiai geriau. Keleivio labai nedaug nedidele bangelė buvo, bet ten smulkmena.  Jai nerasiu niekur juodų , tai teks imti tokius kaip nuorodoje  :) .

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1138: 2012 Sausio 10, 16:59:10 »
O del tu ratuku reaguliavimo nuemimo,nuimant ,kaip jie ten fiksuojas,lengva nulauzt ? Nes imsiu aisku ir jei nulus biski beda,nes visi veidrodelius be ju parduoda.. O kas liecia kilimelius, siaip tie ga grazus kur linke,pas mane sumesti irgi arostes bet universalus,dideli jie,su krastais dideliais,negrazus,bet is praktiskos puses manau nei vienas originalas jiems neprilygs, ner nei vanduo,nei  sniegas iskkrites ant kilimo.. Bet cia jie man kaip zieminiai. Aisku ner estetinio vaizdo,ir kvapu ekspertams galbut gumos kvapas (na as jo neuzuodziu) bet ziema man svarbiau issaugotas puikios bukles kilimas salono nei grazus kilimukai :D. Vasara-kas kita,ner dregmes medziaginius suimeti ir gud.

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1139: 2012 Sausio 11, 10:54:59 »
As kai keiciau duru vyrius buvau nuardes viska, ta plasmase nusiema lengvai, o pats mehanizmas traukiasi zemyn

Neprisijungęs egiss23

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1140: 2012 Sausio 13, 16:06:02 »
sweiki gal pasakys kas kur randasi ir koks numeris butu pakaitinimo zvakes reles b4 1.9tdi,dekui :)

Neprisijungęs zilva

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1141: 2012 Sausio 14, 10:55:56 »
gal siaulieciai, ar kas netoli siauliu ieskot b3, b4 stogo be liuko - yra puikus guminis beskes stogas  :)

Neprisijungęs Darka9685

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1142: 2012 Sausio 15, 11:29:01 »
sveiki,norejau paklausti ar i 92m b4 tdi sedana tiktu 95m b4 dureliu absyfkes? paprasti langai,ne el.:)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1143: 2012 Sausio 15, 16:09:09 »
sveiki,norejau paklausti ar i 92m b4 tdi sedana tiktu 95m b4 dureliu absyfkes? paprasti langai,ne el.:)

Tinka :)

Neprisijungęs Darka9685

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1144: 2012 Sausio 15, 16:56:45 »
aisku,dekui. tad reikia ieskot iskur db tokias paraut :D gal zinot kas parduoda tokias? pnvz,siauliai,vln, mzk ?:)

Neprisijungęs Gudrikas

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1145: 2012 Sausio 15, 21:11:47 »
Sweiki,gal kas zinot kdl pas mane audi 2.0 l 16v nera geros traukos?

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1146: 2012 Sausio 15, 22:18:21 »
gal kas turi bulkos starteri? 1.8 mono quattro 91m jei galima i pm.aciu.

Neprisijungęs tomhikotas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1147: 2012 Sausio 15, 23:01:08 »
Gal kas zinot kaip pakelti apsukas audi 80 KARBIURATORIUS 1.8 benzinas- dujos 91m? Reduktorius naujas, apsuku varztelis atsuktas ant jo iki galo, gazo troselis itemtas iki galo? Kaip dar galima, nes biski mazoka apsuku ypac saltai. dekui

Neprisijungęs mergyte

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1148: 2012 Sausio 19, 16:31:03 »
Pas mane tas pats buvo lyg ir viskas gerai o apsukos ne kokios yypac saltoj,teko varyt i servisa 15min laukimo ir apsukos kaip pas nauja :)

Neprisijungęs mergyte

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1149: 2012 Sausio 19, 16:36:06 »
Gal zinot kokia kaina pakelt pakaba,nes pazeminta ir ne visur galiu pravaziuot gaila duslintuva pamest 8:8