sveiki turiu toki klausimeli , gal kas girdejot kad vietoj 1.8 velenelio deda 1.6 dyzelio veleneli? ?!? kolkas nerandu jokios info
auto b3
b3 su 1.8 tai netgi trys variantai yra karba mono pusrskalas ir pilnas purskalas 66 kw ir da vienas su 82 kw
jei tavo 1.8 variklis su 82 kw tai velenelis toks pat kaip 1.9E ir 2.0E ta prasme fazes
o koke nauda idejus nuo dizelio veleneli ?
fazes ar kaip ten jos vadinas platesnes pas dyzeli ilgiau atsidare voztuvai daugiau oro = daugiau galios pigus sportinio velenelio pakaitalas
nu jei is tikrto tai yra tada gerai
bet as tvritinimo storiai atitiks ?
bent jau aš dėsiu nuo DZ(galima ir nuo 3A) variklio veleneli. pas ji 82kW, pas mane 55kW, turėtų pagerėti situacija
nu tokiu atveju tai gerai kai gali nuo kazkok paimti
o kai yra 3A nuo ko paimti veleneli su dar platesnem fazem ?
ir voztuvu didesniu nebeidesi nes didziausi sudeti yra ir vietos nelabai laisvos ten yra
bent jau aš dėsiu nuo DZ(galima ir nuo 3A) variklio veleneli. pas ji 82kW, pas mane 55kW, turėtų pagerėti situacija
greiciau greiciau dek
nes as ir noriu sulaukti tavuju razultatu ir tada saviskiai ta pacia operaciju pasidarysiu, jei jausis tau skirtumas del galios.
manau jausis jei kuro netruks
pakentėk dar mėnesį, prasidės darbai kad gausis skirtumas tai tiksliai, bet neaišku koks. tik kad nepamirščiau pasimatuoti laiką per kiek paima 100km/h prieš ir po operacijos. kitaip nelabai ir palyginsi, ant stendo tokio triperio juk nevarysiu
bet kiek snekejau su varikliu meistrais, tai paskuj sunku atreguliuoti kura buna ir mazom apsukom prastai dirba
nu cia jei sportini dedi su tikrai placiom apsukom
beet jei nuo kokio dz ar 3a tai manau turetu susireguliuoti tos apsukos
juk ant tu orginaliai varikliu tai normaliai dirma ant laisvu
pas mane ir taip 82kw bet esu numates rudeniui keleta modu ir ag ir nm turetu padidet tikiuosi 100kw ispaust kaip bus tai bus matyt po darbu, o del ipurskimo kad veleneli pakeitus blogai dirbtu tai nemanau cia juk mechaninis ipurskimas, plius kompa nuresetinus turetu susirinkt nauja info su nauju veleneliu ?!?
kompas nusiresetina kievienasyk kai isjungi varikli arba kai akumika atjungi
o koki veleniuka desi nes man tada irgi tas variantas tiktu jei pasidarytu koks 100 kw?