Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 626963 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1650: 2013 Birželio 20, 20:20:45 »
Daviklius visus ciupinau, ir antifrizo slangoj, ir radiatoriaus apacioj ir tas is antifrizo bakelio apacios (nors jis gal net nesusijes :DD) tai ant ko liko itarimai: skydelis. Gali jis gryba pjaut ? Nes kaip pamenu tik isidejau su apsukom man atrodo ir pradejo mirkset, bet kaip tik ir varikli buvau nuploves, tai va taip.. gal reik ta "vidurini" visa ekraniuka isidet is savo seno skydelio  :V

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1651: 2013 Birželio 21, 10:36:42 »
Daviklius visus ciupinau, ir antifrizo slangoj, ir radiatoriaus apacioj ir tas is antifrizo bakelio apacios (nors jis gal net nesusijes :DD) tai ant ko liko itarimai: skydelis. Gali jis gryba pjaut ? Nes kaip pamenu tik isidejau su apsukom man atrodo ir pradejo mirkset, bet kaip tik ir varikli buvau nuploves, tai va taip.. gal reik ta "vidurini" visa ekraniuka isidet is savo seno skydelio  :V
pabandyk dar ekraniuka pasikeisti iš savo skydelio

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1652: 2013 Birželio 21, 11:52:09 »
Sveiki ,Girling 60  kreipianciosios ( pirstai) tinka nuo kitu stabdziu suportu , kurie ejo pas b4?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1653: 2013 Birželio 21, 18:08:56 »
pabandyk dar ekraniuka pasikeisti iš savo skydelio
Tai apie ta ekraniuka ir sneku, jis ten gi eina visas su tuo korpusu tokiu idomios formos, nes daugiau niekur bedu ner, davikliai geri ,o stebuklu nebuna skydelis cia peza, tai reik ta imest. Tikiuosi macys :D Nes jei ne ,nzn :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1654: 2013 Birželio 25, 20:30:25 »
Sveiki dar karta, kas pasakys, kas b4 1,9tdi atsakingas uz ventiliatoriaus paleidima ? Temperatura jau nekreipiant demesio i lempute pradejo ziuriu vos ne 100 ir daugiau lipti, pasiziuriu- ventiliatoriai stovi vietoj,pastovejau kamsciuke mazam vapse jau vos ne 110 jauciu, lygtai labai trumpai pasileides buvo, anksciau kaip ir ok veikdavo jie.. Kas cia kaltas, daviklis ? Radiatoriaus apacioj atsakingas uz tai ? Nes daugiau galvojau kaip ir niekas neitakoja ju paleidimo  :V Bet tik tiek maciau kad jie trumpai pasisuko jau nesveikai uzsilus, tai gal veikia jis, arba veikia bet ne taip kaip turi, nors anksciau pamenu ok buvo... Dekuj uz mintis

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1655: 2013 Birželio 26, 09:01:25 »
Sveiki dar karta, kas pasakys, kas b4 1,9tdi atsakingas uz ventiliatoriaus paleidima ? Temperatura jau nekreipiant demesio i lempute pradejo ziuriu vos ne 100 ir daugiau lipti, pasiziuriu- ventiliatoriai stovi vietoj,pastovejau kamsciuke mazam vapse jau vos ne 110 jauciu, lygtai labai trumpai pasileides buvo, anksciau kaip ir ok veikdavo jie.. Kas cia kaltas, daviklis ? Radiatoriaus apacioj atsakingas uz tai ? Nes daugiau galvojau kaip ir niekas neitakoja ju paleidimo  :V Bet tik tiek maciau kad jie trumpai pasisuko jau nesveikai uzsilus, tai gal veikia jis, arba veikia bet ne taip kaip turi, nors anksciau pamenu ok buvo... Dekuj uz mintis
turetu būti atsakingas tas daviklis kuris yra apacioje radiatoriaus
būna jis dvieju arba triju kojeliu priklausomai kiek greičiu aušinimo yra
ir radiatorius pradeda kaisti nuo viršaus ir paskui kai jau karštis pasiekia apačia tada suveikia tas daviklis ir įjungia ventiliatorių
gali bandyti pasiieškoti davikli su žemesne tenperatūra kad įsijungtų ten būna kelias laipsniais

Neprisijungęs Marius_

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1656: 2013 Birželio 26, 10:40:22 »
Gal kas turi kokių patarimų kaip b4 sedanui uždėti stoga? Tiksliau tai viskas gerai išskyrus ta vieta kur liukas eina ir yra daug fiksatorių.. nelabai ten jie man belenda.. arba išvis viena puse gerai užkabinu o šonu neina užkabint :-{

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1657: 2013 Birželio 26, 14:54:15 »
turetu būti atsakingas tas daviklis kuris yra apacioje radiatoriaus
būna jis dvieju arba triju kojeliu priklausomai kiek greičiu aušinimo yra
ir radiatorius pradeda kaisti nuo viršaus ir paskui kai jau karštis pasiekia apačia tada suveikia tas daviklis ir įjungia ventiliatorių
gali bandyti pasiieškoti davikli su žemesne tenperatūra kad įsijungtų ten būna kelias laipsniais
Idejau nauja,koks priklauso manajai,pakeiciau ir kitus temp daviklius ir kur i skydeli siuncia,sakau gal blogai rodo,nifiga, bandziau ir savo skydeli jungt,tas pats. Vakare varau pas meistra, uzpypino jau tokios mistiskos bedos.. Su nauju davikliu taip pat,isijungia prie kokio 105,o gal net 110 minimum pasisuka koki 30s gal ir issijungia ir tai tokiu letu greiciu...  Turi arai, ar kasnors kiti minciu, kas gali buti ? :D Jau sistema tikrai nusiorino,siandien diena vaziavau nemazai, sakau gal radiatorius uzsikiso ? :D Bet tai necirkuliuotu tada isvis manau,o db viskas ok,slangu nepucia ,nu viskas zodziu kaip buvo,tik skydeli temp nesveika... Bandziau ir kita skydeli isimest, daviklis tas kuris i skydeli siuncia info irgi naujas (lempute kad variklis verda jau nebemirksi ta pakeitus) nu leksiu pas meistra drocints ant kompo mano astunke  :D EDIT: Pajunge, ant kompo viskas ok ten tiksliai negalima ant mano paziet,nes kodais tais rodo,bet viskas ok,o kodel skydelis meluoja cia jau fig znaet, daviklis kuris skydeliui rodo irgi naujas, skydelius du bandziau taspats, tai neaisku cia,nu bet lai buna.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 26, 20:37:08 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1658: 2013 Birželio 26, 22:15:45 »
Idejau nauja,koks priklauso manajai,pakeiciau ir kitus temp daviklius ir kur i skydeli siuncia,sakau gal blogai rodo,nifiga, bandziau ir savo skydeli jungt,tas pats. Vakare varau pas meistra, uzpypino jau tokios mistiskos bedos.. Su nauju davikliu taip pat,isijungia prie kokio 105,o gal net 110 minimum pasisuka koki 30s gal ir issijungia ir tai tokiu letu greiciu...  Turi arai, ar kasnors kiti minciu, kas gali buti ? :D Jau sistema tikrai nusiorino,siandien diena vaziavau nemazai, sakau gal radiatorius uzsikiso ? :D Bet tai necirkuliuotu tada isvis manau,o db viskas ok,slangu nepucia ,nu viskas zodziu kaip buvo,tik skydeli temp nesveika... Bandziau ir kita skydeli isimest, daviklis tas kuris i skydeli siuncia info irgi naujas (lempute kad variklis verda jau nebemirksi ta pakeitus) nu leksiu pas meistra drocints ant kompo mano astunke  :D EDIT: Pajunge, ant kompo viskas ok ten tiksliai negalima ant mano paziet,nes kodais tais rodo,bet viskas ok,o kodel skydelis meluoja cia jau fig znaet, daviklis kuris skydeliui rodo irgi naujas, skydelius du bandziau taspats, tai neaisku cia,nu bet lai buna.
koks pas tave daviklis ėjo kur į skideli siunčia signala 4 kontaktu ar dviejų ?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1659: 2013 Birželio 26, 23:02:17 »
koks pas tave daviklis ėjo kur į skideli siunčia signala 4 kontaktu ar dviejų ?
3 pas mane. Apvale tokia fyske trys apvalus kontakciukai. Pilka, statosi i flanca ta is galvos galo nuo salono puses kur yra, pasikeist biski pirstus pasilauziau bet pakeiciau... Ir antifrizo dafiga isleidau kad pakeist ta ir paskui radiatoriaus :D Bet nors ir pakeiciau ta skydelio davikli pasirodo jis nemacijo,pievas rodo kazkodel, nzn kodel.. Nu bent lempute nebedega ausinimo,kuri anksciau mirkciojo

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1660: 2013 Birželio 27, 17:59:25 »
Teko liaudis kamnors b4 1,9tdi keisti starterį ? Įmanoma pakeist nenuemus variklio apsaugos ? :D Nes pas mane ji uzdeta ir uzhermetinta mocnai,tai beda nuimt ja.. Kiek pamenu tarpas nemazas ten lyg imanoma prieit. 2 varztai ji laiko,jo ?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1661: 2013 Birželio 28, 15:42:33 »
Teko liaudis kamnors b4 1,9tdi keisti starterį ? Įmanoma pakeist nenuemus variklio apsaugos ? :D Nes pas mane ji uzdeta ir uzhermetinta mocnai,tai beda nuimt ja.. Kiek pamenu tarpas nemazas ten lyg imanoma prieit. 2 varztai ji laiko,jo ?
pas dulitrinį tai niekaip :D nemanau, kad 1.9 tdi išeitų nenuėmus :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1662: 2013 Birželio 28, 16:14:16 »
Pas tave dar jauciu ant 3 varztu tai knisalynes yra pas mane 2 kiek pamenu ir tas virsui esantis irgi labai daug knisalynes buna su juo :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1663: 2013 Birželio 28, 19:23:49 »
paas mane vienas varztas is pirekio lyg apatinis o kitas važtas viršutinis iš kitos pusės tai išėmęs akumuliatoriu lengvai prieini

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1664: 2013 Birželio 28, 21:21:53 »
Pas tave dar jauciu ant 3 varztu tai knisalynes yra pas mane 2 kiek pamenu ir tas virsui esantis irgi labai daug knisalynes buna su juo :D
du varžtai pas mane. vieną atsukinėjau pusvalandį :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1665: 2013 Birželio 28, 23:01:07 »
du varžtai pas mane. vieną atsukinėjau pusvalandį :D
Va,va.. Panasus hemorojus pas mane ten irgi bus, nu pas mane ten bendekso beda pagrinde, su senu varikliu anksciau teko papjaut nes buvo bedu,tai pradejo "pareidinet" vis stipriau.. Kiti skaiciau isvis nesuka to kur sunkiai isisuka,ant vieno vazineja :V

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1666: 2013 Birželio 29, 01:14:37 »

gal kas galit pasakyt kas ten per velnias ta plasmase nueinanti virs dangtelio, nu zodziu kas mate 5 cyl a90 varikli tas zino kad cia kazkas ideta :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1667: 2013 Birželio 29, 01:38:14 »
Tu apie purkstuku ausinimo plastmase klausi?

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1668: 2013 Birželio 29, 01:46:56 »
Sveiki. Esu naujokas todėl tikiuosi labai nesmerksit už mano klausimą. O domina mane tai, ar galima blenda nuo B3 ar S4 S6 uždėti ant Audi 80 Universalo? Ar reiktų ten kažką perdarinėti ar išvis tai neįmanoma? Ačiū už atsakymą. :)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1669: 2013 Birželio 29, 01:51:58 »
tinka tik nuo b3 ;)

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1670: 2013 Birželio 29, 09:39:30 »
man tai taip kaito kai termostatas enatsidarydavo iki galo ar kokia ten bėda :D niekas nekaito tik temp būdavo 105 kažkas tokio apie 100. pasiekičiau termostatą tai vėl rpadėjo 90 laikytis :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1671: 2013 Birželio 29, 10:53:10 »
Logiška, bet kad kiek čiupinėjau, tai radiatorius, apatine slanga ok, tai kaip ir vadinas didziuoju ratu vaiksto,atsidaro jis

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1672: 2013 Birželio 29, 12:42:03 »

pazymejau :) o tai dar reikia ir purkstukus ausinti? :) kas nuo to pasikeicia?

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1673: 2013 Birželio 29, 14:40:10 »
Logiška, bet kad kiek čiupinėjau, tai radiatorius, apatine slanga ok, tai kaip ir vadinas didziuoju ratu vaiksto,atsidaro jis
na man irig viskas ore būdavo :) ir vintelaitorius įsijunkdavo ir t.t. pakeičiau ir baigės :) na čia toks iš variantų ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1674: 2013 Birželio 29, 15:23:07 »
na man irig viskas ore būdavo :) ir vintelaitorius įsijunkdavo ir t.t. pakeičiau ir baigės :) na čia toks iš variantų ;)
Kad man ant kompo junge sake viskas ok stovi