nesu dar mates tokio modo jokioj masinoj pasiulyk projakta ferariui ne seip nzn gal ir gerai dregme jai neperdaug, reiktu pasidomet placiau ?!?
nu kazkur maciau kad yra vandens sistemos kaip ir noso sistemos tipo pirkti isideti i tacke
kdl sumazeja detonacijos tikimybe tavo manymu?
nu jei varikio temperatura nors ant laipsnio mazesnes pasidaro tai tikimybe sumazeja
da zvakes saltesnes gali isideti pvz ngk buna su kaiciuku 6 standartisaki priklauso tai gali tokias pat tik su skaiciuku 5 isideti
tai irgi kazkiek padeti turetu
gal kas susidure su tuom kad generatorius akumo nekrauna? Pradzioj galvojau angliukam kaput, pakeiciau - 0 naudos. Nupirkom kita generatoriu ir idejom, uzvedem su krokodilais, bet irgi nekrauna ir mirkcioja tepalo ir antifryzo lemputes, bei dega akumo ir ABS lemputes (na tas pats kaip degima ijungus ir masinos neuzvedus). Kur dar slieku ieskot? Pardavejas tikino kad generatorius tikrai veikiantis..
manau tau galbut kas nors su elektra kazkur kitur
kai man generatorius neveike tai man tik generatoriaus lempute dege
arba dar koks dacikas is kurio kompas zino kad variklis sukasi puliuoja
gal koks holo daviklis jei nuo jo priklauso
sunku cia taip pasakyti
o variklis ar normaliai veikia stabiliai
žinok neįsivaizduoju, aš tik taip galvoju, kad ji turėtų būti greičiausiai tai atlieka tas kur ant generatoriaus stovi. nesu susidūręs su tokia situacija, tai nieko neišmanau
ta vadinamoji relike yra kartu su angliukais