Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 624021 kartus)

Neprisijungęs LPx

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #450: 2010 Kovo 31, 10:40:42 »
Sveikas,
Aš čia ir prieš pora dienu ardžiau, (reikėjo prietaisų skydelį įšimt, tai kažkur fishkes laidas buvo užstrigęs tai teko panelę apatinę nuimt kad pažiūrėt), na aš tokio laido pas save neaptikau, kaip pas tave, bet dėl to airbag'o tai pas mane ir toks negamiklinis laidas buvo su lempute (su kažkokia paprasta dar izolke apvyniuotas), ir pas mane tai jis reiškia airbag'o imitaciją. Įšiemus skydelį negalima įjungti maitinimo, nes tada airbag'as po to nebeveiks ir ji reiks tik per kompa pajungus sutvarkyt. Nu bet aš įjungiau kad pilnai įsitiknt įjungus maitinimą ta lemputė užsidega ir po kažkur po 10sek. gesta (kaip ir parašyta knygutej), bet greit išjungus ir įjungus degimą ta lemputė visvien dega, tai yra nesamone. Tai aš priėjau išvados kad pas mane to airba'go imitacija, t.y to pačio airbag'o nėra. Prietaisų skydelį ardžiau nes pamačiau, kad rida atsukta, vienas skaičius numuštas, tai man ir dėl to airbag'o nenuostabu.
O pas tave gal ir yra tas airba'gas, jei dar toks laidas yra :) pas mane tai net to laido nebebuvo :-] Nu bet svarbiausia važiuot galima (aa)

hmm, idomu... ta lempute pas mane irgi nezgrabnai paprasta izolke apvyniota, sakyciau gryna chaltura :) Mastau ar galima patikrinti ar buvo gamykloje komplektuota airbagais (pagal VIN koda), tada tarkim jeigu gamykloje nebuvo - tai viskas aisku, masinoje imitacija :( aisku dar klausimas, ar airbagams yra galiojimo laikas, masina vis delto jau 16 metu kaip gime :)