Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 626996 kartus)

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1650: 2013 Birželio 29, 09:39:30 »
Idejau nauja,koks priklauso manajai,pakeiciau ir kitus temp daviklius ir kur i skydeli siuncia,sakau gal blogai rodo,nifiga, bandziau ir savo skydeli jungt,tas pats. Vakare varau pas meistra, uzpypino jau tokios mistiskos bedos.. Su nauju davikliu taip pat,isijungia prie kokio 105,o gal net 110 minimum pasisuka koki 30s gal ir issijungia ir tai tokiu letu greiciu...  Turi arai, ar kasnors kiti minciu, kas gali buti ? :D Jau sistema tikrai nusiorino,siandien diena vaziavau nemazai, sakau gal radiatorius uzsikiso ? :D Bet tai necirkuliuotu tada isvis manau,o db viskas ok,slangu nepucia ,nu viskas zodziu kaip buvo,tik skydeli temp nesveika... Bandziau ir kita skydeli isimest, daviklis tas kuris i skydeli siuncia info irgi naujas (lempute kad variklis verda jau nebemirksi ta pakeitus) nu leksiu pas meistra drocints ant kompo mano astunke  :D EDIT: Pajunge, ant kompo viskas ok ten tiksliai negalima ant mano paziet,nes kodais tais rodo,bet viskas ok,o kodel skydelis meluoja cia jau fig znaet, daviklis kuris skydeliui rodo irgi naujas, skydelius du bandziau taspats, tai neaisku cia,nu bet lai buna.
man tai taip kaito kai termostatas enatsidarydavo iki galo ar kokia ten bėda :D niekas nekaito tik temp būdavo 105 kažkas tokio apie 100. pasiekičiau termostatą tai vėl rpadėjo 90 laikytis :D