Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 623468 kartus)

Neprisijungęs Justynas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1050: 2011 Lapkričio 09, 15:04:04 »
Sveiki, gal kas zinot ar parduodat skersinius audi 80 bulkai? labai reikalingi...

Neprisijungęs quattro331

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1051: 2011 Lapkričio 10, 17:53:32 »
Kaip manot kokia reali B4 priekines faros kaina? firma bosch  ?!?

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1052: 2011 Lapkričio 11, 13:57:14 »
Sau kaip ieskojau 180paprase uw taiwaska sumokejau 56 berods

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1053: 2011 Lapkričio 11, 20:47:39 »
gal zinot ar audi b4 universalui tinka purvasaugiai nuo audi b4 sedano? :)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1054: 2011 Lapkričio 11, 21:17:17 »
Tinka.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1055: 2011 Lapkričio 11, 21:42:36 »
aciu,vadinas pirksiu  :-]

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1056: 2011 Lapkričio 12, 14:27:21 »
sitoj foto cia as vienas tematau posparnius,o ne purvasaugius ? Gerai kad dar neprasiau be foto det i autika ir siust man :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1057: 2011 Lapkričio 13, 14:15:43 »
Audi b4 avant, po "gero" plovimo ,labai minimaliai atsiranda vandenuko ties keleivio kojomis (ta vieta,kur putimas i kojas) , yra liukas (bet kiek sake pazystamas liuko drenazai eina gale i stoikes ir lyg prieki) ,o prie valytuvu vakar isvaliau latakus, viska,buvo lapu.. Bet vel nuplovus,vel vos vos matomi vandens laseliai ties koju putimu keleivio puseje... Ka padaryt,ka pravalyt ? :)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1058: 2011 Lapkričio 14, 01:54:44 »
sitoj foto cia as vienas tematau posparnius,o ne purvasaugius ? Gerai kad dar neprasiau be foto det i autika ir siust man :-]

galiniai posparniai :D

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1059: 2011 Lapkričio 15, 11:50:50 »
Audi b4 avant, po "gero" plovimo ,labai minimaliai atsiranda vandenuko ties keleivio kojomis (ta vieta,kur putimas i kojas) , yra liukas (bet kiek sake pazystamas liuko drenazai eina gale i stoikes ir lyg prieki) ,o prie valytuvu vakar isvaliau latakus, viska,buvo lapu.. Bet vel nuplovus,vel vos vos matomi vandens laseliai ties koju putimu keleivio puseje... Ka padaryt,ka pravalyt ? :)

O valytuvu plastmase gerai prispausta prie priekinio stiklo, pas mane buvo pasikelus tai nuo stiklo tiesiai ant salono filtro vanduo bego

Neprisijungęs leliukas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1060: 2011 Lapkričio 20, 22:15:12 »
Sveiki. Turiu tokia beda, trukcioja vaziuojant. Bet trukcioja tik vaziuojant tolygiu greiciu. Pradejus trukciot, numini gazo pedala-trukciojimas dingsta, bet tik iki tol, kol greitis vel tampa tolygus. Imanoma  vaziuot tik taip: spaudi gaza iki dugno-atleidi, vel dugnas-vel atleidi..kitaip neimanoma.. :( dabar situacija: masina audi80 b3, motoras 1.6D. Anksciau buvo 1.6TD. Ir ko as tik nedariau: pakeiciau kuro padavimo-grizimo slangutes, keiciau kuro filtra, keite kuro siurblio plundzeri-nepadejo. Neberasdamas ligos nusprendziau pakeist varikli. Isemiau 1.6TD ir idejau paprasta 1.6D. Bet trukciojimas vistiek nedingo. Tai kas galetu buti? negi imanomas toks sutapimas, kad 2motorai turi ta pacia beda... :( galvojau gal is degimo spyneles neateina srove i siurbli, pajungiau tiesiai is akumuliatoriaus pliuso-bet beda neisnyko.. net pasidariau 5litru bakeli prie variklio ir suvedziau slangutes i ji, tai kuro filtras tikrai atkrenta. Tiesa: isiurbimo kolektoriu (tas, i kuri pareina slanga nuo oro filtro) palikau ta pati is TD motoro. Ar gali trukciot del jo? kas dar galetu buti? greiciu deze? sankaba? begiai junginejasi sklandziai, sankaba nebuksuoja. nebezinau kur ieskot ligu. Juk tas senas varikliukas toks paprastas-jokiu elektroniku ten nera..ir negi taip gali but, kad 2 varikliai paeiliui turi ta pacia beda? ir dar: prietaisu skydelis idetas is b4.. ar del jo galetu trukciot? gal ir kvailoki klausimai, bet nebezinau ko griebtis :(

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1061: 2011 Lapkričio 25, 17:45:39 »
Beškininkai, kaip reikalai pas jus su halogenais ? Ar padeda per rūką įjungus ? Aš sau susimečiau,tai praktiškai kaip gabaritai kokie ega  :/ naudos apčiuopiamos beveik nėra. Aukštis jų lyg ir normalaus  :V biški reguliavau, bet gal dar sakau reikia bandyt,ar pas kitus irgi nelabai ką jie šviečia ?

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1062: 2011 Lapkričio 25, 18:06:39 »
Nieko jie man nepadeda, xenonus 3000k imetus nebent situacija pageretu.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1063: 2011 Lapkričio 25, 19:35:55 »
Va ,aš irgi galvoju,xenonus sumetus, kadangi lęšis,tai nespigintų, o šiaip jei jau naudos nebūtų,tai bent gražiai atrodytų  :D . O šiaip aplamai keista,kam darė tokius stiklus tuos "kalnuotus,raižytus" ,jei vistiek lęšis...  :V

Neprisijungęs shefuks

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1064: 2011 Lapkričio 26, 09:57:44 »
Zadu pirkti B4 2.8 quattro benzinas dujos gal kas gali pasakyti kokios turetu buti jos normalios kuro sanaudos. Dekui uz atsakymus

Neprisijungęs grigiukas

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1065: 2011 Lapkričio 27, 12:57:34 »
Sveiki, turiu bėdą, audi 80, 1988, 1.8, bezinas/dujos, automatas. Važiuojant dingsta kibirkštis, t.y. degimas viskas veikia, variklis nustoja dirbęs. Pakeista: laidai, žvakės, babina, komutatorius. Paskirstitojo dangtelis su "bigunoku" geri. Nežinau kame bėda, būna, šalta užsikuria, kažkiektai nuvažiuoji, pakol pašyla ir nustoja dirbęs variklis. Pastovi puse paros ir vėl užsiveda... Kame bėda? gal kas žinot? 

Neprisijungęs grigiukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1066: 2011 Lapkričio 27, 13:10:16 »
Pamiršau parašyti. Karburatorius pas mane. 66 kw

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1067: 2011 Lapkričio 27, 13:55:55 »
O Holo daviklis geras?jis paskirstytojo viduje stovi.

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1068: 2011 Lapkričio 27, 13:56:09 »
Sveiki, turiu bėdą, audi 80, 1988, 1.8, bezinas/dujos, automatas. Važiuojant dingsta kibirkštis, t.y. degimas viskas veikia, variklis nustoja dirbęs. Pakeista: laidai, žvakės, babina, komutatorius. Paskirstitojo dangtelis su "bigunoku" geri. Nežinau kame bėda, būna, šalta užsikuria, kažkiektai nuvažiuoji, pakol pašyla ir nustoja dirbęs variklis. Pastovi puse paros ir vėl užsiveda... Kame bėda? gal kas žinot? 

Neprisijungęs shefuks

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1069: 2011 Lapkričio 27, 15:16:00 »

Pasiziurek ar pas tave yra prie vairuotojo kaires kojos po absifke nzn kaip jis vadinasi, su fyske ten kazkoks. Man panasiai buvo kai jis buvo parejes bet pas mane ipurskimas

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1070: 2011 Lapkričio 27, 15:41:21 »
man holo daviklis numirė :) tai visą trampliorių pasikeičiau ir viskas :)  irgi važiuodavai ir numiršdavo, pastovėdavo ir vėl važiuoji :)

Neprisijungęs grigiukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1071: 2011 Lapkričio 27, 19:06:52 »

Pasiziurek ar pas tave yra prie vairuotojo kaires kojos po absifke nzn kaip jis vadinasi, su fyske ten kazkoks. Man panasiai buvo kai jis buvo parejes bet pas mane ipurskimas

tai ten komutatorius, pakeistas jis.... ziuresiu holo davikli

Neprisijungęs grigiukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1072: 2011 Lapkričio 27, 19:07:58 »
man holo daviklis numirė :) tai visą trampliorių pasikeičiau ir viskas :)  irgi važiuodavai ir numiršdavo, pastovėdavo ir vėl važiuoji :)

na reikės pandyti, nes jau daugiau ir nebera ko keisti :D o kokia maždaug kaina viso tramplioriaus? :)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1073: 2011 Lapkričio 29, 19:37:11 »
gal kas zino kodel nustojo veikti lempuciu funkcija kuri atidarius durys betkokias, uzsidega sviesa salone...ir taip su visom prie rankenu ir per viduri... paprastai ijungus jas tai veikia...o vat jei perjungi kad degtu atsidarius durim - nea :V

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1074: 2011 Lapkričio 29, 19:54:03 »
ir su visomis durims taip  ?!?  :)