Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Po užtrumpinimo nebedega deš. pusės galinis gabaritas.  (Skaityta 1287 kartus)

Neprisijungęs melomanasQ

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
Po užtrumpinimo nebedega deš. pusės galinis gabaritas.

Bandžiau sutvarkyti numerių apšvietimą nes užvedus masiną jie neveikė..
Ir netyčia užtrumpinau laida gabaritų, po šito lebediškos klaidos netik nebedega numerio apšvietimas, bet ir  deš. pusės galinis gabaritas. Kairėje viskas dega.

Ką daryti? Turi atskirai jie savo saugiklius?
Kur yra saugikliai?

Labai ačiŪ!

Mašina:
Audi 80 b3 1989 m. 1.8s 66 kw.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 04, 08:23:32 sukūrė slimshady »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
o prieki toj pusej dega? nesu garantuotas, bet lyg sviesos pusem suskirstytos, pradzio saugiklius ziurek, bus parasyta licht ir du po 10A saugikliai, toliau trumpom vel du po 15, ilgom taip pat

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Po užtrumpinimo nebedega deš. pusės galinis gabaritas.

Bandžiau sutvarkyti numerių apšvietimą nes užvedus masiną jie neveikė..
Ir netyčia užtrumpinau laida gabaritų, po šito lebediškos klaidos netik nebedega numerio apšvietimas, bet ir  deš. pusės galinis gabaritas. Kairėje viskas dega.

Ką daryti? Turi atskirai jie savo saugiklius?
Kur yra saugikliai?

Labai ačiu!

Mašina:
Audi 80 b3 1989 m. 1.8s 66 kw.
juokdarys

Neprisijungęs melomanasQ

• Žiūrėti profilį
juokdarys

nu tu tai tikrai juokdarys,
jaigu geriau nesumastei ka parašyti.

ilgos ir trumpos man dega, nedega deš. pusės galinis gabaritas ir numerio apšvietimas.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
gal ir nesuklydo, gal ir juokdarys, nes gabaritai yra ir priekije, dar kart klausiu, ar priekyje desineje puseje gabaritas dega? kaip sugebejai uztrumpinti ten jei numerio apsvietimas nedege? tai lemputes buvo perdege? ar laidai ties bagazines lankstu nuluze? ar sunku pasitikrinti iki 20saugikliu arba paprasciau paieskoti forume saugikliu numeracijos isverstos i suprantamesne kalba nei kurti tema ir tusciai pilstyti?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
forume atsirado ciudikas

Neprisijungęs melomanasQ

• Žiūrėti profilį
gal ir nesuklydo, gal ir juokdarys, nes gabaritai yra ir priekije, dar kart klausiu, ar priekyje desineje puseje gabaritas dega? kaip sugebejai uztrumpinti ten jei numerio apsvietimas nedege? tai lemputes buvo perdege? ar laidai ties bagazines lankstu nuluze? ar sunku pasitikrinti iki 20saugikliu arba paprasciau paieskoti forume saugikliu numeracijos isverstos i suprantamesne kalba nei kurti tema ir tusciai pilstyti?

NES isvykes buvau, grysti namo reikejo tai bandziau nuo gabaritu prijungt numerio apsvietima ir nusvilo.
juokdarys gal, bet man pasakyk kur tau priekyje pas bulka gabaritai priekije.
nu nebent aš aklas , nes tematau tik posukius,ruko ir ilgas/trumpas lempas!

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
Nematai, nes perdegė. Be trumpų ir ilgų, toje lempoje ir gabaritas dar yra

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
pas visus automobilius kurie Lietuvoje atlieka technine apziura privalo degti gabaritai priekyje ir gale, ar cia tavo pirmasis automobilis? gabaritai yra po trumpu/ilgu lempute, tokia maza T10 5W lempute. Nuemes zibintu gaubtus po kapotu tikrai rasi, o vairuotojo pusej prie lango ir saugikliu dezute turetum rasti, ten kaip minejau yra saugikliai suporuoti pusem kaire/desine, tingiu ieskot cia bulku temoj bet daug maz bus 6-7 saugikliai desines ir kaires puses gabaritu, sekantys du trumpu ir dar du sekantys ilgu.

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
NES isvykes buvau, grysti namo reikejo tai bandziau nuo gabaritu prijungt numerio apsvietima ir nusvilo.
juokdarys gal, bet man pasakyk kur tau priekyje pas bulka gabaritai priekije.
nu nebent aš aklas , nes tematau tik posukius,ruko ir ilgas/trumpas lempas!
o tu parodyk man masina, kuri neturetu gabaritu. aklas ne aklas cia ne esme, turetum ir taip zinoti, kad jie yra.