Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dėl B4 užvedimo  (Skaityta 1647 kartus)

Neprisijungęs Burundukas

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Dėl B4 užvedimo
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 26, 12:01:04 »
Sveiki,
Atsitiko mano "beškei" tokia problemėlė: kartais bandant užvesti neužsidega jokia lempute prietaisų skydelyje ir tik starterį suka bet neužsiveda. Kiek "padročinus" tą spynelę užsidega lemputės prietaisų skydelyje ,kaip turi buti, ir tada normaliai uzsikuria. Galvojau, kad gali būti kontaktai parėję, bet permislinau ir priėjau išvados, kad jei kalti kontaktai tai turėtų starterio nesukt. Kame čia bėda gali būti?

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 26, 12:03:41 sukūrė Burundukas »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Re: Dėl B4 užvedimo
« Atsakymas #1: 2010 Rugsėjo 26, 12:04:52 »
Sveiki,
Atsitiko mano "beškei" tokia problemėlė: kartais bandant užvesti neužsidega jokia lempute prietaisų skydelyje ir tik starterį suka bet neužsiveda. Kiek "padročinus" tą spynelę užsidega lemputės prietaisų skydelyje ,kaip turi buti, ir tada normaliai uzsikuria. Galvojau, kad gali būti kontaktai parėję, bet permislinau ir priėjau išvados, kad jei kalti kontaktai tai turėtų starterio nesukt. Kame čia bėda gali būti?

Permislyk dar karta.kontaktai.

Neprisijungęs Burundukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugsėjo 26, 12:09:29 »
Tada dar klausimas: ar pačiam juos sudėtinga pasikeisti ir kaip tai padaryti. Kokia kaina originaliu kontaktu?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugsėjo 26, 16:59:13 »
Tada dar klausimas: ar pačiam juos sudėtinga pasikeisti ir kaip tai padaryti. Kokia kaina originaliu kontaktu?
nauji originalai apie 100 lt,kitaiski apie 30,pasikeist kaip du pirstus ap...Issiimi skydeli atsuki du varztelius ir pasikeiti.

Neprisijungęs Burundukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugsėjo 27, 09:05:21 »
o apie kuri skydeli kalba eina, apie visa prietaisu, man rodos kad uztektu tik ta kur po vairu eina atsisukti

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugsėjo 27, 17:22:57 »
o apie kuri skydeli kalba eina, apie visa prietaisu, man rodos kad uztektu tik ta kur po vairu eina atsisukti
Taip prietaisu ar spidometra,ar skydeli,kaip patogiau tarti.

Neprisijungęs Burundukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugsėjo 27, 18:23:29 »
Viskas butu lengvai ejesi, bet....Nusiemiau spidometra, numoviau ta fiškę, tik va tie du varžteliai, kurie priveržia kontaktus....ju abieju galvutes nulauztos ir man jie neissiima. Faktas kad dreles ten neikisiu, bet girdejau, kad buna tokie mazi rankiniai pragrezejai, reiks ieskot. Gal kas turi pasiulyt kitu ideju kaip isimt? Ten senu kontaktu like jau tik dalis, puse nulauziau kaip man neisitrauke.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugsėjo 27, 19:43:44 »
Viskas butu lengvai ejesi, bet....Nusiemiau spidometra, numoviau ta fiškę, tik va tie du varžteliai, kurie priveržia kontaktus....ju abieju galvutes nulauztos ir man jie neissiima. Faktas kad dreles ten neikisiu, bet girdejau, kad buna tokie mazi rankiniai pragrezejai, reiks ieskot. Gal kas turi pasiulyt kitu ideju kaip isimt? Ten senu kontaktu like jau tik dalis, puse nulauziau kaip man neisitrauke.
Niekas ten nenulauzta,tiesiog bus uzdazyti mel. arba raudonais dazais.Papurski wd ant dazu ir smulkiu paprastu atsuktuvu atsuki tuos varztus.pilnai neissuk,kad nepamestum.Siandien vienas klientas,isidejo galingesni sugikli(nesviete desinys gabaritas),tai pora val.uztruko sudegusiu laidu tvarkymas.Tai kad savarankiai atsargiai su darbais.Buna gaunasi brangiau,nei iskarto meistro padaryta.

Neprisijungęs Burundukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Spalio 09, 18:50:50 »
Tai va, pasikeiciau as kontaktus ir dvi savaites vazinejau puikiai ( idejau originala, 99 lt). Bet siandien vel tas pats kaip ana karta dabar dar pamaigius uzsiveda, o kuo tolyn tuo speju bus blogyn. Kame dar gali buti beda? Gal slapukas koks uzsitrumpino? bet tai kodel dvi savaites vaziavau puikiai o db vel? Kokie pasiulymai ka tikrinti dabar?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Spalio 09, 20:20:36 »
Ka, vel lemputes neussidega?

Neprisijungęs Burundukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Spalio 09, 23:34:26 »
tikrai taip. Kaip ir rasiau pirmam pouste. Dabar dar tik viena karta buvo, bet kaip ir anasyk vis daznes ir daznes jei jau syki buvo. kokie patarimai dabar?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Spalio 10, 09:59:27 »
sunku patart.Arba kontaktai levi,arba masinos pravodkej kas blogai,kad degina kontaktus arba yra kokia slapukine ar signos rele,kuri atkerta degima.

Neprisijungęs Burundukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Spalio 10, 11:58:42 »
Mazai tiketina kad kontaktai blogi. O jei dabar jau jie blogi- tai kazkas juos sugadina. Idomu nuvaziavus pas elektrika ir masinai uzsivedinejant- jis tikriausiai negaletu pasakyt kas yra. Reiktu kad pas ji nutemt masina kai nesiveda. Kai viskas veikia jis gi nepasakys kurioj grandines vietoj blokuojama

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Spalio 10, 17:05:05 »
Mazai tiketina kad kontaktai blogi. O jei dabar jau jie blogi- tai kazkas juos sugadina. Idomu nuvaziavus pas elektrika ir masinai uzsivedinejant- jis tikriausiai negaletu pasakyt kas yra. Reiktu kad pas ji nutemt masina kai nesiveda. Kai viskas veikia jis gi nepasakys kurioj grandines vietoj blokuojama
Kaip i dangu durei.