Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: b4 2.3 , barska ,po danGteliu, ir nesiveda salta ant benzino.  (Skaityta 10703 kartus)

Neprisijungęs egissinkis

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
sveiki.

yra dvi didesnes problemos. pradejo kazkas barsketi po dangteliu, kai pagazuoji, bet  buna tas barskejimas dingsta, o ardyt pats nenoriu , nes galiu priardyt ko nereik :) kas galetu barsket? kompensatoriAI gal? su tepalais viskas gerai.  ir salta nesiveda , ant benzino, o ant duju vedasi, bet kai pasyla , ant duju ir ant benzino vedasi. ir dirba kuo puikiausiai - gal tai dacikas?  ir teko nusiimti laisvos eigos voZtuva, jis plastikinis ir  trukes, gal cia jis kazka sudaro?  zvakes, laidai pakeista, paskisrtymo dangtelis ,skriejikas nauji.  ieskojau  tokios temos , bet neradau nieko panasaus.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 09, 16:47:57 sukūrė Fat boy slim »

Neprisijungęs vyras16

• Įrašai: 360
    • Žiūrėti profilį
Barsket tai gali ir kompensatoriai, pas mane pabarska kartais saltai, bet praeina po to. O kad nesiveda gali but temperaturinis dacikas, salto psleidimo purkstukas gal...

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
bet pas mane saltas nebarska variklis kai buna, tada barska kai pagazuoji, bet ir tai nevisada , uzeina barska  , uzeina nebarska.    o del vedimo reik ant kompo jungt taip?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Barsket tai gali ir kompensatoriai, pas mane pabarska kartais saltai, bet praeina po to. O kad nesiveda gali but temperaturinis dacikas, salto psleidimo purkstukas gal...
kompensatoriai labiau caksi nei barška. įdomu būtų tą garsą išgirsti kaip ten barška pas tave :V gal tada kiltų kokių minčių kas ten triukšmauja :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
pabandysiu nufilmuot ir idet video .:)

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
del salto paleidimo, tai cj bus temp dacikas, bet del visa ko pasitikrink salto paleidimo purkstuka  o del barskejimo, tai butu idomu isgirst

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
barskejimas dabar  vel dingo, arba jai atsiranda labai trumpam . ner kaip nufilmuoti. o cia del vedimosi i diagnostika varyt reik?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Pasiskaityk forume apie toki dalyka kaip salto variklio papildomas kuro kiekio purkstukas, kuris gali pats neveikti, arba sugedes variklio temperaturinis daviklis, kuris duoda signala kada ir kiek laiko purksti tam purkstukui.

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
barskejimas dabar  vel dingo, arba jai atsiranda labai trumpam . ner kaip nufilmuoti. o cia del vedimosi i diagnostika varyt reik?
pats pasitikrink, ka tau zmones patare tikrint ir nereiks niekur vaziuot, plius dar sutaupysi nemazai pinigu

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
kazkas barska b4 2,3    va pavyuko nufilmuoti pradejo bel barsket

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
as norejau viena 90tine pirkt, variklis irgi taip barskejo, tai senis sake kad tipo tepalus reikia keist... :) aisku jos as nepirkau :) paskui toki garsa girdejau  kaip draugui vostuvai kale 2.3 20v toks vos ne dyzelio garsas. Bet velgi jeigu butu vostuvai tai turetu istisai kalti..... ( as ne motoristas taip is patirties sneku ) :D o tu tikrai zinai kad ten po dangteliu? nes kur ties dangteliu desnej pusej stovi toks kaip reduktorius :) ( matosi jis vaizdelyje) ten yra kazkokia adatele, tai tipo kaip ji sugenda tada atsiranda toks garsas, tai lietuviu meistrai ja paprasciausiai isima ir beda isspresta :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugpjūčio 05, 13:08:51 sukūrė valukonis »

Neprisijungęs ramas1

• Įrašai: 430
    • Žiūrėti profilį
na nzn ar tas pats,bet kazkada buvau nupirkes renuske senic ,tai keiciau tarpine pakeitus tarpine ir surinkus pravaziavus kilometra taip pradejo barsketi.tai nujemus dangteli pasirodo voztuvo yvore  buvo kazkokiu budu iskilus lauk ir voztuvas strigdavo.sukaliau ivore ir nzn buvo gerai kol pardaviau.tai ir pas tave gal tas pats,nes kompensatoriai taip nekala,nebent po kompensatoriu jau kas ilinde ir dauzosi tarp kompensatoriaus ir galvos :D

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
as norejau viena 90tine pirkt, variklis irgi taip barskejo, tai senis sake kad tipo tepalus reikia keist... :) aisku jos as nepirkau :) paskui toki garsa girdejau  kaip draugui vostuvai kale 2.3 20v toks vos ne dyzelio garsas. Bet velgi jeigu butu vostuvai tai turetu istisai kalti..... ( as ne motoristas taip is patirties sneku ) :D o tu tikrai zinai kad ten po dangteliu? nes kur ties dangteliu desnej pusej stovi toks kaip reduktorius :) ( matosi jis vaizdelyje) ten yra kazkokia adatele, tai tipo kaip ji sugenda tada atsiranda toks garsas, tai lietuviu meistrai ja paprasciausiai isima ir beda isspresta :)
tas reduktorius apie kuri sneki tai yra vakumo pompa, na aisku turetusi skirtis kur variklis kala kur pompa

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
esiu traukt ta adata , nes  sen buvau pirkt voztuvo laisvos eigos ir jis sake , isitrauk ta , nes pas jy buvo tokia pat beda ir padejo.  isbandysim sitai.
   o su tokiu barskejimu vazineju jau kokie 4 men minimum ir  manau jai varikly butu tai tikrai jau butu islinde.

Neprisijungęs ramas1

• Žiūrėti profilį
na jo jei varikli tai jau butu zopa.na tai,bet aiskiai garsa turi girdeti kur vakumo pompa dunksi kur variklis

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
istaukiau ,  ryt bus matyt rezultatas gal  sen kolkas viskas ok

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
speju buvau teisus del tos vakuumo pompos :)

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
speju taip , nes kike vazinejau dar ne kart jokio garso nebuvo :)

Neprisijungęs Justelis

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Pas mane Coupe 2.3 ta pati bėda, šalta dabar neužsiveda ant benzino. Ir garsas lygiai toks pats karts nuo karto pasigirsdavo prieš žiemą kalantis. Po tepalų keitimo lygtais nekala. Persiskaičiau aš visą temą ir kadangi motoruose nelabai gaudausi kur yra ta adata nežinau. Ir nesupratau ar tai surišta su neužsivedimu šaltos? Gal kas padėsit išspręsti šią bėdą?

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
 tas sudas kur yra adata ta per viduty kazkur motoro  po desiniai pusei,  toks panasus i duju reduktoriu. parasyk savo email imesiu  foto kaip atrodo jai nerasi.
 o vedimasis tai is kokio tu miesto esi? pas mane buvo tos pacios bedos

Neprisijungęs Gytis

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
Pas mane cabrike irgi sita vakumo pompa pradejo kalenti, tai reik tvarkyt bet idomu man ka ta adata ten daro kokia funkcija atlieka? ar tikrai jinai nereikalinga? meti lauk ir vsio? :)

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
meti lauk ir tada stabdziai kaip pas ziguli buna, kiek spaudi tiek tavo :) nieko ten mesti nereikia, susisiek su BRATKA ir jis tau papasakos, arba suveskis paieskoj vakuumo pompos remontas, ten parodyta kip jas tvarko :)

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
pas mane kai nekale , ir kale ir kai ismeciau stabdziai liko tokie patys niekas nepasikeite

Neprisijungęs valukonis

• Žiūrėti profilį
nelabai noreciau tiketi :) nes sita pompa kaip ir stabdziu stiprintuvas yra :) tarp kitko nebutinai turi kalti, kad stabdziai butu kieti  :goodboy:

Neprisijungęs egissinkis

• Žiūrėti profilį
tai gal vairuoju ir jauciu. :goodboy: :D  c4 tokio sudo jau nera .