Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B3 Salta prastai dirba  (Skaityta 4765 kartus)

audi_80

• Svečias
Re: B3 Salta prastai dirba
« Atsakymas #25: 2010 Kovo 07, 11:38:21 »
patarkit ka daryt? :)) Dekui

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Kovo 07, 12:45:21 »
patarkit ka daryt? :)) Dekui
Pradziai susibintuok guma,arba pakeisk i gera.Aisku dujos saude,reiskia reikia ziureti ar nesulankstyta lekste.Sutvarkius situos dalykus,reikia pareguliuoti kuro misini.

audi_80

• Svečias
« Atsakymas #27: 2010 Kovo 08, 12:29:53 »
viska suziurejau guma apibintavau lekstute tiesi ,vel tas pats ant benzo isvis netraukia , o ant duju puikiausiai ,niekas nesaudo nieko , nesuprantu reik pas meistrus varyti.... :(

audi_80

• Svečias
« Atsakymas #28: 2010 Kovo 08, 12:35:18 »
minas ,kur ta misini reguliuoti reikia?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Kovo 08, 18:41:30 »
Reikia turet ilga sesiakampi rakta ant keturiu ir tarp dozatoriaus ir gumos yra skylute jam ikist.Paciam nepatariu.

Neprisijungęs Gedas_A3

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Kovo 08, 20:35:14 »
bet ta guma tikriausiai nemazai kainuoja?idomu kiek mano bulkai su 2.3 warikliuku kainuotu  :V
as klausiau audi centre, tiksliai nepamenu, bet apie 340lt kainuoja, o naudotos tai beveik visos kaip plastmase, kiek teko matyt

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Kovo 09, 19:14:34 »
Pas mane 2 litrų motoras, tai kol šaltas visai nelaiko apsukų, paiimi degimą pastatai ant šalto variklio, kad gerai dirbtų tai tik užgesinus ir užkūrus apsukos minimalios ir vėl kol nepasukinėji degimo tas pats darosi. Kai pasiekia darbinę temperatūra nėra tokios bėdos. Beje man keitė krabą, nes anam lėkštutė nukrisdavo ir dabar kaip reguliavo su šitu mišinį ir degimą tai sakė, kad nelabai tinka jis. Gali būt dėl krabo, kad apsūkos nebesilaiko šaltam motorui? O gal šaltam motorui mišinys per liesas gaunasi? Nes kai reguliavo mišinį ir degimą tai variklis juk pasiekęs darbinę temp. buvo. O dabar su šaltu tai reikia laikyt gazą. Jaučiu, kad maniškei riebesnio mišinio reikia, kokios nuomonės, nes daugiau netikiu, kad gali būt kas nors apart to krabo, kad nelabai tinka? Kiek žinau tai šaltam varikliui reikia riebesnio mišinio, o kai jis per liesas šaltam tai ir purtosi, taip išeina? Tikiuosi neprivėliau klaidų  (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 09, 19:20:14 sukūrė Eternal »

Neprisijungęs inzinierius

• Įrašai: 620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Kovo 09, 19:42:01 »
kai turejau b3 2.0E buvo tos bedos, o lt nebuvo, tai pats pasireguliuodavau laisvas apsukas laisvos eigos reguliatoriumi (yra vartukas su “saulute“ sukiojamas kuris reguliatoriaus viduj sklende reguliuoja) ir tam kartui pgeredavo iki oru permainu. Esu pastebejes kad tas reguliavimo varztukas yra tik ant reguliatoriu su dviem kontaktais, o su trim kontaktais jau nebera galimybes pareguliuoti. Kad ant duju saltas dirbtu nepulsuodamas dujas buvau pasireguliaves, prie reduktoriaus buna du varztukai: vienas laisvom apsukom ant duju reguliuot, o kitas duju padavima reguliuoja, tad su jais pazaidus ant duju viskas ok patapo.

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Kovo 09, 19:47:18 »
Na bent jau pas mane tai tikrai ne jis kaltas, nes žinau kai būdavo, kad jam užeina ir apsūkos šokinėja. O pas mane visas motoras šaltas pūrtosi be gazo.

OVD039

• Svečias
« Atsakymas #34: 2010 Balandžio 04, 00:22:40 »
sweiki,turiu audi90 2.2i 85m 100kw :P ant salto apsukos nesilaiko,padirba ir uzgista,o kai pasyla wariklis tada laikosi bet nelygiai..waziuojant laikant nedaug gazo tampo ir ant salto ir ant silto,daugiau gazo duodu tada normalej..o jei noriu kad ji waziuotu pati is inercijos pwz pirma pawara ji negali waziuoti,tampo wisa,nzn kas yra...skaiciau cia forumus,bet taip ir nesupratau kas man galetu buti,ar krabas ar ta lekstute ar guma ar dar kas...padekit kas galit ir patarkit ka daryti,aciu.. :P

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Balandžio 04, 09:51:04 »
sweiki,turiu audi90 2.2i 85m 100kw :P ant salto apsukos nesilaiko,padirba ir uzgista,o kai pasyla wariklis tada laikosi bet nelygiai..waziuojant laikant nedaug gazo tampo ir ant salto ir ant silto,daugiau gazo duodu tada normalej..o jei noriu kad ji waziuotu pati is inercijos pwz pirma pawara ji negali waziuoti,tampo wisa,nzn kas yra...skaiciau cia forumus,bet taip ir nesupratau kas man galetu buti,ar krabas ar ta lekstute ar guma ar dar kas...padekit kas galit ir patarkit ka daryti,aciu.. :P
Įtariu irgi su oro srauto matuoklės lėkštute bus susiję, potenciometras blogai valdo ją ir būna netinkamoj padėtyje. Jeigu pats knisiesi su motoru tai pabandyk pasikeist visą krabą ir įdėt kitą ir žiūrėk kas vyksta, o jei ne tai pas meistrą su įranga važiuot, kad patikrintų kaip kas veikia, gal ne krabas kaltas. Dar kažkur mačiau temą su potenciometro tikrinimo instrukcijom.

OVD039

• Svečias
« Atsakymas #36: 2010 Balandžio 04, 11:33:36 »
o krabas buna jau su lekstute widuje ar kaip jis ten wisas susideda?..o guma jei kazkur paplysusi taj irgi yra itakos kad taip nelygiai dirba?

OVD039

• Svečias
« Atsakymas #37: 2010 Balandžio 04, 11:38:53 »
o man nuo 2.3i krabas tinka?

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Balandžio 04, 12:09:40 »
Visų pirmą krabas tau tiktų tik nuo tokio pat motoro. O dėl jo sudėties tai kai eina guma kuri užmauta ant jo virš oro filtro tai ten ir stovi ta lėkštutė, aš tai manau, kad pas tave kažkas su ta vieta negaluoja arba kaip sakiau kažkur traukia orą, pvz. kur būna vakumas ten traukia orą ir darosi nesamonės.

OVD039

• Svečias
« Atsakymas #39: 2010 Balandžio 04, 23:27:53 »
O lekštutė keičiasi? Ją įmanoma pakeist? Ir kur tas vakumas susidaro, kaip tu sakai? :)

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Balandžio 06, 17:20:41 »
Ne lėktštutėj esmė, o taip kaip ji stovi ir kas ją valdo. O dėl vakumo tai tavo klausimas išvis keistas.