Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B4 atraminis guolis  (Skaityta 8309 kartus)

Neprisijungęs romas.tam

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Audi B4 atraminis guolis
« Topic Start: 2010 Vasario 06, 17:50:29 »
keičiant padangas meistras pastebėjo, kad subirėjęs atraminis guolis-Ar būtina jį skubiai pakeisti?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi B4 atraminis guolis
« Atsakymas #1: 2010 Vasario 06, 17:53:38 »
pirsta susilauzei - ar butina ji gipsuoti?  Oo)
skubiai neskubiai bet turetum pasikeisti ;)

Neprisijungęs romas.tam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Vasario 07, 20:08:08 »
 gal galit patarti kaip jį pakeisti t.y. ar reikės įrankio spyrruoklei suspausti?

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Vasario 07, 20:20:14 »
reiks spyruokles suspaudeju, bet imanoma ir garazo salygomis pasidaryt.
bet reiks ir atraminiui atsukti spec raktuko ;)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Vasario 07, 20:22:15 »
tai kad nebutinai :)
pas mane kiek pamenu, vienu varztu uzsiverzia spyruole, o kitas (papildomas) pritvirtina atramini :)

todel manau, kad net nebutina bus tau visa amortika atlaisvinti nuo apacios, virsu tik atleisi, ir nebesilaikys, ir nesunkiai tu atramini permausi :)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Vasario 07, 20:35:59 »
pas beske juk atraminis issiima per apacia, ne per virsu :V
atleidi amortika virsuje, bet atraminis ant tokios lekstutes guli kuri laiko spyruokles virsu, o atraminis tarp kebulo ir tarp spyruokles. vistiek manyciau reiktu suspaudeju :V

kai mano vaizuokle buvo nurankiota b3, o paskui ir b4 perrinkinejau tai buvo patogiau nusimti kelma ir be jokiu suspaudeju dviese pakeiteme tuos atraminius :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Vasario 07, 20:41:08 »
nu nzn... nes tikrai kai keiciau pirma karta atramini, dar neturejau spyruokliu suspaudeju. o nuotykius su bandymu suspausti spyruokle kitais budais tikrai atsiminciau :D

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Vasario 07, 20:54:39 »
neiseme amortiko ir neatsuke centrinio varzto atraminio nepakeisit. o ar reikia suspaudeju, cia priklauso nuo to ar turit nemokama dantista.....

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Vasario 07, 20:57:10 »

nekreipti demesio i per ilgus amortiku shtokus :D
norint uzdeti atramini guoli su lekstute virsutine, reik siek tiek suspausti spyruokles (stock) zemintas spyruokles kai dejau tai nereikejo nieko, bet as dejau nuemes nuo masinos. o vat b4 kai reikejo keisti atraminius, tai man greiciau ir paprasciau gavosi nusiimti kelma, nes pas b4 guoliavete atskirai prisisuka prie kelmo dviem varztais.
nenoriu nei gincytis nei nesigincyti su mariumi, bet norec pamatyt keitima atraminio guolio ant masinos. nebent mes apie kazka kita snekames :V
bet manau kad su stock spyruoklemis be suspaudeju ilgai reiks vargti isimant atramini :V

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Vasario 09, 09:08:33 »
Gal jau pasikeitei?
kaip sekes?

Neprisijungęs romas.tam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Vasario 15, 23:15:10 »
vešiu į taisyklą...

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Vasario 18, 23:20:22 »
vairo traukle atsijungt ko pasekoje turi daryt ratu suvedima.

nuo kada atjungus vairo traukes antgali reik suvedima daryti? nebent tu atjungineji ji nuo vairo traukes, o ne nuo kelmo :V

Neprisijungęs inzinierius

• Įrašai: 620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Vasario 21, 18:59:07 »
Pas mane buvo bisk kitokia padetis tod nejo atsukt nuo kelmo ir butu teke trauke nusukt, buvau tai pamirses ir parasiau palei savo situacija, tad sorry  :P bet pripazink, kad imt visa stajaka lauk yra ne pyragai  ;)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Vasario 21, 19:34:42 »
Pas mane buvo bisk kitokia padetis tod nejo atsukt nuo kelmo ir butu teke trauke nusukt, buvau tai pamirses ir parasiau palei savo situacija, tad sorry  :P bet pripazink, kad imt visa stajaka lauk yra ne pyragai  ;)

nezinau, man tai nebeda :V abu atraminius pakeisti garazo salygomis, su tokiais irankiais kokius turiu, tai uzimtu apie 2-3h jei viskas gerai atsisuktu ir neiskiltu kokiu nesklandumu.

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Vasario 21, 20:04:49 »
Oj kosmonautaj,oj fantastai   :D

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Vasario 21, 20:37:55 »
Oj kosmonautaj,oj fantastai   :D

:V :V :V ?!?

Neprisijungęs minde2226

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Vasario 22, 00:21:51 »
as spiruoles 2 priekines pasikeiciau per 1.5 valandos.o cia mat kazkas stumia.  (be)

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Vasario 22, 08:31:56 »
Atsiprasant jeigu nera suvokimo apie masina ir jos remonta tuo labiau neturint instrumentu ko isvis kist nagus,paprasciausiam darbuj atlikti tiek info reikia,servise kaj dirbau vienas buvo b4 atvares kejtesi namie atramini,sako nauja atramini idejau ir kazkas girgzda vaira sukinejant,zodziu atraminis atvirksciai buvo uzdetas verzles su ipjova isvis nebuvo  :D

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Vasario 22, 08:36:44 »
Atsiprasant jeigu nera suvokimo apie masina ir jos remonta tuo labiau neturint instrumentu ko isvis kist nagus,paprasciausiam darbuj atlikti tiek info reikia,servise kaj dirbau vienas buvo b4 atvares kejtesi namie atramini,sako nauja atramini idejau ir kazkas girgzda vaira sukinejant,zodziu atraminis atvirksciai buvo uzdetas verzles su ipjova isvis nebuvo  :D
:-] :-] :-]
reikejo sakyt, kam tau ta satraminis, juk ir be jo masina vaziuoja :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Vasario 22, 10:06:55 »
Nu jo, visi gudrus, visi greiti... buna kad ir servise pasako jog per valanda bus sutvarkyta, o paskambana tik po 4 valandu ir sako NU JAU BAIGINEJAM, GALI ATVARYT PASIJAMT...

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Vasario 22, 10:10:26 »
Nu jo, visi gudrus, visi greiti... buna kad ir servise pasako jog per valanda bus sutvarkyta, o paskambana tik po 4 valandu ir sako NU JAU BAIGINEJAM, GALI ATVARYT PASIJAMT...

tai ka ir norejau pirmai pasakyt, kad buna kad tokia pat detale vienai auto uzma pakeisti 1h, kitai 2-3 ir daugiau h. priklausomai, nuo varztu atsisukimo ir t.t.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Vasario 22, 10:17:51 »
Pradzioj maniau kad cia visi tik viens uz kita gudresni pasirodyt nori, bet ziuriu kad ir sukalbamu zmoniu yra ;) respect!

Neprisijungęs Onix

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Vasario 22, 13:39:51 »
Šiaip suspaudėjus ir pats gali pasidaryti, namu sąlygomis, visas dalis galima rasti didesniuose senukuose, tereik mokėt susirast ko reikia ir pritaikyti, (jei turi kampinį šlifuoklį, kad metalą nupjauti), bet gali paprašyti kad tau ir vietoj seniuose supjautu, pūvis apie 1-2 lt kainuoja, bet tūrėsi visam gyvenimui ir sau galvos nesuksi. Taip nuvarai nusiperki du ar tris ilgasriegius strypus (tik būtinai žiūrėk kad iš grūdinto metalo būto, tai yra kietas sriegis ir pan, nes seniuose galim gauti ir minkštesnio metalo, tai tas sriegis greit nusižievina) apie 10 mm diametro po 0,5 - 0,6 m, nuperki po geras neper laisvas poveržles arba įvorėles storasienes dar geriau, 4 - 6 vnt, po 4 - 6 veržles, na kad ant abiejų strypų galų užtektų, žiūrint kiek darysi, ar tris vienetus suspaudėju ar du vnt, tada nueini ir susirandi, kokius neprastus kablius su kilpom atitinkamo dydžio skersinius (svarbu kad būtų išlenkti iš apvalaus metalo strypeliu, o nekampuoto, taip per sriegį lengvai peršokinės, veržiant jo negadinant), kad ant strypo užmaut, ir kad per poveržle ta kilpa neišsitrauktų, jų irgi reikia 2 x strypų skaičiui. Ir visa konstrukcija, suki kad ir paprastu raktu, atitinkamo veržlės dydžiui. Ir taukiasi, t.y. važinėja tos kilpos su kabliais, kurie užsikabina, ant spyruoklių rinkių, taip suspaudinėji spyruokles.
Taigi jai galva turi, šiais laikais visko pilna, ir viska rasti galima, ir prisitaikyti, 3 vnt suspaudėju, gali pasidaryti min namų sąlygom, tiesiog susirinkti už kelias 10 lt, bet užtat turėsi visam gyvenimui.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 22, 15:40:29 sukūrė Onix »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Balandžio 04, 01:54:23 »
Neturint pinigu ir turint laiko - gera ideja.
Taciau siaip - neperdaugiausiai jie kainuoja.
Tevui pirkom, tai ne daugiau 20lt sumokejom seniuose.

Neprisijungęs Remyga

• Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Balandžio 17, 18:40:07 »
Artistai, net geda skaityti tokiu "meistru" samprotavimus :D cia nuoroda rusu kalba kas ir kaip keiciasi http://automn.ru/audi-80/audi-35-10.m_id-6.m_id2-.html   sekmes remontuojant  (h)