Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 80 2,0 nesikuria  (Skaityta 6755 kartus)

Neprisijungęs jukis

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 80 2,0 nesikuria
« Atsakymas #25: 2012 Sausio 30, 19:05:06 »
sakyčiau, kad bėda laisvos eigos vožtuve.

siandien pabandziau dar syki, visas fiskes ir kontaktus pravalyt bet niekas nepadejo, tik kaip buvau keites LEV , tai su nauju apsukos kol saltas variklis budavo 1.1k rpm, siandien ziurejau i apsukas atleidziant pedala kazkaip ties 1,1k rpm susipurot ciut ciut variklis  ir uzgesta bet cia sekunde kokia.

Neprisijungęs jukis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2012 Sausio 30, 19:18:27 »

siandien pabandziau dar syki, visas fiskes ir kontaktus pravalyt bet niekas nepadejo, tik kaip buvau keites LEV , tai su nauju apsukos kol saltas variklis budavo 1.1k rpm, siandien ziurejau i apsukas atleidziant pedala kazkaip ties 1,1k rpm susipurot ciut ciut variklis  ir uzgesta bet cia sekunde kokia.

Dar norejau paklaust jeigu LEV su WD40 praplaust ir palik isdziut , padetu ar kaip nors kitaip plaunamas?

Neprisijungęs mendez

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2012 Sausio 30, 19:21:38 »

Dar norejau paklaust jeigu LEV su WD40 praplaust ir palik isdziut , padetu ar kaip nors kitaip plaunamas?

pades  :)

Neprisijungęs jukis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2012 Vasario 01, 21:36:40 »

pades  :)

ACIU padejo , dar pralekiau su masiniuku kad tikrai isitikint.
Tik vienas dalykas buvo keistas LEV pries pusmety ir ji isemes radau tepalo zymu kas ji ir uzstrikdino ant sacio,
tai ar galejo nuo alsuoklio ji ten taip uznest? ar cia tik saltu oru taip?
Ar knaisiotis kazkur giliau?

Neprisijungęs Valdunia

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2012 Vasario 04, 18:42:08 »
Sveiki.kad nekurti naujos temos tai prisiglausiu cia.
Turiu bedą su audi 80 b3 benz/dujos 1.8 ipurskimas.
Neužsiveda ant benzino,kuro siurbliukas veikia.
Vienas man nesuprantamas dalykas, ijungiu kuro siurbliuka,pradedu uzvedineti, atsiranda trenksmas po kapotu ir net nebando griebti,perjungiu ant duju, irgi nesiveda, bet kai atjungiu kuro siurbliuka ,ant duju pradeda uzsivedineti,bet sunkei,prasidirba ir ant dujų dirba gerai.
Ai dar vienas dalykas,jeigu ant dujų užvedineju su ijungtu benzino siurbliu,tai uzsiveda ir uzgesta,uzvedu ir pedala uzspaudziu tai dusdama dirba,pedala atleidziu uzgesta.
Gal kam buvo panaši situacija?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2012 Vasario 04, 19:29:42 »
Sveiki.kad nekurti naujos temos tai prisiglausiu cia.
Turiu bedą su audi 80 b3 benz/dujos 1.8 ipurskimas.
Neužsiveda ant benzino,kuro siurbliukas veikia.
Vienas man nesuprantamas dalykas, ijungiu kuro siurbliuka,pradedu uzvedineti, atsiranda trenksmas po kapotu ir net nebando griebti,perjungiu ant duju, irgi nesiveda, bet kai atjungiu kuro siurbliuka ,ant duju pradeda uzsivedineti,bet sunkei,prasidirba ir ant dujų dirba gerai.
Ai dar vienas dalykas,jeigu ant dujų užvedineju su ijungtu benzino siurbliu,tai uzsiveda ir uzgesta,uzvedu ir pedala uzspaudziu tai dusdama dirba,pedala atleidziu uzgesta.
Gal kam buvo panaši situacija?

susitvarkyk benzina,aisku ne pats.