Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Apšvieskit apie apie Audi 90 quatro "bulkas"  (Skaityta 3970 kartus)

Neprisijungęs Harry

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
stebiu sita tema ir ni***ja nesuprantu apie ka ce ji  :-] Tu bent pats zinai ko nori?  ?!? nori pasidraskyt? tai neziuri i degalu sanaudas ir imi 2.3  ;) busi pirmas sankryzose  :-] :-] :[ o dar jei nori draugu i gala pasisodinti tai TIK 2.3, nes jei pilnas ekipazas busit tai su silpnesniu varikliu galit ir ne pirmi pajudet is sankryzos....  :-] :-] :-] (!?)

Teisybė, kad aš čia "grybą pradėjau pjauti"...prisipažįstu (!?) Šeip mano tikslas buvo sužinoti šitų automobilių trukumus ir privalumus...Aš tai žinau ko noriu  :-] : noriu galios, komforto, ekonomijos, pigios eksploatacijos... Žinau automobilis pakankamai senas tik norisi iš jo viską išspausti ką tik įmanoma... Iš šitų Audi 90q mano svajonė būtų Audi 90q 20v extreme sport Oo) berods tokia, bet manau ji nelabai skirta "paprastam gyvenimui". Èia apie sankryžas  :-] :-] biškutį persistengiau na yra tiesos, kad dažniausiai su užminta tapke išlėksiu, bet ar kuris nors taip nedaro? (!?) :-] :-]   O turi ar turėjo Audi 90q 20v kas nors iš čia esančių?