Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.0e ar 2.0s  (Skaityta 3869 kartus)

Neprisijungęs kerambas

• Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
2.0e ar 2.0s
« Topic Start: 2010 Rugpjūčio 06, 21:02:25 »
sveiki ruosiuosi pirkti audi 80 b4 ,tik man iskilo vienas klausimas ka geriau pirkti 2.0 e85kw pilna ipurskima ar 2.0s 66kw mono ipurskimas noriu suzinot kas is ju patikimesnis maziau genda ir pns dekuj uz atsakymus is anskto.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: 2.0e ar 2.0s
« Atsakymas #1: 2010 Rugpjūčio 06, 21:17:31 »
Žiūrint ar dėsi dujas. Nes dujos pigesnės įsideda į 66kw. o į 85kw geriau tiesiogines dėt (ekonomija geresnė bent trasoj) :)

Neprisijungęs Sharik

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugpjūčio 07, 12:14:31 »
Žiūrint ar dėsi dujas. Nes dujos pigesnės įsideda į 66kw. o į 85kw geriau tiesiogines dėt (ekonomija geresnė bent trasoj) :)

Ka tu nusisneki  (!?)

Vienareiksmiskai 85kw pilna ipurskima. Maza to kad 66kw "Nevaziuoja" tai dar ir sriebia arba tiek pat arba daugiau. o dujas detis cia jau kaip tu nori. Draugauja tos dujos su varikliu tiek tesiogines tiek paprastos, viskas priklauso ar normaliai sudetos ir ar buvo priziurima duju iranga.

P.S. tik pilna ipurskima 85kw.

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugpjūčio 07, 20:46:57 »
p.s. mano post'as dingo, tai ir aš prisidedu prie sharik teigdamas, kad geriau E negu S.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugpjūčio 07, 21:28:22 »
Ale kokie jūs mandagūs, ponas šarikai  :D

Tai tada kam siūlai 85kw, gal geriau 103kw pasiūlyk, juk ten "naikintuvas" ant valinimo  :-] Ant 85kw dirba dujos II kartos, tačiau ryškiai didesnė rizika, kad biškiuką bus bum (sprogimas nedidelis). Man asmeniškai toks variantas netinka, tad aš dėjau tiesiogines ir nesigailiu, nes ekonomiją dar geresnę išlaužiu ir traukia kaip  benzas B-

Ir P.S. aš nedėjau šauktukų, kad tik tiesiogines dėt į tokį variantą, tačiau pabrėžiau, kad GERIAU su jomis  :-]

Tad kitą kartą galėtum neisterikuot ir normaliai komentuot  ;)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugpjūčio 07, 21:32:56 »
žinoma kad S 66kw.
pats turiu c4 monoįpurškimą, tik ten 74kw, maniau bus per silpnas variklis, bet tikrai užtenka.

Neprisijungęs Alvis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugpjūčio 07, 21:37:40 »
Koks tikslas dėt tiesiogines dujas, jei kuro tiek pat srebia? Dedi paprastas ir nematai vargo. Jei viskas tvarkoj su aukšta įtampa jokių šaudymų nėra.Pravažinėjau su paprastom tris metus ir niekas nešovė nei karto.Aš už 85kw variklį, net nežiūrėk į 66kw.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugpjūčio 07, 21:42:10 »
Koks tikslas dėt tiesiogines dujas, jei kuro tiek pat srebia? Dedi paprastas ir nematai vargo. Jei viskas tvarkoj su aukšta įtampa jokių šaudymų nėra.Pravažinėjau su paprastom tris metus ir niekas nešovė nei karto.Aš už 85kw variklį, net nežiūrėk į 66kw.

Bet už tai netraukia kaip benzas, o rieda kaip guolis su 53kw :D Nepyk, bet tu tikrai nepagalvoji, kad su tiesioginėm daugiau vargo atkrenta :) nereikia labai vargintis su aukštos įtampos priežiūra, ryja tokį patį kiekį kokį deklaravo gamintojai (na su lietuvos dujom ~+/- 1ltr), bet trauka gera ir nesinori kišti kojos pro duris, kad paspirti į priekį :D

Kiekvienam savo :) Tad ginčytis čia galima iki nukritimo :D

Neprisijungęs Alvis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugpjūčio 07, 22:08:26 »
Pagal tave isidedi tiesiogines dujas, o visa kita dzin. Nereikia sekt pasakų,nelimpa. Atvažinėjau su paprastom ir traukos užteko, o kad puslitriu daugiau negu tiesioginės ir ryja, tai atperka kainų skirtumas įrangos. Jei vėl tektų tokią jamt, net negalvojęs deciau paprastus kopustus ir tiek.
P.S. vis geriau riedantis guolis su 53kw negu ant kaladžių S6, su kapitalkom kas pusmetį :)
Peace...

Neprisijungęs Sharik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugpjūčio 07, 22:18:19 »
Ale kokie jūs mandagūs, ponas šarikai  :D

Tai tada kam siūlai 85kw, gal geriau 103kw pasiūlyk, juk ten "naikintuvas" ant valinimo  :-] Ant 85kw dirba dujos II kartos, tačiau ryškiai didesnė rizika, kad biškiuką bus bum (sprogimas nedidelis). Man asmeniškai toks variantas netinka, tad aš dėjau tiesiogines ir nesigailiu, nes ekonomiją dar geresnę išlaužiu ir traukia kaip  benzas B-

Ir P.S. aš nedėjau šauktukų, kad tik tiesiogines dėt į tokį variantą, tačiau pabrėžiau, kad GERIAU su jomis  :-]

Tad kitą kartą galėtum neisterikuot ir normaliai komentuot  ;)

NEsamones sneki ir tiek. kalba eina apie 66kw ir 85kw. Pasakiau kad vienareiksmiskai 85kw ir del ko. 85 ant starto kaikuriais atejais geriau ima negu 2.3 98kw. pabreziu kaikuriais, cia ne tik mano zodziai, o patyrusiu zmoniu, kurie jau isbande. Jei nenori kad butu bum, dedi chlapuskes ne viena o dvi, ir tau visiskai nusispjaut, bet BUM buna tik tada kai nepriziuri ir netinkamai elgiesi... pats turiu 2.0E su pirmos kartos dujomis. Taip valina leviau negu benzas, nors palakstymui man ir duju uztenka, jei moki vairuot apdesi ne viena. nemoki tavo bedos (nes galvoji kad viskas galioje). bet dujos tam ir statomos kad pigiai vazinet. As priziuriu, ir jau per metus neturejau jokiu sovimu nei ko.kaip vaziuoju laimingas taip ir toliau, keiciausi zvakes zvaiklaidzius, pasiziuriu itampa karts nuo karto ar islieka kokia turi buti ir pan. Tesiog pirmos kartos reikalauja kiek daugiau prieziurios, taciau 4 karta kai jau sugenda tada paklosi dar daugiau negu uz pirma karta.. Ir beje del sanaudu, tai zmogus su tokia pacia masina sake kad pas mane  beveik taip pat vaziuoja masina kaip ir pas ji su tesioginem dujom ir variklis toks pats, masinos modelis identiskas, o kuro sanaudos 0.5l tik skyriasi.
P.S. nieko pries tesiogines neturiu, kaip tik esu uz. bet esu pries tuos kurie mano kad dujos yra blogai, ypac pirmos kartos. Su pirma karta ant aukstu apsuku varikliui truksta oro, tik tame dideli minusa iszvelgiu. visa kita manau ok.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 07, 22:22:04 sukūrė Sharik »

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugpjūčio 07, 23:18:25 »
temos autorius isvis apie jokias dujas neminejo, o jus cia kad uzsivedet ziuriu :D

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Rugpjūčio 08, 00:02:35 »
Ale kokie jūs mandagūs, ponas šarikai  :D

Tai tada kam siūlai 85kw, gal geriau 103kw pasiūlyk, juk ten "naikintuvas" ant valinimo  :-] Ant 85kw dirba dujos II kartos, tačiau ryškiai didesnė rizika, kad biškiuką bus bum (sprogimas nedidelis). Man asmeniškai toks variantas netinka, tad aš dėjau tiesiogines ir nesigailiu, nes ekonomiją dar geresnę išlaužiu ir traukia kaip  benzas B-

Ir P.S. aš nedėjau šauktukų, kad tik tiesiogines dėt į tokį variantą, tačiau pabrėžiau, kad GERIAU su jomis  :-]

Tad kitą kartą galėtum neisterikuot ir normaliai komentuot  ;)

NEsamones sneki ir tiek. kalba eina apie 66kw ir 85kw. Pasakiau kad vienareiksmiskai 85kw ir del ko. 85 ant starto kaikuriais atejais geriau ima negu 2.3 98kw. pabreziu kaikuriais, cia ne tik mano zodziai, o patyrusiu zmoniu, kurie jau isbande. Jei nenori kad butu bum, dedi chlapuskes ne viena o dvi, ir tau visiskai nusispjaut, bet BUM buna tik tada kai nepriziuri ir netinkamai elgiesi... pats turiu 2.0E su pirmos kartos dujomis. Taip valina leviau negu benzas, nors palakstymui man ir duju uztenka, jei moki vairuot apdesi ne viena. nemoki tavo bedos (nes galvoji kad viskas galioje). bet dujos tam ir statomos kad pigiai vazinet. As priziuriu, ir jau per metus neturejau jokiu sovimu nei ko.kaip vaziuoju laimingas taip ir toliau, keiciausi zvakes zvaiklaidzius, pasiziuriu itampa karts nuo karto ar islieka kokia turi buti ir pan. Tesiog pirmos kartos reikalauja kiek daugiau prieziurios, taciau 4 karta kai jau sugenda tada paklosi dar daugiau negu uz pirma karta.. Ir beje del sanaudu, tai zmogus su tokia pacia masina sake kad pas mane  beveik taip pat vaziuoja masina kaip ir pas ji su tesioginem dujom ir variklis toks pats, masinos modelis identiskas, o kuro sanaudos 0.5l tik skyriasi.
P.S. nieko pries tesiogines neturiu, kaip tik esu uz. bet esu pries tuos kurie mano kad dujos yra blogai, ypac pirmos kartos. Su pirma karta ant aukstu apsuku varikliui truksta oro, tik tame dideli minusa iszvelgiu. visa kita manau ok.
Su pirma karta ant aukstu apsuku varikliui truksta oro, tik tame dideli minusa iszvelgiu. zmogus zino ka sako, sutinku 100proc.  (y)

Neprisijungęs Sharik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Rugpjūčio 08, 15:06:26 »
temos autorius isvis apie jokias dujas neminejo, o jus cia kad uzsivedet ziuriu :D

My bad. Bet neiskenciau, kai zmogus kalba apie tai ko nezino.

Pasikartosiu. Imk 85kw ir  nesuk galvos.

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Rugpjūčio 08, 15:24:11 »

My bad. Bet neiskenciau, kai zmogus kalba apie tai ko nezino.

Pasikartosiu. Imk 85kw ir  nesuk galvos.
vien paziurejus i kw aisku kad 85 geriau, tuo labiau kad kubatura ta pati. :) cia durnas klausimas 66 ar 85  :D o jei det dujas tai perki 2,8 dedi dujas ir vaziuoji kaip zmogus. tuo labiau kad bus priekis grazesnis, komplektacija geresne nei kokiam 2,0l

Neprisijungęs kerambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Rugpjūčio 09, 00:16:46 »
as dujas ir nenoreciau det i 2.0e 85kw manau jis pakankamai yra ekonomsikas ir duju nereikia 7 lirai 100km pakenciama.,bet as norejau izgirsti daugiau nuomoniu apie patikimuma tarp 66kw ir 85 nes zinau akd 66kw ir sunkiai uzmusamas motoras pats vazyneju jau pusantru metu jokio gedimuko niecnieko nebuvo su motoru nutike tuom patenkitas situ motoru audi bulkai manau pakanka galios ir sanaudos mazos 6 litrai o va b4 kazkaip mono per silpnas ir neekonomiskas del to kad b4 kebulas sunkesnis ir mono 66kw per sunku kaip koks arkliukas temptu sunku vezima ir jsi pavargsta ir sanaudos automatiskai didesnes. tai va o el kitu motoru kiti forumuose tik ir raso tas sugenda netraukia saudo ar kitos bedos ,tai man ir idomu suzinot apie 85kw ar jsi lb patikimas ar atvirskciai?

Neprisijungęs ukacaka

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Rugpjūčio 09, 19:53:22 »
as dujas ir nenoreciau det i 2.0e 85kw manau jis pakankamai yra ekonomsikas ir duju nereikia 7 lirai 100km pakenciama.,bet as norejau izgirsti daugiau nuomoniu apie patikimuma tarp 66kw ir 85 nes zinau akd 66kw ir sunkiai uzmusamas motoras pats vazyneju jau pusantru metu jokio gedimuko niecnieko nebuvo su motoru nutike tuom patenkitas situ motoru audi bulkai manau pakanka galios ir sanaudos mazos 6 litrai o va b4 kazkaip mono per silpnas ir neekonomiskas del to kad b4 kebulas sunkesnis ir mono 66kw per sunku kaip koks arkliukas temptu sunku vezima ir jsi pavargsta ir sanaudos automatiskai didesnes. tai va o el kitu motoru kiti forumuose tik ir raso tas sugenda netraukia saudo ar kitos bedos ,tai man ir idomu suzinot apie 85kw ar jsi lb patikimas ar atvirskciai?

Turiu B4 su ABK varikliu 85 KW. Nesusikurk iliuzijų - su šituo aparatu tu nenuvažiuosi 100 km su 7l benzino. Mieste ruoškis pilt 10,5 - 11, o trasoj 8 minimum, jeigu važiuosi 90. Variklis patikimas, o Digifant įpurškimas - įdomus. Jautriausi mazgai - droselinės sklendės padėties potenciometras, oro kiekio matuoklė. Labai nemėgsta, kai į variklį patenka "neapskaitytas" oras, todėl vakuuminių vamzdelių sistema turi būti tvarkinga. Temperatūros davikliai, liambda zondas, taip pat turi veikt be klaidų. Prieš perkant mašiną, siūlau pasitikrint variklio klaidas su VAG-COM. Šiaip paėmus, aparatas user friendly, visur labai neblogas priėjimas, vožtuvų gumeles, diržus galima pasikeist garažo sąlygom, turint ne kreivas rankas. Aš pats keičiau paskirstymo diržą, perrinkinėjau priekinę pakabą, keičiau pečiuko radijatorių. Žodžiu, tokia va nuomonė, jei kas dar domina, prašau klausti.

Neprisijungęs kerambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Rugpjūčio 09, 22:20:45 »
kokia cia izliuzija remiuosi faktais kas supranta rusiskai galit apziureti audi 80 b4 varikliu kuro sanaudos jei cia blefas tada nzn http://avto-russia.ru/autos/audi/audi_80_2-0_e_16v.html aiskiai parasyta kad 2.0e trasoj 6 litrus ima misriai vaziuojant 7,5 .o 2.3e yra pats neekonomiskeuses gereu jau 2.8e

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Rugpjūčio 09, 22:30:18 »
nafik tas 2,0 ? ka ten gero matai? benzinu vazinesi ir ale taupysi varikli nerealiai gera? i 2,3 idejes dujas vaziuosi su 13-14 l simtui, su 2,8 panasiai, o su tuo 2,0 kiek pilsi? 10-11. tai kas geriau, pritaupysi labai is poros litru? tyrinejat kazkokia nesamone, kas jau senai istyrineta ir visiem aisku...

Neprisijungęs kerambas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Rugpjūčio 09, 22:52:58 »
kokius 10-11 :D turiu bulka mono ipurskima mieste ima apie 8 ,reikai moekt vaziuot ir tas 2.0e su 98 benzu imtu ant 0,5 litro kokiu daugiau tapati imtu moekt vaziuot reike ir kuro sanaudos bus kitokios ,

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Rugpjūčio 09, 23:16:00 »
kokio dar patikimumo klausi  kai  tokios masinos variklio kaina kaip y maxima pora kart nueit  vaziuoja ir viena ir kita  duju valgo apie 11misriai labai jau taupant minimum 9 be gazo ,kad 6-7imtu bendzo tai nezinau dyzelis taip,o del malonesnio vaziavimo geriau c4 rinkciaus 

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Rugpjūčio 10, 20:55:59 »
nepirk mono... geriau daugiau pilt ir vaziuot, negu siek tiek maziau pilt bet riedet....
P.S. tik ne mono... (turiu) :V

Neprisijungęs ukacaka

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Rugpjūčio 10, 21:25:06 »
kokia cia izliuzija remiuosi faktais kas supranta rusiskai galit apziureti audi 80 b4 varikliu kuro sanaudos jei cia blefas tada nzn http://avto-russia.ru/autos/audi/audi_80_2-0_e_16v.html aiskiai parasyta kad 2.0e trasoj 6 litrus ima misriai vaziuojant 7,5 .o 2.3e yra pats neekonomiskeuses gereu jau 2.8e

Cia kalbi apie 2l 16V Doch varikliuką. Tai yra ne tas pats, kas dvilitrinis ABK su Digifantu.

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Rugpjūčio 10, 21:56:44 »
kokius 10-11 :D turiu bulka mono ipurskima mieste ima apie 8 ,reikai moekt vaziuot ir tas 2.0e su 98 benzu imtu ant 0,5 litro kokiu daugiau tapati imtu moekt vaziuot reike ir kuro sanaudos bus kitokios ,
as apie dujas sneku, kad 10-11, benzo aisku bus 9. dar pradekit i bulkas 98 pilt, kad sutaupyt ar ale trauktu geriau :-]

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Rugpjūčio 10, 22:13:10 »
tik 85kW. pats turejau tokia b4 avant, labai likau ja patenkintas. kuro sanaudos 10 litru misriai ir nemaziau, bet uztat variklis tikrai vertas demesio. ir aplamai b4 avant rimtesnis pirkinys buvo negu dabartine A4.

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Rugpjūčio 11, 14:47:17 »
66 kw nei ant bendzo netraukia normaliai !!

... as tik 85 kw !!