Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.0e ar 2.0s  (Skaityta 3861 kartus)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Re: 2.0e ar 2.0s
« Topic Start: 2010 Rugpjūčio 08, 00:02:35 »
Ale kokie jūs mandagūs, ponas šarikai  :D

Tai tada kam siūlai 85kw, gal geriau 103kw pasiūlyk, juk ten "naikintuvas" ant valinimo  :-] Ant 85kw dirba dujos II kartos, tačiau ryškiai didesnė rizika, kad biškiuką bus bum (sprogimas nedidelis). Man asmeniškai toks variantas netinka, tad aš dėjau tiesiogines ir nesigailiu, nes ekonomiją dar geresnę išlaužiu ir traukia kaip  benzas B-

Ir P.S. aš nedėjau šauktukų, kad tik tiesiogines dėt į tokį variantą, tačiau pabrėžiau, kad GERIAU su jomis  :-]

Tad kitą kartą galėtum neisterikuot ir normaliai komentuot  ;)

NEsamones sneki ir tiek. kalba eina apie 66kw ir 85kw. Pasakiau kad vienareiksmiskai 85kw ir del ko. 85 ant starto kaikuriais atejais geriau ima negu 2.3 98kw. pabreziu kaikuriais, cia ne tik mano zodziai, o patyrusiu zmoniu, kurie jau isbande. Jei nenori kad butu bum, dedi chlapuskes ne viena o dvi, ir tau visiskai nusispjaut, bet BUM buna tik tada kai nepriziuri ir netinkamai elgiesi... pats turiu 2.0E su pirmos kartos dujomis. Taip valina leviau negu benzas, nors palakstymui man ir duju uztenka, jei moki vairuot apdesi ne viena. nemoki tavo bedos (nes galvoji kad viskas galioje). bet dujos tam ir statomos kad pigiai vazinet. As priziuriu, ir jau per metus neturejau jokiu sovimu nei ko.kaip vaziuoju laimingas taip ir toliau, keiciausi zvakes zvaiklaidzius, pasiziuriu itampa karts nuo karto ar islieka kokia turi buti ir pan. Tesiog pirmos kartos reikalauja kiek daugiau prieziurios, taciau 4 karta kai jau sugenda tada paklosi dar daugiau negu uz pirma karta.. Ir beje del sanaudu, tai zmogus su tokia pacia masina sake kad pas mane  beveik taip pat vaziuoja masina kaip ir pas ji su tesioginem dujom ir variklis toks pats, masinos modelis identiskas, o kuro sanaudos 0.5l tik skyriasi.
P.S. nieko pries tesiogines neturiu, kaip tik esu uz. bet esu pries tuos kurie mano kad dujos yra blogai, ypac pirmos kartos. Su pirma karta ant aukstu apsuku varikliui truksta oro, tik tame dideli minusa iszvelgiu. visa kita manau ok.
Su pirma karta ant aukstu apsuku varikliui truksta oro, tik tame dideli minusa iszvelgiu. zmogus zino ka sako, sutinku 100proc.  (y)