Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pr.sedynes i Coupe B3. (Nuo kokio dar modelio tinka?)  (Skaityta 3813 kartus)

kostis

• Svečias
1.Nuo kokio modelio dar tiktu priekines sedynes i Coupe B3? 90,B4,Coupe B4?  2. Ar tiktu visas salonas nuo Coupe B4?
3.Kokios mzd salono kainos,veliuro,medziaginio (visos sedynes ir duru apdailos)
o klausiu todel,kad yra vienas Coupe,tik vat priekines sedynes sutrintos
(salonas toks ryzo veliuro)  :f

Neprisijungęs Ernestas

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
tjp tinka nuo b4 ;) o kainos gero recarinio salono kaskur 250lt. o kokias dar idetum tj nuo kokio cabriko priekines manau tj tikraij idetum o kjp galine tj nzn sekmes ;) (h)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Nesutrinto rekaro veliuro salono kaina ~ 250-300lt, nesutrinto rekarinio salono (paprasto) ~150-200lt, nesutrinto paprasto salono kaina ~150lt. I komplekta įeina visos sėdynes (priekis; galas) ir "obšyfkės" (Priekis; galas). Dėveto odinio salono kaina įvairi: gali būti ir 400lt ir 800lt, priklauso nuo pardavėjo :) Kažkas tokio. O jei sutrintas salonas ir jis metosi pas ką nors - tai ir už ačiū visa atiduos  :-]

kostis

• Svečias
Nesutrinto rekaro veliuro salono kaina ~ 250-300lt, nesutrinto rekarinio salono (paprasto) ~150-200lt, nesutrinto paprasto salono kaina ~150lt. I komplekta įeina visos sėdynes (priekis; galas) ir "obšyfkės" (Priekis; galas). Dėveto odinio salono kaina įvairi: gali būti ir 400lt ir 800lt, priklauso nuo pardavėjo :) Kažkas tokio. O jei sutrintas salonas ir jis metosi pas ką nors - tai ir už ačiū visa atiduos  :-]
kam tos galines absyvkes,jos visos vienodos visos juodos plastmasines 8:8 mmm,visai noreciau recariniu sedyniu ar viso salono,bet ju  laaaaabai sunku rast  :/

kostis

• Svečias
Beja klydau salonas neryzas,o pilkas :V

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
nu as turiu salona prdavimui visas recarinis tamus tik vairuotojo sedyne yra kitokia odine ymesta cia tokia gryzo is vokeciu  ;) jei susidomejai rasyk i pm kaina nedidele sito salono  ;)

kostis

• Svečias
Pas mane buvusiam cupe,tokio pat tipo salonas buvo,bet kad nelabai man jis i recaro buvo panasus 8:8 Ernestai sorry,bet man ta odyne sedyne kliuva,noris tvarkos :-)

kostis

• Svečias
Pas mane buvusiam cupe,tokio pat tipo salonas buvo,bet kad nelabai man jis i recaro buvo panasus 8:8 Ernestai sorry,bet man ta odyne sedyne kliuva,noris tvarkos :-)
va radau,kas man i recaro asocijuojas http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=10312.0 :)

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
tuzikas- pas mane ten toks pats recaras kjp tu daveij linka tik tas su porankiu :-] tj as tik pasiuliau tavo valia rinktis sekmes beieskant ;) (h)

kostis

• Svečias

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
ner uz ka  :-] (h)

kostis

• Svečias
Beja nuo anglo salonas tinka? :) sedynes turbut pagal viska turetu tik,o duru apdailos? Nes kazkaip vairuotojo pusej turi but el langu ir veidrodeliu valdymas,o ne keleivio

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
as kai recaro ieskojau (tarp kitko pas mane toks pats kaip ernesto) tai uzsiknisau... o jie taip megsta issitrinti :) aisq cupui rasti lengviau nei divinoskei  (+)

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
tjp nuo anglo tinka ;) ir absyfkes viskas tink kad buna ir keleivio puseij ta rankena su dviem mygtukaijs elektriniu langu ir veisrodeliu reguliavimo bet manau tj niekam nemaiso (aa) (h) tomazai ka turejau omenyje issitrina ta prasme issipurvina ar kjp? 8:8

kostis

• Svečias
Vakar rasiau emaila vienam zmogui (radau skelbima autotuninge.lt),paklausiau kiek kainuotu salona BMW 5 ir Audi Coupe (visas sedynes ir duru apdailas Eko oda arba veliuru aptraukt. Tai 1000lt :D :D nesvarbu ar EKO ar veliuras, daugiau duru ar maziau  (!?)

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
ta prasme ir bmwo ir cukepto salonus ar tik vieno kaskurio salono 1000lt? ?!?

kostis

• Svečias
Bmw 1000lt ir cupo 1000lt nepriklausomai ar Eko oda ar veliuru traukt

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
mano salonas dabar pas zmogu, kuris ta pati uz 600 - 700 tokiom pat medziagom padaro su sedyniu poralono tvarkymu ;) 868795411. rekomendavo bajoras. ziuresim kaip padarys :)

kostis

• Svečias
mano salonas dabar pas zmogu, kuris ta pati uz 600 - 700 tokiom pat medziagom padaro su sedyniu poralono tvarkymu ;) 868795411. rekomendavo bajoras. ziuresim kaip padarys :)
dekui tomazai ;) beja cia Kaune tas zmogus? :)

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
pasiskambink ir suzinosi ;) bet manau kad kaunas (h)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
Kaunas, prie "nemuno ziedo" kacergineje.

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį

O cia paprastas rekaras? Kaip ta medziaga pavadint?

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
cia silkinis recaras ;) ir gan neblogai issilaikes :)

kostis

• Svečias
Cia gal to cupo salonas kur galinis tiltas suvarytas,apie kuri man uzvakar pasakojai? :V