Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Garso izoliacija  (Skaityta 3502 kartus)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
Garso izoliacija
« Topic Start: 2007 Lapkričio 18, 18:35:43 »
Pas mane B4  kaskodel jauciu kad labai prasta garso izolecija nuo variklio skyriaus, vaziuojant per bala labai girdisi vandens teskimas i posparni, su kitom vaziuojant netaip girdisi, beto variklio garsas salone didelis, kaip galima ta izolecija pagerinti?

daug darbo viska isklijuot nuo variklio skyriaus?
ir su kuo klijuot?  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 16, 14:34:37 sukūrė -=stam=- »

Evaldas

• Svečias
Garso izoliacija
« Atsakymas #1: 2007 Lapkričio 18, 18:43:46 »
Va, man irgi mintis yra visus posparnius su kažkuo apdėti, kad kuo mažiau padangų triukšmas girdėtūsi. Kokias medžiagas reiktų naudoti?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 16, 14:36:31 sukūrė -=stam=- »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #2: 2007 Lapkričio 18, 19:00:24 »
o posparnius turi? Seip nera per daug ko noreti is sios klases masinu. O klijuoti reiktu visa kebula kad gauti efekta. Cia tikrai daug darbo.

Evaldas

• Svečias
Garso izolecija
« Atsakymas #3: 2007 Lapkričio 18, 19:11:25 »
Darbas dzin, bent man. Kokias medžiagas naudoti, kad efektą pajusti? Man kažkaip iš priekinių posparnių per daug triukšmas girdisi, viską nuardęs buvau, tai viskas ok, pas kitas a8 irgi tas pats. Tai ir noriu kažką padaryti ten.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #4: 2007 Lapkričio 18, 19:22:21 »
seip storas smalos lakstas butu geriausias. Taciau gali naudoti kiek imanoma tankesni paralona, anas klijuojams buna. O norint padidinti garso izoliaciaja nepakaks kazkur uzdeti lopa. Darosi viskas paeiliui- isislupi visa salona, paneles, kilimus, tada viska iskloji ir atgal susikrauni ;)

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #5: 2007 Lapkričio 18, 19:34:42 »
vibro izoliacija (kaip bajoras minejo storas smalos (bitumo) lakstas arba keli lakstai), termo izoliacija (toks kaip veltinis - yra senukuose), pusta guma kuria apsildomi vamzdziai, triuksmo izoliacija (kaune parduoda zakona.lt), prie paciu posparniu galima pritvirtinti plona kilimine danga (panasu principa maciau naujose auto) ir tai manau dar ne viskas ;)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #6: 2007 Lapkričio 18, 19:38:40 »
pirma - patikrinkit duris - ar lygiai uzsidaro (kad b girdis - cia norma, kad a8 girdis - tai nenorma).
Anw, jai noresit kazka apciuopiamo padaryt - teks raut visa salona lauk, ir klijuot garso izoliacija ir vibro izoliacija, o tai jau kainuoj :)
Seip daugiausia garso eina per variklio prtvara - nuo variklio, bei gale prie galiniu ratu arku, bei per dureles. Galima i tai orientuotis, tik tas vietas ardyt ir bandyt keist kazka.
Seip tai galima dar senoviskai (taupiai) - graviteksu nupurksht arkas :)

Evaldas

• Svečias
Garso izolecija
« Atsakymas #7: 2007 Lapkričio 18, 19:48:19 »
Sakau, pas mane garsas gal nebent nuo didelių padangų labiau girdimas. Ir tikrai niekur nesigirdi per duris ar per variklio pertavarą, o toks jausmas, kad pernelyg triukšmauja posparniai nuo visokių akmenukų.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #8: 2007 Lapkričio 18, 20:08:21 »
man kad bent variklio nesigirdetu, triuksmas is lauko bala nemate, nors ir nepatinka uzia kaskaip nuo ratu, mano audi 90 89 metu kaskaip tylesne budavo  (!?)

Liutazbn

• Svečias
Garso izolecija
« Atsakymas #9: 2008 Balandžio 01, 14:20:58 »
Jei dar kam ydomu, tai seniau turejau ziguli, kuriame buvo isluptas visas salonas. Uze siaubingai, tai nusprendziau ydeti ji atgal, bet ydėdamas po kilimais prigrudau sintipono ir porolono, na kad prie skardos liestusi, dar ta visa vidu buvau sutepes bituku tai jis prilipo, padejo ir labai zymiai. Dabar bulkej B3 suplyso guma duru, tai vaziuojant ypach kai slapia, tai triukshmas baisinis per ta vieta.

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #10: 2008 Balandžio 01, 14:32:32 »
kai klijavau duris vibro izoliac., tai teko kuri laika be vienos duru absyvkes vazinet, tai tarpas buvo - eina sau koks triuksmas. paskui buvau uzdejes taip, kad neprisispaudus buvo gerai - irgi triuksmavo nemazai. ypac triuksmu padaugeja, kai buna kasnors isardyta, nuimineta, kad ir sparnas msinos ir neteisingai sudeta atgal, nes net bulkoj mano yra visokiu vietu kur dedasi koks paraloniukas, guma, plastmasiukas ar hermetiko gamykliskai uzpusta juosta, kad uzpildyt tarpeli. ardant daznai visi siti "navarotai" iskrenta ir imi galvoti is kur jie cia atsirado. jei randi is kur - idedi atgal, nes darai "kaip sau", o jei meistrai ardo, tai visko buna...

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #11: 2008 Balandžio 01, 14:36:19 »
Arcimas, dyzelis gi pas tave, tuo labiau ne naujas, priprask arba muziką garsiau pasileisk ir nesuk galvos:)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #12: 2008 Balandžio 01, 14:42:14 »
Arcimas, dyzelis gi pas tave, tuo labiau ne naujas, priprask arba muziką garsiau pasileisk ir nesuk galvos:)

kad vaziuoji su kokiu pasatu ar dar kokiu senu dizelioku, tai taip dusliai girdisi, o pasmane ciut ne kaip su pravirom durimis :D galvoju gal duslintuvas kur kiauras, bet kad niekur nerandu kad praleistu :(

pats juk girdejei ;) dabar jau baigiu priprast, anksciau tai ant benzo vaziuodavau ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 01, 14:47:26 sukūrė arcimas »

alvis08

• Svečias
Garso izolecija
« Atsakymas #13: 2008 Balandžio 02, 21:35:14 »
Logiškai galvojant, Jei garsas žymiai didesnis už įprasta tokiam modeliui ar net primena važiavimą su nepilnai uždarytomis durimis tai pirmiausiai Ieškočiau nesandarumų. Pusiau rimtai sakant, kai pradžius pralėkt kokiu labai dulkėtu vieškeliu ir pažiūrėt ar salone nepasidarys trošku  :) .

Neprisijungęs Ignys

• Įrašai: 315
    • Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #14: 2008 Balandžio 02, 23:05:26 »
 ff garso izoliacija pilnai bet be darbo vien dvi durys kastuoja 60-100lt priklauso nuo medziagos, tai galima paskiaciuoti pagal dureliu plota kiek masinai reikia ir apskaiciavus gaunama nemenka sumele :)  (+)

Liutazbn

• Svečias
Garso izolecija
« Atsakymas #15: 2008 Balandžio 03, 10:23:51 »
O gal geriau nusiteikti kaip ash kad pas mane bulka vezimas nes shvelniai vaziuoja tik nauju asfaltuotu keliu, ir pasigarsint audio :) man garsai butu visai pofik, bet tas visas vibracijas jauciu kiaurai :)  (+) o privalumas tas, kad gerai jauciu kur kas bilda ir ka reikia tvarkyt :) bet ko noret... pas mane dar kazkoks keistas tos bulkos variantas, zemesne 5 cm nei visos, o jau kietumas tai... bet man patinka :) (!?) :H

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #16: 2008 Balandžio 03, 10:44:22 »
o pas tave spiruokles ne sport?  :)

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #17: 2008 Balandžio 03, 16:43:10 »
vibro izoliacija (kaip bajoras minejo storas smalos (bitumo) lakstas arba keli lakstai), termo izoliacija (toks kaip veltinis - yra senukuose), pusta guma kuria apsildomi vamzdziai, triuksmo izoliacija (kaune parduoda zakona.lt), prie paciu posparniu galima pritvirtinti plona kilimine danga (panasu principa maciau naujose auto) ir tai manau dar ne viskas ;)

prie kokiu prekiu tas veltinis senukuose? nes ishlupau del supuvimo, reikia pirkt nauja. aciu

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #18: 2008 Balandžio 03, 19:55:24 »
cosmo, dabar jau nepamenu. megoj buvo atrodo prie katilu visokiu ar prie pustos gumos vamzdziam apsildyt, bet tikrai atsimenu maciau net skirtingu storiu :)

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #19: 2008 Balandžio 04, 08:57:18 »
cosmo, dabar jau nepamenu. megoj buvo atrodo prie katilu visokiu ar prie pustos gumos vamzdziam apsildyt, bet tikrai atsimenu maciau net skirtingu storiu :)

dekui, ieshkosiu ;)

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #20: 2008 Balandžio 16, 10:20:34 »
blyn, ishknisau visa ermitaza - neradau, siulo kazkokia stiklo ar akmens vata :):) na dar reix senius apziuret

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
Garso izolecija
« Atsakymas #21: 2008 Balandžio 16, 14:20:40 »
zmones, jus jieskot turbut tingit :D nueini i senukai.lt viskas kaipa ant delno ;) belieka tik i pacius senukus nuvykti
http://www2.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?op=3&id=000050782111

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Garso izoliacija
« Atsakymas #22: 2008 Balandžio 16, 14:36:51 »
temos pavadinime nedarome klaidų ;)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
Garso izoliacija
« Atsakymas #23: 2008 Balandžio 16, 14:44:41 »