Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ar yra skirtumas tarp B3/B4 salono veidrodeliu?  (Skaityta 2873 kartus)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Ar yra skirtumas tarp B3/B4 salono veidrodeliu?
« Topic Start: 2007 Lapkričio 23, 02:56:50 »
Norejau paklausti siektiek kvailoka klausima, bet visgi... ar yra koks skirtumas, tarp audi B3 salono veidrodelio ir audi B4?  Ta prasme jo pati forma, ilgis.. ir t.t :) aisku galeciau nulekt i koki "shrota" ir palygint juos abu, nes va man atsitiko siokia tokia bedele, kad jo prireike :D na bet tinginys yra tinginys  :V :D tad jei nesunku - atsakykit :)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Manau, kad nesiskiria.
Bet jei ir skiriasi, tai koks skirtumas? Imi ir klijuoji su visu korpusu prie stiklo nuo B4 ar atvirksciai ir viskas grazu bus.

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
nesiskiria, o jeigu ir skiriasi tai keliais mm :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Jau pats isitikinau, kad nieko nesiskiria B3/B4 salono veidrodeliai  :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
o visiskai nesiskiria ar tik ta vientisa plastmasine dalis tokia pat? nes pas mane keleivio puses kreivai stovi. bandziau perstatyti ant kitu skyliu, bet nieko, truputeli geriau bet ne normaliai  :V. gal ten nuo b3 imtas ta apatine dalis (nzn kaip pavadinti - padelis, balnelis  :s).

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
Am.. as apie soninius veidrodelius nezinau :) cia buvo kalbeta apie salono veidrodeli  :) pagal ideja, tai neturetu skirtis, juk tos pacios audi, tik kebulai siektiek skiriasi, bei varikliu gama  :)

• Žiūrėti profilį
tai va ir galvoju... sparnai b3 ir b4 skirtingi, tai galvoju ar vienodos ir dureles... jei skirtigos tai vad reikia ir skirtingo to padelio su skirtingu pakreipimu...

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
pas mane salione irg B4 veidrodis 1:1 man nieko klijuot nereikejo, jis pasisuka ir nusijama, ... o tas metalas nealimpa nuo stiklo. berods dar buwau ziurejas i A4 veidrodi pridejimas toks pat tik ilgesnis buwo, nestandartinis kzkoks

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
pas mane salione irg B4 veidrodis 1:1 man nieko klijuot nereikejo, jis pasisuka ir nusijama, ... o tas metalas nealimpa nuo stiklo. berods dar buwau ziurejas i A4 veidrodi pridejimas toks pat tik ilgesnis buwo, nestandartinis kzkoks

Na pas mane jis buvo "nuneštas" visas, ir su tuo metaliuku ant stiklo :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
tai va ir galvoju... sparnai b3 ir b4 skirtingi, tai galvoju ar vienodos ir dureles... jei skirtigos tai vad reikia ir skirtingo to padelio su skirtingu pakreipimu...

Hmm.. galiu patyrinet kuria diena savo B4 coupe, bei gretimam kieme stovincia audi b3 Coupe, gal atrasiu kanors skirtingo ties tais veidrodeliais, bet abejoju :)

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
neverta ir tyrinet - tas pats  ?!?

• Žiūrėti profilį
o tai gal zinot tada kokio velnio jis kreivai stovi?  :V
mieste dar maciau viena b4 su panasiu defektu. nesinori kito pirkti isitikinti, o pasimatuoti nuo ko kiti irgi neturiu galimybes...

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
mieste dar maciau viena b4 su panasiu defektu. nesinori kito pirkti isitikinti, o pasimatuoti nuo ko kiti irgi neturiu galimybes...

Gali buti veidrodelio padas paluzes  ;) Pasuk savo veidrodeli ir paziuresi kaip jis pritvirtintas.

• Žiūrėti profilį
neverta ir tyrinet - tas pats  ?!?
o vienodi tie padai?

• Žiūrėti profilį

Gali buti veidrodelio padas paluzes  ;) Pasuk savo veidrodeli ir paziuresi kaip jis pritvirtintas.

kreivasis padas turi 4 skyles. bet varztai suskti istirizai, kad kuo taisyklingiau stovetu. atitinkamai susukti ir kaires puses varztai, bet tas graziai stovi. nors ten tik 2 skyles. speju kazkas su desiniu chimicinta ir isgreztos papildomos skyles.. :V

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
tiek teoriškai tiek ir praktiškai identiški veidrodėliai. juose buna po 4 skylutes. O duryse po 2 kiekvienam veidrodžiui. Priklausomai nuo to pro kokias skylutes prisuksi (jei taip išsireikšt galima) taip ir veidrodis stovės  ;)

• Žiūrėti profilį
nu taip... tai as persukau taip kaip betu geriau.. buvo dar kreiviau! nors ir db kreivas   :-{.. o ir padas dabar nera graziai prisispaudes prie kebulo (dureliu)... :/

Neprisijungęs vital1

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
pas mane ir stovejo nuo b3 tai irgi ziurejo i virsu poto nupirkau nuo b4 dabar ligiai stovi. skirtumas pacio pado kampas nes kaip girdejau b4 nuo b3 kebulas apvalesnis

• Žiūrėti profilį
taip ir maniau kad cia tas padas daro viska ;)

gal kas nori keisti elektra valdoma sildoma desini b3 veidrodeli i toki pati b4'os veidrodeli?  (h)

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
pas mane ir stovejo nuo b3 tai irgi ziurejo i virsu poto nupirkau nuo b4 dabar ligiai stovi. skirtumas pacio pado kampas nes kaip girdejau b4 nuo b3 kebulas apvalesnis

Kuo B4  kebulas apvalesnis uz B3 (ypac durys)?  (!?) Duru tos pacios skardos eina B3 ir B4, tik moldingas skyriasi.

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
taip ir maniau kad cia tas padas daro viska ;)

gal kas nori keisti elektra valdoma sildoma desini b3 veidrodeli i toki pati b4'os veidrodeli?  (h)

Na zinok specialiai net i ETKA ilindau, ji rodo, kat tas pats veidrodelis ejo i B3, B4, cabrio, coupe. Gal tavo padas koks pasedes  :V

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
kaip supratau kalba eina apie apie duru veidrodelius tai pas mane irgi buvo nuskintas veidrodukas ir pastatytas nuo B3 tai jis biskeli kitoks, ta dalis kur sukasi prie dureliu ji kazkokia kitokia - ji nesigula normaliai, kai pirkau masina net nepastebejau - o kai ploviau ziuriu kazkaip ne taip veidrodukas prisuktas, pasukau ji tai net papildomai skyles isgreztos...

• Žiūrėti profilį
kaip supratau kalba eina apie apie duru veidrodelius tai pas mane irgi buvo nuskintas veidrodukas ir pastatytas nuo B3 tai jis biskeli kitoks, ta dalis kur sukasi prie dureliu ji kazkokia kitokia - ji nesigula normaliai, kai pirkau masina net nepastebejau - o kai ploviau ziuriu kazkaip ne taip veidrodukas prisuktas, pasukau ji tai net papildomai skyles isgreztos...
ir pas mane isgreztos (+) ir taip pat "padas" nepriglunda graziai prie kebulo :V