Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Variklio kodas  (Skaityta 2298 kartus)

Neprisijungęs MTM coupe

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
Variklio kodas
« Topic Start: 2012 Lapkričio 07, 12:57:59 »
Sveiki,net nzn kaip cia paklaust :Dzodziu pas mane situacija tokia kad keistas variklis i NF(101kw)o dokumentuose raso kad turi butu 85kw.Nuvaziavus registruot-neregistruoja,sako eik ekspartize :-{Tai vat ar iseitu tokia makle padaryt,kad isimt si motora ir idet 85kw(del priregistravimo)ir ar yra kokie specifiniai variklio kodai kaip pvz HP,JS,SK kurie priklausytu nuo kebulo numerio?ar tiesiog galiu det bet kuri is siu isvardintu variantu svarbu kad tik butu 85kw.Nes jei si makle praeis su registravimu,tai vel atgal bus patubdytas NF motoras.laukiu minciu

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Ats: Variklio kodas
« Atsakymas #1: 2012 Lapkričio 07, 13:00:24 »
Man atrodo kad pigiau išeitu dėdėms iš TA į kišenių įdėt :bedantis:

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Lapkričio 07, 13:16:40 »
Nuo kada variklio nr registruoja?

Neprisijungęs MTM coupe

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Lapkričio 07, 13:26:47 »
Skambinaus i regitra tai kazkokia mergaite paaiskino kad ir identisku varikliu keiciant ekspertize reikalinga(nauja tvarka),bet sakau kaip jie atpazins ar variklis keistas ar ne jei pas mane dokuose tik kw nurodyti o nr nenustatytas.tada liepe skambinti ekspertams jie turi ale geriau zinot.O su pakiselem tai mielai sutikciau tik nzn per ka ir kam :D

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Lapkričio 07, 18:25:03 »
Sveiki,net nzn kaip cia paklaust :Dzodziu pas mane situacija tokia kad keistas variklis i NF(101kw)o dokumentuose raso kad turi butu 85kw.Nuvaziavus registruot-neregistruoja,sako eik ekspartize :-{Tai vat ar iseitu tokia makle padaryt,kad isimt si motora ir idet 85kw(del priregistravimo)ir ar yra kokie specifiniai variklio kodai kaip pvz HP,JS,SK kurie priklausytu nuo kebulo numerio?ar tiesiog galiu det bet kuri is siu isvardintu variantu svarbu kad tik butu 85kw.Nes jei si makle praeis su registravimu,tai vel atgal bus patubdytas NF motoras.laukiu minciu
o kas tau liepia aiskint kad cia keistas variklis? sakyk nieko nznau, o del kitovatu gal regitros darbuotojas suklydo praeita karta berasydamas ;)

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Lapkričio 07, 18:56:47 »
Draugas neperseniausiai pirko III golfa, registruiodamas vare per budele, variklio kodui nustatyt, bet variklis buvo labai aprudijes ir kodo nesimate, todel uzrase kodas nenustatytas.
Busiu kaip tikras lietuvis ir pasiulysiu ant variklio nr kokios druskos uztept ir vaziuoti darkarta :D

Neprisijungęs MTM coupe

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Lapkričio 08, 17:30:13 »
Optimistas ziuriu Justinux :-]nieko,pereisiu ta ekspertize kaip priklauso 180 lt ir tvarkele.O variklio kw matosi kad skiriasi pazejus i teh pasa ir patikrinus koda.

Neprisijungęs kiesza

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Lapkričio 11, 17:36:09 »
Aš registruodamas ubage irgi bandziau ta dede is regitros  itikinet, kad pas mane 2.2 kv 100kw ,  bet anas atsidare bagazine ir susirado lipduka , o ten JS  :D  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 11, 17:37:58 sukūrė kiesza »