Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Problemele su Audi 80 (1985m - perechodas)  (Skaityta 2743 kartus)

Neprisijungęs Donis A4

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Problemele su Audi 80 (1985m - perechodas)
« Topic Start: 2009 Gegužės 03, 22:21:01 »
Gal kas esate susidures ar kas ismanot ta reikala:

Trumpai sakant viena karta sustojau ir nebepakuriau... Suki rakteli iki degimo - viskas OK.... Suki toliau starteris nei krust degimas ijungtas bet masina nei garselio papildomo neparodo...  :V Islipi, su rankom pastumi metra i prieki, metra atgal, isedi ir vel kuriasi, kartais uztenka ir begius pametyti ir vel kuriasi...  (!?) Bet taip buna ne kiekviena karta, bet uzplaukia per diena viena ar kelis kartus....  :-{ (Nors per diena tenka uzkurti koki 50 kartu)
Atrodo butu galima taip ir zaistis, bet kai stovi muitineje, tai tikrai nemalonu....  ff Kame cia saknys?  ?!?

Gal kas pagelbesit...  :V

Isanksto dekoju...  ;)

adavai

• Svečias
gal starteris pareina jau,jei sukant jokiu zenklu nerodo,paprasciausiai uzkerta ir tiek,man panasiai buvo su 200,tai dingo ta beda po starterio keitimo

Neprisijungęs Donis A4

• Žiūrėti profilį
gal starteris pareina jau,jei sukant jokiu zenklu nerodo,paprasciausiai uzkerta ir tiek,man panasiai buvo su 200,tai dingo ta beda po starterio keitimo

Na bent pasuktu nors taip kaip nusedusiam akumui, o dabar nei krust.... O kai pajudini masina smarkiau ir vel kuri laika gerai kuriasi...  :V Ar manai kad starteris nuo pajudinimo atsigauna?  :V

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
 :-] juokinga beda man ant mano exGolfuko taip buvo, laida nuo akumo iki starteriu patikrink, man tais laikais uztekdavo tik duris atidaryt ir uzdarant stipriau trinktelt, nuo senatves laidas pasidenge oksidais ir net pazaliuoja, sumazeja laidumas, greiciausei ir pas tave tas pats

Neprisijungęs Donis A4

• Žiūrėti profilį
:-] juokinga beda man ant mano exGolfuko taip buvo, laida nuo akumo iki starteriu patikrink, man tais laikais uztekdavo tik duris atidaryt ir uzdarant stipriau trinktelt, nuo senatves laidas pasidenge oksidais ir net pazaliuoja, sumazeja laidumas, greiciausei ir pas tave tas pats

Dekuj...  ;) Ryt paziuresiu...  ;)

Neprisijungęs Donis A4

• Žiūrėti profilį
 :V

Neprisijungęs dusia

• Panevėžio regiono koordinatorius, Valdybos narys
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3913
    • Žiūrėti profilį
Pagal aprasytus pirmus simptomus tai galetu buti uzvedimo spyneles kontaktu gedimas bet jei pajudinus masina atsigauna tai net nezinau :V ... O ar ziurejai kokia laidu ir ju tvirtinimo bukle prie pacio starterio ? Ar nenusimaskatave kas, ar neapeje oksidais ?
be audi..

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
starterį keisk, buvo tokia bėda mano ubagėj kvatrinėj.........