Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip sutvarkyti "perechodo" moldingus?  (Skaityta 1119 kartus)

Neprisijungęs gede

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
Kaip sutvarkyti "perechodo" moldingus?
« Topic Start: 2013 Balandžio 12, 23:04:57 »
Sveiki vyručiai, yra tokis blogas reikalas ant mano "perechodo" moldingų, t.y. jie surūdiję(žemiau foto), visi prasto stovio. Automobilio kėbulas padoriai išsilaikęs, o šitos drapanos tiesiog širdį "daužo" ir vaizdą gadina. Norėčiau juos pakeisti, tik iškart atsiranda keletas klausimų - kiek težinau(neįpatingai) jie yra priklijuoti, tai ar man nulupant senuosius, nenulupsiu dažų(nesulankstysiu durelių), nes tie moldingai- laaabai didelė tikimybė, kad gamykloje priklijuoti? Gal kam teko nulupinėti ir galite pasidalinti patirtimi(be izdevalkių)? Tarkime, jei pavyktų sėkmingai nulupti senuosius, ar egzistuoja normalūs klijai, kad priklijuočiau naujai įsigytus(dar nežinau, ar tai bus iš parduotuvių, ar pdv- priklauso, ar įmanoma gauti tokiam modeliui naujus moldingus)? Esu gavęs patarimą, na jis man tokis kreizovas  (!?) atrodo-restauruoti tuos pačius, ta prasme nenulupant, kažkuom užterlioti-apdoroti ir nudažyti?
P.S.  prisipažinsiu, niekad neesu tokio reikalo daręs, žodžiu "čainikas" konkretus toje srityje...