Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Prietaisų skydelio kontrolinės lemputės  (Skaityta 3701 kartus)

mAtUxAz

• Svečias
Prietaisų skydelio kontrolinės lemputės
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 29, 17:23:25 »
Sveiki visi, neseniai pastebėjau, kad yra kažkokių keistų nežinomų lempučiu mano 1986 Audi 80 CC Turbo Diesel prietaisų skydelyje (kai saulė smarkiai šviečia pasimato vos vos). Gal yra koks būdas jas visas uždegti ir pažiūrėti kas ten per velnias .... :-]
Atleiskit už tokį kvailą klausimą, bet tiesiog įdomu...

Neprisijungęs TomisTomis

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį
Re: Prietaisų skydelio kontrolinės lemputės
« Atsakymas #1: 2011 Rugpjūčio 29, 18:09:25 »
Taip ju ten yra sociai, man atrodo net "ABS" yra  :-] . Bet ju uzdegti nera jokio budo, nes ten paprasciausiai lempuciu NERA. Jei tu navarotu tavo masinos modifikacijoje nenumatyta, tai niekas ten lempuciu ir nedejo, vat taip  (!?)

mAtUxAz

• Svečias
« Atsakymas #2: 2011 Rugpjūčio 29, 20:37:35 »
Taip ju ten yra sociai, man atrodo net "ABS" yra  :-] . Bet ju uzdegti nera jokio budo, nes ten paprasciausiai lempuciu NERA. Jei tu navarotu tavo masinos modifikacijoje nenumatyta, tai niekas ten lempuciu ir nedejo, vat taip  (!?)

Tai gal būtų kaip nors galima tas lempuciu ikonas pamatyti? Pvz. maciau kad yra priesrukiniu lempu ikona, nors mano audinėj nėra priesrukiniu lempu  :-]

Neprisijungęs TomisTomis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Rugpjūčio 29, 22:12:28 »
Zinoma galima, issiimi skydali ir pasisvieti su zibintuveliu is galo.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Rugpjūčio 29, 23:13:13 »

Tai gal būtų kaip nors galima tas lempuciu ikonas pamatyti? Pvz. maciau kad yra priesrukiniu lempu ikona, nors mano audinėj nėra priesrukiniu lempu  :-]
vaikystej eidavom ziureti pro bobu pirties skyriaus langus.

mAtUxAz

• Svečias
« Atsakymas #5: 2011 Rugpjūčio 30, 11:39:31 »
Zinoma galima, issiimi skydali ir pasisvieti su zibintuveliu is galo.

Gera mintis  :D Reiks pabandyti  (+)

mAtUxAz

• Svečias
« Atsakymas #6: 2011 Rugpjūčio 30, 12:50:27 »
Taigi, pabandžiau pašvytinti bet nieko gero nesigavo... kažkokia keista žalia lemputė tiktai švytėjo... dar šiek tiek matėsi posūkių lemputė....
Video:

Neprisijungęs TomisTomis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Rugpjūčio 30, 14:17:29 »
Nuvaziaves i garaza paziuresiu atidziau skydeli is kitos puses, turiu nuimta ir pranesiu kame reikalas.

Neprisijungęs supramonas

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
turi buti: abs, antras avarinio zenklas(greiciausiai tas zalias kur buvo) zvakiu pakaitinimo(arba check engine, priklausomai nuo variklio ir metu), priesrukiniu priekiniu/galiniu, galinio lango groteliu, ilgu sviesu, akumo, tepalo, pas ubagini spidometra buvo sedyniu pasildymo indikatorius ant stikliuko

mAtUxAz

• Svečias
turi buti: abs, antras avarinio zenklas(greiciausiai tas zalias kur buvo) zvakiu pakaitinimo(arba check engine, priklausomai nuo variklio ir metu), priesrukiniu priekiniu/galiniu, galinio lango groteliu, ilgu sviesu, akumo, tepalo, pas ubagini spidometra buvo sedyniu pasildymo indikatorius ant stikliuko

Oho, is kur tu taip zinai?
P.S.: aisku, tikiu taivim  ;)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį

čia žinojimo daug nereik, jei bent kartą skydelį išėmęs buvai :)

mAtUxAz

• Svečias

čia žinojimo daug nereik, jei bent kartą skydelį išėmęs buvai :)

Na, nebent... :)

Neprisijungęs NRA

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
laba valareli, turiu problema, gal kas buvo susidures ir teisingai mane nukreips.. Audi coupe 84m, 1.8 karbas, prietaisu skydelyje ijungus degima nedega: akumo, tepalo, ausinimo indikatoriai... kuro, ausinimo rodykles kyla, tolimu sviesu indikatorius ir posukiu dega... aciu is anksto.

mAtUxAz

• Svečias
laba valareli, turiu problema, gal kas buvo susidures ir teisingai mane nukreips.. Audi coupe 84m, 1.8 karbas, prietaisu skydelyje ijungus degima nedega: akumo, tepalo, ausinimo indikatoriai... kuro, ausinimo rodykles kyla, tolimu sviesu indikatorius ir posukiu dega... aciu is anksto.

Perziurek saugiklius. Man taip yra buve. Pakeiciau saugikli ir viskas vel veike :)
Jei tai nepades, tada:
1) patikrink fyskes, kur i skydeli eina, ar gerai sujungtos. 
2) jei netingi gali issimti visa dacika ir perziuret, ar nebus kur takai nukepę.
3) patikrink, ar kartais nera perdegusios pacios lemputes dacike.

jei praeisi visus siuos punktus ir vistiek nieks neveiks, tai gali kvepeti siaubingu darbu - tikrinti visų fyskiu pravodkes, visa laidyna nuo sensorių / daviklių iki pat daciko  (z)

Sekmės tvarkant  :goodboy:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 30, 23:57:47 sukūrė mAtUxAz »

Neprisijungęs NRA

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
saugikliai jau...
dekui, savaitgalis suplanuotas :))