Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi Coupe typ 85 kuro sistemos problema  (Skaityta 1915 kartus)

Neprisijungęs maushels

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Audi Coupe typ 85 kuro sistemos problema
« Topic Start: 2012 Vasario 13, 13:14:41 »
Sveiki, jau gan senokai kankina mane tokia problemele. 2.0l 5cyl motoras benzas/dujos, uzkurus ant benzo masina truputi padirba (apie 30- 40 sec) ir uzgesta, toks jausmas, kad motorui pritruksta kuro ( benzo i baka pripyliau  :-] ). staigiai perjungus ant duju ir vel ant benzino variklis vel padirba 30- 40 sec ir vel ima gesti (tarp kitko and duju dirba normaliai) taip buvo ir su audi 90 typ 85 ne kupu 2.2 benzas be duju lygiai ta pati problema,kurios ishsiaiskint nepavyko, todel nemanau kad itaka daro duju sistema. Gal kas esat su kazkuom panasiu susidure ir galit patart kaip sprest sia beda? buciau dekingas :)

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
Kuro filtras keistas? man buvo panasiai, tai kur prisisuka kuro padavimo vamzdelis ant krabo tam varzte yra filtras ir jis buvo uzsikises ir nepraleisdavo benzo.

Neprisijungęs maushels

• Žiūrėti profilį
kuro filtras tai keistas, bet va tas varztelis kuri minejai, jame paciame kazkoks filtriukas yra? as nelabai nuraukiu situos dalykus, tai bandysiu paziuret, jauciu kad tame problema ir bus, dekuj uz ideja, duosiu zinot ar suveike :)

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
Jo toks filtriukas stovi, as ji visai islupau, nes isvalyt jo neisejo.

Neprisijungęs maushels

• Žiūrėti profilį
nu filtriukas lyg ir svarus, kazkur kitur vadinasi beda, jei kas turit kokiu ideju pasidalinkit  :)

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
prapust bandei? nes mano ir svarus atrode, o prasipusdavo sunkiai