Kaip cia jum pasakius,kad visi iskarto suprastu. Vieniems tai atrodo kliedesiai visiski iki dugno mat ju galvelese sukasi tokios mintys matai kaip tai cia paimsi ir pervirinsi grindis masinai as to nesuprantu.

tuos kas pasake,kad zeme apvali irgi ant stulpo degindavo. Del tu padarytu SPORT QUATTRO ir S1 auduciu tai ta kontora jas jau tris iskepusi, o gal net ir 4 reik pasitikslint. Mano klausimo esme buvo tokia ar kebulas is principo tinka tokiam darbui? Gal coupe quattro tik coupe dugnas ir tetinka ir sedano grindu ten neikisi prie geriausiu noru. O del tokiu projektu kur is dvieju masinu viena daro as jum galiu imesti nuorodu is kito forumo tik nezinau kaip tai ivertins sito klubo seimininkai, bijau ,kad nekaltintu kito forumo reklamavimu. Beto as pats savo rankomis tokio darbo nepadaryciau ir nedarysiu ,nes neturiu nei irangos tokios nei pakankamai ziniu. Duociau zmogui kuris turi geometrijos stenda ir suvokia kas tai per darbas. Ir as nezinau kaip jus issivaizdavote mano norima atlikti dara. Cia tik seip sakau,kad mintis yra tokia pakeisti visa dugna nuo slenkscio iki slenkscio nuo pedalu iki dagazines dangcio su visais amortiku stakanasi, o ne vyrinti gabalais ar dar velnes zino kaip.
Buvo issakyta mintis,kad neliks isliekamosios vertes net jei pavyktu sitas darbas, o cia tai jau kaip paziuresi, nes tas lietuvoje sutvertas SPORT QUATTRO uz labai grazius pinigelius pardave ir kas pirko jam tikrai neskaudejo galva del to,kad tai nera orginali S1 audi. Tai vat kadangi as cia neradau zmoniu supratusiu mano minti del tokio perdarymo tai kogero neverta sita tema pletoti.
O seip tai pasiieskokit googlei ta kontora kur S1 dare ir berots MITSUBISCHI LANCER EVO 8 ar 9 supjauste ir sudejo jos vaziuokles dalis ir varikli i VW POLO tai jei jie butu apie tai paklause kaip tai daryti tai ir juos debilais butumete isvadine ,o galutineme rezultate patys debilais butumet like