Na jei jau uzklausiai tokio klausimo tai pasakysiu kaip yra
Musu seimoje yra Ford sierra 91m. automobilis, kuriuo vazynejo amzinatelsi senelis, o dabar vazyneja motina, na zinoma ir as. Bet vat siuo metu reikalauja gan nepigios eksplotacijos, nes reikia sankaba tvarkyti, ir variklio dalyje kazka tvarkyti (pirmadieni varysiu ant diagnostikos), taipogi kuro sanaudos nemazos, nes variklis nera tvarkingas. O as esu dirbantis studentas, kurio pajamos menesines yra 900LT
Is tu pajamu kas menesi nuo sekancio atlyginimo atsidedinesiu po 500lt ant savo pirmojo nuosavo automobilio, tad zadu susitaupyti apie 4000-6000LT iki Rugsejo galo. Na, o dbr susikloste tokia situacija, kad reikia is savo kysenes biski investuoti i sierra nes motina pinigu irgi neperdaugiausia turi, ir jei taip kaskart is savo kysenes motinai padedamas investuosiu, tai as nieko nesusitaupysiu savo automobiliui, o beto ir sierros nevisada motina duoda kur reikia (ale saugo, ale ji jau sena ir pns...). Vakar kaimynas pasiule pirkti is jo seimos Audi 80 B2 sedana uz 500lt, arba jis keliaus i svalke, nes jo seima turi kitus automobilius, o su ta audi nevazyneja. Kiek teko matyti, tai kaimyno tevas priziurejo ta masina ir jos tikrai nelauze, bet nezinau kaip su ja vazynejo draugas
tai vat, trumpai pasiklausinejus draugas pasake, kad variklis dirba ok, kad pakaba ok, parudijes dugnas, reikia reguliuoti priekines lempas, salonas idealus ir masina puse metu stovejo kieme, taipogi yra zieminiu ir vasariniu padangu komplektas.
Tai as pamaniau, kad gal surizikuoti ir nusipirkti man ta ubage uz 500lt ir jei ji bus tikrai tvarkinga, kaip kad sako, o ja kuriam laikui pasilikti, kad tureciau masiniuka reikalui esant pasiekti taska B
Zinoma ji nebutu kiekviena diena vazynejama, nes negaliu sau to leisti, nes jei pradesiu pastoviai piltis kura, tai nesusitaupysiu nieko savo automobiliui
Taipogi dar galvoje susisuko ta mintis, kad jei ta ubage tikrai tvarkinga (na smulkius ir pigius gedimus galiu patvarkyti, pinigu nebus gaila, kad tik vaziuotu ir viskas ok butu su TA), tai duosiu ja motinai, kad vazynetu, jei sierra numirs
Beto jei reikes man ja parduoti, tai parduociau uz biski brangiau manau ir tikrai sirdies del to neskaudes