Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Alytus pokalbių tema  (Skaityta 710093 kartus)

Neprisijungęs prakapukas

• Įrašai: 1031
    • Žiūrėti profilį
Re: Alytus pokalbių tema
« Atsakymas #3000: 2011 Rugsėjo 26, 18:37:37 »
ramsung usiimi signalkėm? Pas mane tas blokas nusprogęs signos, norėčiau susitvarkyti, bet manau senosios remontuot neverta?  :V nes ji pastoviai čirškia, neusigesina, mačiau tranzą tokiem prikolam dameta. Truputį apie signas plačiau papasakok  (h)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3001: 2011 Rugsėjo 26, 18:59:04 »
ramsung usiimi signalkėm? Pas mane tas blokas nusprogęs signos, norėčiau susitvarkyti, bet manau senosios remontuot neverta?  :V nes ji pastoviai čirškia, neusigesina, mačiau tranzą tokiem prikolam dameta. Truputį apie signas plačiau papasakok  (h)

Signa tvarkyti bergdzias reikalas, kam esu tvarkes signas tai visiem siulydavau keisti bloka arba smugio davikli, priklauso nuo to kas pjauna gryba :) Kitas dalykas paciu signu neardau ir netvarkau ir net nelabai zinociau kas tuom uzsiima.
Beje gal zinai kokia pas tave signa?

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3002: 2011 Rugsėjo 26, 19:33:41 »
Turbut kiekvienas alytiskis "ASTROS" aiksteleje pastebejo toki automobili. Gal kas nors zinote ar ji kam priklauso ar yra konfiskuota? Nes ne pirmi metai ji ten stovi. Padetu bent kokia info.

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3003: 2011 Rugsėjo 26, 20:50:46 »
kiek žinau konfiskuota, bet parduodama, bet tiek neįstenks niekas už ją sumokėt  :D nes rinkos kainą visi jos žino  (+) pernai čia iš vilniaus net entuziastų buvo tai kaina sukosi apie 200k litų  :) tai atsisakė.
Ramsung nežinau žinok koks blokas. Bet keičiant man fyškės jau netiks  :V kiek tik blokas kainuotų? aš pasikeisčiau. Bet man reiktų ir sužinot kas ten dedama tranzas temperatūrinis kad nusiimtų signa, kad išvien necyptų, ar čia jau atgyvenęs reikalas ir dabar viskas moduly buna sumontuota?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 26, 20:52:36 sukūrė prakapukas »

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3004: 2011 Rugsėjo 26, 20:55:08 »
As internete ziurejau ju kainu, amerikonu puslapuose jas uz 22.000 doleriu pardavineja. Buvo ir brangesniu ir pigesniu. O jeigu konfiskuota tai labai gerai. :) :) :)

Neprisijungęs Dude

• Įrašai: 106
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3005: 2011 Rugsėjo 26, 21:05:59 »
Jo 200k nesąmoninga kaina. Jei taip tai dar 50 metų ji prastovės, tada gal kas ir nupirks.
Šitas puslapis geras jei domina amerikietiška klasika:
www.autotraderclassics.com

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3006: 2011 Rugsėjo 26, 21:14:38 »
As internete ziurejau ju kainu, amerikonu puslapuose jas uz 22.000 doleriu pardavineja. Buvo ir brangesniu ir pigesniu. O jeigu konfiskuota tai labai gerai. :) :) :)
jai lyg areštas uždėtas, oi ten sudėtinga, pamenu oldtimer gal forume buvo pridiskutuota apie 20puslapių, nesigilinau, nes nedomina. Vienaip ar kitaip niekas dykai jos neatiduos, o sumos tokios pas "rūnkelius" nesimėto

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3007: 2011 Rugsėjo 26, 21:26:42 »
man tai yra keista krc tokia auto stovi jau sitiek metu.... duotu kas nors 10k ir tegul pasiima bet ne lauks kol kazkas ateis paemes ispirdolins koki langa ir molotova imes :) nes kiek ziurejom tai ten jai daug daug pinigeliu reikia kad ji atsigautu...... vien panele visa susprogus nuo stovejimo apleistas tas auto labai net. gaila aisku kad toks automobilis stovi ir mirsta :) aiksu tik viena jis tikrai nesurudys :DDD bet manau geras kolekcionierius noredamas labai greita ja parsivarytu....

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3008: 2011 Rugsėjo 26, 21:35:30 »
Zesim, kas ir kaip, penktadieni reiks pasidometi ja rimciau.

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3009: 2011 Rugsėjo 26, 21:35:55 »
žinant kad delorean buvo pagaminta "tikrų" kažkas virš 500vnt. tai jos vertė kad ir nykstant visoms dalims ten ant lauko kaina kasdien vistiek tik auga, tai nuostolio su ja ten bestovint nebus. O štampovkės kur perpirkos ir šiai dienai gaminamos jau taip nebevertinamos  :)
Audriau visko tu nori  :D

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3010: 2011 Rugsėjo 26, 21:42:12 »
Va ka raso internete: "Today, about 6,500 DeLorean Motor cars are believed to still exist." Tai tikrai ne 500 vnt. :D O kas tokios nenoretu? :) Jeigu jau dometasi apie konfiskuota aude, tai bus ir sita pasidometa (nors idomumo deliai).

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3011: 2011 Rugsėjo 26, 21:53:09 »
juk sakau "today" yra štampuojama kažkur europoje :) ir jų po truputį daugėja :)

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3012: 2011 Rugsėjo 26, 21:56:02 »
Jei daugeja, tai ir kaina turi mazeti. :D Makro - mikro ekonomika. :D Na idomu idomu kaip yra is tikruju.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3013: 2011 Rugsėjo 26, 22:11:54 »
juk sakau "today" yra štampuojama kažkur europoje :) ir jų po truputį daugėja :)

tai jos ir buvo visada gaminamos Europoje.

o kas liecia prakapuk del signos. tai jei nusproges koks mikrovaldiklis ar dampas pabeges. tai dek nedejas ta tranza kur nori :) reikia tokiu atveju perasyti programa. kas aisku irgi neaiskus ar pades, nes nezinia kur gedimas.
kas del fishkes tikimo, tai  labai paprasta nukerpi ta fishke ir naujai isvedzioji signa. ar pats pasidarysi nznau, nznau koki tavo sugebejimai :)

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3014: 2011 Rugsėjo 26, 22:17:44 »

o kas liecia prakapuk del signos. tai jei nusproges koks mikrovaldiklis ar dampas pabeges. tai dek nedejas ta tranza kur nori :) reikia tokiu atveju perasyti programa. kas aisku irgi neaiskus ar pades, nes nezinia kur gedimas.
kas del fishkes tikimo, tai  labai paprasta nukerpi ta fishke ir naujai isvedzioji signa. ar pats pasidarysi nznau, nznau koki tavo sugebejimai :)
pasidarysiu :) tik schema prieš akis ir vuolia :D ne aš dėl tranzo klausiau tam (seną bloką aš mesiu jau 100proc), nes esu matęs jį deda tam kad po ~30s arba 1min pacypus mašinai yra išjungiama kaukimas. Bet čia gal tik senose signose. blokas kažkoks darbe mėtos signos, buvusi tikrai gera. Bet dužo darbinė mašina ir prieš skūpke aš bloką iškirpau. O įmanoma tokiu atveju pririšti naują pultelį? tada tik schemos reiks ir ją susumontuosiu. Ten elite pigiausia kažkokia stovėjo
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 26, 22:19:37 sukūrė prakapukas »

Neprisijungęs CFD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3015: 2011 Rugsėjo 26, 22:18:00 »
Gaminamos Airijoje, Amerikos rinkai. :)

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3016: 2011 Rugsėjo 26, 22:25:36 »

kas del fishkes tikimo, tai  labai paprasta nukerpi ta fishke ir naujai isvedzioji signa. ar pats pasidarysi nznau, nznau koki tavo sugebejimai :)

pasidarysiu :) tik schema prieš akis ir vuolia :D ne aš dėl tranzo klausiau tam (seną bloką aš mesiu jau 100proc), nes esu matęs jį deda tam kad po ~30s arba 1min pacypus mašinai yra išjungiama kaukimas. Bet čia gal tik senose signose. blokas kažkoks darbe mėtos signos, buvusi tikrai gera. Bet dužo darbinė mašina ir prieš skūpke aš bloką iškirpau. O įmanoma tokiu atveju pririšti naują pultelį? tada tik schemos reiks ir ją susumontuosiu. Ten elite pigiausia kažkokia stovėjo

uzsiknisi tokiu atveju. aisku jei signa  dazna ir rasi jai schemas interne tada pavyks, bet jei kokia senovine ir nieko apie ja nera tai be sansu.

paprasciausias reikalas, nuperki signa uz 100 lt ir susimontuoji (cia signa jei tik del pypsejimo ir centrinio uzdarymo:)) jei dar ir apsaugos reikia ir kad pultelis grazesnis butu dar 100 dadek :)

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3017: 2011 Rugsėjo 26, 22:33:39 »
ne noriu tik kad nereiktų rakteliu rakinėt, nes kaip žinia šitų audi senučių spynelės nelaiko  :)

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3018: 2011 Rugsėjo 27, 07:58:35 »
gal kas geru r13 zieminiu ar ms padangu turit?

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3019: 2011 Rugsėjo 27, 15:53:37 »
turiu 2vnt su audi barabanais. Kormoran  (h) mėsos apie 5mm turėtų būti. kelias žiemas eksplotuotos  :) jei domina užmesiu akį

Neprisijungęs Daredevil

• Įrašai: 230
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3021: 2011 Rugsėjo 28, 08:24:18 »
turiu 2vnt su audi barabanais. Kormoran  (h) mėsos apie 5mm turėtų būti. kelias žiemas eksplotuotos  :) jei domina užmesiu akį

uzmesk aki :)

p.s. be barabanu imciau

Neprisijungęs Dude

• Įrašai: 106
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3022: 2011 Rugsėjo 28, 13:23:54 »
Gal kas turite numerį to šroto link Ûdrijos?

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3023: 2011 Rugsėjo 28, 17:03:54 »
861036638

Neprisijungęs prakapukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3024: 2011 Rugsėjo 28, 20:39:11 »
kas šiandien prie darbo mano quattro apžiūrinėjo?  :D sakė usivedęs labai atvaževo, vos ne ant rankų isinešt iš aikštelės norėjo, dar numerį paliko  :D