Cia tu turbut kalbejai apie paprasta pierburg 2e taip? Nes pas mane stovi 2EE, dar vadinamasis ecotronic, ir ant pacoso ar kur kitur nera varzteliu, kad reguliuotusi kazkas, viska karbo kompas reguliuoja
Tad teko siek tiek apgaut karba, kad bent negestu variklis. Vat toks pas mane http://www.autoreview.ru/archive/2008/01/injection/psd/Pierburg_2ee_1024.jpg
aš pamaniau kad pas tave perechodas ar bulka ta iš pirmų, pas tave mono purškalas. tai dėk paprasta 2BE nepamenu ar pas mono stovi abratkės rezervuaras ant dangtelio prisuktas. Jei turi jokių problemų, jei ne gausi kur nusipirkt, kažkur gal dar pas mane voliojasi. palik kad siurbliukas varinėtų kurą, nes senesniuose stovi mechaninė pompa ir viskas veiks gerai, nereiks jokių kompų, ant pado kiek pamenu irgi tiks, nes ir tas ir tas sukasi 3 varžtais. Tik karbo ieškok kad veiktų pacosas, o schema vakumų internete yra, užteks prijungti prie esamos sistemos. Ten tik du laidai į karbą jungiasi vienas nuo daviklio, kitas pastovus pliusas atrodo