Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Alytus pokalbių tema  (Skaityta 710954 kartus)

Neprisijungęs Ryck@

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
Re: Alytus pokalbių tema
« Atsakymas #2925: 2011 Rugsėjo 20, 11:09:48 »
Mano tevas su fura vazineja jau ~25 metai. Ne karta vaziaves, bet man tas ju darbas... Dar kai vaziuoji nieko, bet kai reikia kimarint visa savaitgali kabinoj tai nu na... Kaip suo budoj. As turiu A kategorija issilaikes, butu neblogai ir CE, jeigu siais metais issilaikyciau, vasara tevas isuktu i savo firmuke pasivazinet keliems menesiams. As kremtu kita profesija ir nuo tokiu profesiju kaip furistas begt norisi... Pinigai geri, bet nei namie buni, nei zmonos nematai, nei pailsi.
kas tiesa tai tiesa... bet kad kitos iseities nebematau jau :)

gal su laiku dar issilaikyt ir D kategorija :)
arba vietoi ieskot ant kokio savivarcio ar kazka... nu krc... laikas parodys :)

tai sestadieni susiburima padarom ir vsio  (aa)
D irgi gerai. Sestadieni meeto nori? :D Na ka zinau, galim padaryt sioki toki susitikima, pasitartume del pastoviu meetu, laiko, vietos, papasakociau ka esame sumaste su kolega. :) Sestadieni apie 19h galetume susitikti ant senuku aikstes arba prie stiklo, kur normali aikste. Beje, galima ir ketvirtadieni, penktadieni, gal savaitgali visi bus uzsieme.

man gal geriau koki ketvirtadieni arba penktadieni, nes sestadieni visko gali but kad vakare pusiu i baka :D :D :D
krc ziuresim... siandien dar tik antradienis... o laikas parodys kaip kas :D