Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Alytaus servisai, kur geriausia ir patikimiausia taisyt automobilius?  (Skaityta 76474 kartus)

Neprisijungęs Frostelis

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
jei tik tos kur tu keitei, tai susidėvėję ar ne, elsa sako always renew, purkštukų traukti neprivaloma,
kaip Gintui sekėsi lupti siurbyklą? labai jis ten dievagojos kad sunku, tai pats nulupau.
viskas pagal procedūrą, tik papildomai teko generą numest, nes jis pas mane keistas, ir vienos 10mm veržeklės niekaip neatsukau

Viskas ok, tik paaiškėjo kad mano audeles variklio skyriuje buvo kilęs gaisras kažkada :D nežinau ar prieš atvykstant iš USA į Lietuvą ar kai Lietuvis su ja iki manęs pavažinėjo metus, šiek tiek pasilydęs kolektorius buvo, bet funkcionuoja normaliai. Man nieko neminėjo, kad sunku būtų nuimt kažką, bet prieš maniškę jis valė Seat Cupra irgi 2.0 TFSI, tai po jos kur kas a4oje geresnis priėjimas įtariu. Kaip 224000 nubėgus tai nebuvo labai ten kažko baisaus užsikaupę, aišku prikepę šiek tiek buvoi. Žmogus nuo 8 ryto iki 9 vakaro užsiėmė su maniške. Nežinau ar šeip placebo efektas, bet jaučiasi, kad geriau reaguoja į gazavimą, maloniau važiuoja iš vietos.