Sveiki, prie mėsos nuvariau audele ir pagaliau atsikrateme to nelemto check engine light. Nuskilo, kad ten dirbantis mechanikas Andrius turi pažįstamą kaip tik su tokio tipo varikliu (2.0 TFSI) ir žinojo ką daro.
Tačiau pasiskaitinėjau apie automatinių dėžių gedimus ir Audi juokingai deklaruojamą "Lifetime" garantiją automatinėms dėžėms. Kaip suprantu norint išvengti rimtų gedimų, automatinei dėžei reikia keisti tepalą kas 70-80 tūkstančių kilometrų. Vienintelį autoservisą tuo užsiimantį radau Lusknėnuose "Surdoko" autoservisas.
Gal kas esate susidūrę su šia procedūra? Man šiek tiek keistai pasirodė jų teiginys, kad keitimas kainuos 100-120 eurų, tačiau nieko nepasakė apie patį tepalą, juk belekokio pilti negalima, pažeis mechanizmą. Ar jie turi atsargų ar man pačiam reikia jo nusipirkti taip ir liko neaišku. Girdėjau kad tokia operacija kainuoti turėtų daugiau, tad ir kilo įtarimas..
Taip pat niekur nerandu "Servotronic" tipo daugiafunkcinės rėlės. Ji reguliuoja vairo jautrumą didesniu greičiu "apsunkina" vairo sukimą. Pagal kodą suradau, gan brangus toks mažas šūdelis. Autodyje užsiprašė 150 Eu (originalas tik). Ebay praktiškai į Lietuvą nesiunčia.. Gal turite patarimų kaip geriausia ieškotis tokių detaliūkščių? Perskambinau autopliuso autogido skelbimus dalimis, šrotus - žmonės atrodo nesupranta ko aš ieškau. Gal yra koks liaudiškas pavadinimas šitai detalei ?
Nežinau ar čia tinkama vieta klausti, gal reikėjo sukurti naują temą atitinkamoje skiltyje ?