Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: s8 d2 265kw bedos  (Skaityta 20120 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Re: s8 d2 265kw bedos
« Atsakymas #25: 2016 Lapkričio 15, 13:33:47 »
Sveiki visi, nepamisrau forumo, bet kai sekasi tai sekasi, siurblys buvo pakeistas, nupirktas naujas duju irangos  kompiuteris, kaip ir viskas skamba grazu bet parejo starteris. Na taip nervai imdavo bet ka padarysi, nupirktas naujas naujutelis, pakeites  o vedant pasirodo kad jis bruokotas... :-{ , greit reaguojant nupirkas naudotas ir atrestauruotas, idetas viskas kaip ir ok, dujos kolkas atjungtos. Kaip ir turi viskas graziai jau vestis ir dirbti, bet ne.. pasirodo blogai surinko/idejo benzo siurbli, maza to kad kuras bego pro baka, tai dar kai kuro yra puse bako ir maziau masina gesta ir nenori dirbt.. Automobilis nutemptas i ta auksarankiu servisa ir paliktas sutvarkyt ju nekokybiska darba. Aisku servizas bande neigt kad cia ne ju kalte , bande teigt kad pas mane antram siurbliukui galas, bet po prasymo parodyt man antra siurbliuka tikriausiai suprato kad nepraeis tas bajeris su manim. Taigi laukiu kol jie sutvarkys savo broka ir tikiuosi mano brangiuojo E'Se uzriaumuos. Istiesu atsibodo tiek laiko tvarkyt ir toks darbuotoju neatidumas, bet ka padarysi.. (tvarke tie kurie jau tuos siurblius isiminejo ir dejo, bet gal ta darba atliko koks kitas darbuotojas, tuo negaliu pasakyt, man jo nerodo :D). Kaip atsiimsiu masiniuka ir davesiu iki norimo rezultato paskelbiu kas ir kaip buvo toliau.
Aš tai pinigus atsiimčiau ir kitur vežčiau... nes tikrai darė tas, kas nesupranta kaip ten viskas turi būti... dar atkreipk dėmesį į kuro kiekio rodyklę ;)

Sent from my iPlyta

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2016 Lapkričio 15, 14:23:54 »
Ir sekmadienį nueik į bažnyčią... dėl visa ko...

Neprisijungęs Danik

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2016 Lapkričio 15, 20:20:22 »
Jau buvo minciu del baznycios :D gal ir reikes, na paziuresiu ka jie padarys, nes sian skambino ir norejo atsimazint, sako tipo nera musu broko , mes viska gerai padarem , o ipilem kuro ir uzsivede, na tai sakau malaciai, bet del kuro jiem sakiau kad nepiltu nes uz ji nemokesiu ir be ju zinau kad jinai uzsives kai ipilsi dar. Tada pradejo aiskint kad kai atvariau masina keist siurbli buvo tie patys simptomai kad nepaduodavo kuro, tai isduriau tuom kad, sakau jei buvo taip kaip dabar tai ka jus daret? arba netvarket siurblio ar dar kas, na tada uztilo.. Pradejo kalbet kad slangos bake uzsikisusios gal, sakau ok bet cia irgi jusu problema, nes jie ale zinojo kad reiketu plaut baka bet man to patys nepasake, o kai suzinojau as ta is kito zmogaus ir paklausiau tai pas juos tada ir vel neturi ka pasakyt. Gale sukure legenda kad ale apie metus bake buvo mazai benzo ir jus buvo senas, ok sakau protinguoliai, kaip gali but be benzo jei as pats pilu kas savaite po pilna baka? Paskambinau vienam zmogui kuris juos keite ir jis taip pat man atsake, kad cia ju beda, arba blogai kolba surinko, arba blogai istate siurbli, arba isiminejant/statant sulauze slangas kuriuos bake. Po mano pasiulymo kad atsiusiu to zmogaus nr ir kad su juo pasitartu ir sprestu kazka jie atsisake ir pasake kad bandys daryt patys. Daviau jiems laiko iki ketvirtadienio, bet manau rytoj paskambinsiu ir paklausiu kaip sekasi, jei blogai tai patarsiu nuvezt masina pas ta zmogu ir apmoket is savo kisenes remonta.

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2016 Lapkričio 16, 09:10:13 »
Jei kažką bus sulaužę, tai nesitikėk, kad sutvarkys normaliai. Prichaltūrins dar labiau, kad tik išvažiuotum iš to garažo. Siūlau iškart perleisti automobilį nusimanančiam žmogui.  :)

Neprisijungęs Danik

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2016 Lapkričio 16, 11:24:35 »
pridarys tai tures dar daugiau bedu, nes jie bandradarbiauja su imone kuriuoje as dirbu, pastoviai perka pas mane detales. Tai manau jie ir patys to nenori, nes pamate kad ne taip lengva su manim bendraut o tuo labiau kai nori sumeluot. Pamatant mane sypsena pas juos nukrenta

Neprisijungęs Danik

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2016 Lapkričio 17, 08:01:48 »
Sveiki visi, taigi automobilis jau kaip ir sutvarkytas. Problema buvo ta, kad sulauze bake viena zarnele. Viska sutvarke, automobilis vaziuoja, dujos taip pat sutvarkytos. Po tiek laiko atsisest i savo masina buvo malonumas didziulis. Po visu remontu beliko nuplaut ja ir sutvarkyt vidu, nes ta laika masinos salonas buvo kaip sandeliukas. Aciu visiems kas dave patarimu.

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2016 Lapkričio 17, 17:30:23 »
Negaliu klausyt kai peza vejus apie astunkiu bakus o ypac apie kaskoki stebuklinga antra siurbli. Pasakytu man iakis koks meistras kad antram siurbliui nu rimtai i valgykla imesciau.

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2016 Lapkričio 17, 17:31:06 »
Ten viskas paprasta.

Neprisijungęs Danik

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2016 Lapkričio 18, 09:25:44 »
Tai ir as pradejau juoktis kai pasake apie 2 siurblius, prasiau kad parodytu man juos :D

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2016 Lapkričio 28, 10:37:20 »
visa tai vyko gal Siaures miestelio teritorijoje ir kuzkur aplinkinuose servizuose? :)

Neprisijungęs Danik

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2016 Gruodžio 01, 15:45:09 »
tai vyko smolenskio gatvej vilniuje, netoli policijos kur yra Ignika ir Tovaauto servizas