Jau buvo minciu del baznycios
gal ir reikes, na paziuresiu ka jie padarys, nes sian skambino ir norejo atsimazint, sako tipo nera musu broko , mes viska gerai padarem , o ipilem kuro ir uzsivede, na tai sakau malaciai, bet del kuro jiem sakiau kad nepiltu nes uz ji nemokesiu ir be ju zinau kad jinai uzsives kai ipilsi dar. Tada pradejo aiskint kad kai atvariau masina keist siurbli buvo tie patys simptomai kad nepaduodavo kuro, tai isduriau tuom kad, sakau jei buvo taip kaip dabar tai ka jus daret? arba netvarket siurblio ar dar kas, na tada uztilo.. Pradejo kalbet kad slangos bake uzsikisusios gal, sakau ok bet cia irgi jusu problema, nes jie ale zinojo kad reiketu plaut baka bet man to patys nepasake, o kai suzinojau as ta is kito zmogaus ir paklausiau tai pas juos tada ir vel neturi ka pasakyt. Gale sukure legenda kad ale apie metus bake buvo mazai benzo ir jus buvo senas, ok sakau protinguoliai, kaip gali but be benzo jei as pats pilu kas savaite po pilna baka? Paskambinau vienam zmogui kuris juos keite ir jis taip pat man atsake, kad cia ju beda, arba blogai kolba surinko, arba blogai istate siurbli, arba isiminejant/statant sulauze slangas kuriuos bake. Po mano pasiulymo kad atsiusiu to zmogaus nr ir kad su juo pasitartu ir sprestu kazka jie atsisake ir pasake kad bandys daryt patys. Daviau jiems laiko iki ketvirtadienio, bet manau rytoj paskambinsiu ir paklausiu kaip sekasi, jei blogai tai patarsiu nuvezt masina pas ta zmogu ir apmoket is savo kisenes remonta.