3.7 FWD nu kam tau tokios nesamones reikia?
Bl*** kaip mane tokie siutina...Net negaliu susilaikyti neparašius ko nors...
realiai paėmus, tai per trejus metus kai turiu auto su quattro, tai man to quattro tik porą kartų teprireikė, o ir tuos pora kartų būčiau galėjęs kitaip arba per kitur važiuot.............................bet.........................................
dėl kažkokių pačiam nesuprantamų priežasčių vistiek be quattro nepirkčiau :s :s :s :s :s
O kad žmogus tiksliai žino ir nori auto tik priekiu varomo ir su konkrečiu varikliu - tai tik valio, kad jis tiksliai žino ko nori ir ko jam reikia
jei tokių mašinų niekam nereikėtų ir jos būtų niekam tikusios, tai jų nieks ir nepirktų ir negamintų
kapitalistiniam pasaulyje juk taip viskas paprasta
Mane žinai labiausiai nervina tokie, kurie yra neturėję tokios mašinos, ir šneka tokius vėjus kaip š***, nesąmonė ir pan...O šnekėti iš "aš girdėjau, prosenelė sakė, " tai yra žemiau bambos...
Nuo savęs galiu pasakyti, kad šioj mašinoj yra iš tikrųjų vienintelis minusas, kad nėra Quattro, bet...........yra kaip yra.....Ji iš tuo metu pasirenkamų buvo tvarkingiausia....nors kitos buvo ir 4,2, ir Q...bet uždaužti lavonai...net aš nesuprantanti daugumos pribumbasų apie auto, tai pastebėjau.....Savo ruožtu, dabar kai rinksiuos sekančią mašiną, (planuojama A8 naujesnė:G), imsiu jau su Q....bent jau bandysiu tokią padorią rasti....gal net ir 4,2...ir ne dėl to kad 3,7 FWD nesąmonė, o tiesiog norėdama pajusti didesnę galią...
ir aplamai palyginti kelis variantus ir pan...Dabar tikrai nieko blogo negaliu pasakyti apie šį variklį...variklis kaip variklis, mažiau arkliukų (kol kas užtenka, o tai paskui nebus ką išbandyti
), kažkas genda, kaip ir visose mašinose...dėl kuro sąnaudų irgi truputį vėjai šnekami...na bet tai dar nuo daug ko priklauso, todėl apie tai čia nediskutuosim...
psio...taškas...